Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Έχει ένα στρογγυλό μαύρο πλαστικό αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχει χάσει την ελαστικότητα του. Αυτό δεν ξέρω πως να το λύσω...
Δε θα έπρεπε να είναι μαύρο αυτό. Ώς συνήθως έχουν χρώμα κιτρινωπό ή ημιδιάφανο. Καθάρισε το λίγο με ένα ρετάλι και δες αν έχει μια υποτυπώδη ελαστικότητα , μπορεί απλά να έχει μαζέψει κάπνες. Αν είναι πολύ ξερό λογικά είναι για αλλαγή.

Δε θα έπρεπε να είναι μαύρο αυτό. Ώς συνήθως έχουν χρώμα κιτρινωπό ή ημιδιάφανο. Καθάρισε το λίγο με ένα ρετάλι και δες αν έχει μια υποτυπώδη ελαστικότητα , μπορεί απλά να έχει μαζέψει κάπνες. Αν είναι πολύ ξερό λογικά είναι για αλλαγή.
Φίλε Νίκο, επειδή το όπλο αυτό δεν έχω σκοπό να το αλλάξω, αλλάζω τα υπόλοιπα, θα το στείλω για ένα σέρβις.

Μάλλον είναι η πιο σωστή επιλογή.
Παντως εάν το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος θα ήθελα να μου στείλει ένα μνμ.

Μονόδρομος... Πακετάρισμα και αποστολή!
Και δεν μου αρέσει καθόλου να στέλνω όπλα...
Αν δε το χεις με το λύσε δέσε πέραν του βασικού στείλτο. Κανένας φίλος που να το κατέχει δεν παίζει να σε βοηθήσει ; Να γλυτώσεις τα μεταφορικά. Αν είναι το πλαστικό το κόστος είναι μικρό αλλά τα μεταφ. μπορεί να είναι και +20€

Αν δε το χεις με το λύσε δέσε πέραν του βασικού στείλτο. Κανένας φίλος που να το κατέχει δεν παίζει να σε βοηθήσει ; Να γλυτώσεις τα μεταφορικά. Αν είναι το πλαστικό το κόστος είναι μικρό αλλά τα μεταφ. μπορεί να είναι και +20€
Κάθε σεζόν πληρώνουμε γαμησιατικα ένα σωρό για το αγαπημένο μας χόμπι, ας μπούνε και αυτά μαζί με τα άλλα 😭

Φίλε Νίκο, επειδή το όπλο αυτό δεν έχω σκοπό να το αλλάξω, αλλάζω τα υπόλοιπα, θα το στείλω για ένα σέρβις.

Αν μπεις στη διαδικασία λοιπόν άλλαξε και κάνα ελατήριο (σίγουρα αυτό που είναι στο κοντάκι, που μάλλον δεν έχει συντηρηθεί ποτέ. .exciting.:rolleyes:

Άμα δε το κατέχεις Κώστα στο λύσιμο στείλτο για ένα γενικό μια και καλή θα σε γλυτώσει από πολλές σκέψεις αργότερα.

Κάτσε όπως είσαι παιδί μου η ιδέα σου είναι, δεν έχεις εσύ σιλικονακια και άλλα, έτσι ακούγεται το όπλο σαν καμπανα, μπαμ και ότι το παιρνει πάει στον παράδεισο.

Μονόδρομος... Πακετάρισμα και αποστολή!
Και δεν μου αρέσει καθόλου να στέλνω όπλα...
Εχει ριξει καμποσα φυσιγγια Θελεις τα εξης νουμερα βαση του σχηματικου 42-13-38-65 Σχολαστικο καθαρισμα στο πιστονι εχει μεσα ενα κυλινδρο ο οποιος κουμπωνει στο πιστονι με μια ασφαλεια ωμεγα .Εαν δεν καθαριζεται καλα αυτο σαπιζει φευγει απο την θεση και τα κανει ολα μανταρα!!!

Όταν το φορτώσω όμως τπτ δέκαβολα, ακούω το κλείστρο να χτυπάει... Εκτός και αν είναι ιδέα μου.
20230805_004205.jpg20230805_004150.jpg20230805_004146.jpg
Αμορτισερ κλείστρου item:C70564.Δεν είναι ακριβό....αλλά δεν θυμάμαι πόσο.Αλαξε μαζι και το ελατήριο στο κοντάκι και είσαι οκ.Αν το αμελήσεις μπορεί να πάθεις ζημιά στο κλείστρο . Κάνε μια αναζήτηση στo site της Βeretta έχει τα πάντα.

View attachment 76146View attachment 76147View attachment 76148
Αμορτισερ κλείστρου item:C70564.Δεν είναι ακριβό....αλλά δεν θυμάμαι πόσο.Αλαξε μαζι και το ελατήριο στο κοντάκι και είσαι οκ.Αν το αμελήσεις μπορεί να πάθεις ζημιά στο κλείστρο . Κάνε μια αναζήτηση στo site της Βeretta έχει τα πάντα.

https://airgunshop.gr/27.-antallakt...ta-recoil-absorber-a391-al391-a300-outlander/
https://www.must-dive.gr/index.php?route=product/product&product_id=93424
Γύρω στο 20ρικο είναι η ζημιά.

Εχει ριξει καμποσα φυσιγγια Θελεις τα εξης νουμερα βαση του σχηματικου 42-13-38-65 Σχολαστικο καθαρισμα στο πιστονι εχει μεσα ενα κυλινδρο ο οποιος κουμπωνει στο πιστονι με μια ασφαλεια ωμεγα .Εαν δεν καθαριζεται καλα αυτο σαπιζει φευγει απο την θεση και τα κανει ολα μανταρα!!!
Αυτό το σημείο δεν το έχω λύσει ποτέ, βγάζω όμως το πιστόνι-κλείστρο - τσοκ τα αφήνω μέσα σε βενζίνη, τρίψιμο, ελάχιστο λαδάκι και στη θέση τους.

View attachment 76146View attachment 76147View attachment 76148
Το μαύρο κομμάτι πόσα χιλιοστά προεξέχει; εμένα είναι σχεδόν πρόσωπο με τη βάση.

Το όπλο έχει ρίξει γύρω στις 15000 φυσιγγια,

Θα ήθελα να μάθω πότε πρέπει να αλλαχτεί το ελατηριο, το οποίο νιώθω ότι έχει μαλακώσει πάρα πολύ
Ναι πρέπει να αλλαχτεί το ελατήριο. Και πρέπει να μπει εργοστασιακό και στις σωστές του λίβρες. Όχι στο περίπου και ότι έχουμε και να ταιριάζει το μήκος. Ελατήριο αγορασμένο από τη Beretta για το συγκεκριμένο όπλο.

Όταν το φορτώσω όμως τπτ δέκαβολα, ακούω το κλείστρο να χτυπάει... Εκτός και αν είναι ιδέα μου.
Πρέπει να το δει οπλουργός που να γνωρίζει το συγκεκριμένο όπλο αφού σου έχει μπει αυτή η ιδέα.
Και αυτή είναι η καλύτερη περίοδος, πριν αρχίσει το κυνήγι, για να κάνεις αυτές τις εργασίες.

Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου.

Status
Not open for further replies.
Back