Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Μίας και πιάσαμε αυτή τη συζήτηση, σε σούπερ ποζε τι αλλάζετε και μετα από πόσα φυσιγγια;
Εγώ τ αλλάζω..δεν προλαβαίνει να χαλάσει:p.
Χωρια η πλάκα ..αναλογα το όπλο.αλλου πονάνε πχ τα browning αλλου τα βερεττα κλπ.

Κάπου είχα διαβάσει (μπορεί και εδώ), κάποιος χρησιμοποιούσε τη μίξη για τα δίχρονα. Πλάκα πλάκα όμως περιέχει βενζίνη και λάδι. Δουλεύει. Η βενζινη καθαρίζει και καλά μάλιστα, εξατμίζεται και μένει το λάδι. Νομίζω.

Κάπου είχα διαβάσει (μπορεί και εδώ), κάποιος χρησιμοποιούσε τη μίξη για τα δίχρονα. Πλάκα πλάκα όμως περιέχει βενζίνη και λάδι. Δουλεύει. Η βενζινη καθαρίζει και καλά μάλιστα, εξατμίζεται και μένει το λάδι. Νομίζω.
Δημιουργει προβλημα στο μπουζι του κλειστρου η βενζινη να μην βαζεις,Βενζινη μπορεις να βαλεις στην πολλαπλη που βρισκεται στο κοντακι

Δεν εχει κίνηση το Benelli .yel.
Καράβι, γυρίζω από διακοπές, ετοιμαστείτε 😂

Φωτό Ικαρία.
View attachment 76192
Με το καλώ και του χρόνου με υγεια…. Τωρα εγώ παο στο μπενελι να ανάψω λίγο τα αίματα που έχω και όρεξη!!!!!

Εγω πολλα χρονια τωρα....ετσι καθαριζω το οπλο μου... με λαδωμενη βενζινη,
Βεβαια εχω τα εργαλεια,,,κομπρεσερ....και πιστολι πλυσιματος...Με 8 ατμοσφαιρες πιεσι...τα παντα φευγουν!!!

Ναι βάζουμε 50ml λάδι husvarna στα 5 λίτρα βενζίνη φτιάχνουμε το όπλο και το υπόλοιπο το κρατάμε για το αλυσοπρίονο η το χορτοκοπτικό

Status
Not open for further replies.
Back