Ε τοτε γιατι συζητάμε; Αφού ολοι συμφωνούμε οτι με το ιδιο ακριβως φυσίγγι (οποιοδήποτε κι αν ειναι αυτο), καποια οπλα αποδίδουν καλυτερα απο καποια άλλα σε όλες τις περιπτώσεις.ΑΠΟΛΥΤΑ μέχρι να δω κάτι διαφορετικό.
Ε τοτε γιατι συζητάμε; Αφού ολοι συμφωνούμε οτι με το ιδιο ακριβως φυσίγγι (οποιοδήποτε κι αν ειναι αυτο), καποια οπλα αποδίδουν καλυτερα απο καποια άλλα σε όλες τις περιπτώσεις.ΑΠΟΛΥΤΑ μέχρι να δω κάτι διαφορετικό.
Ναι τον προδότη....Θέλεις να σου στείλω μια τορπίλι με την μαξους μα δεις την Κρήτη από την κατο μερια μαζη με την Ιταλίδα σου!!!!!!!
Το έχουμε πεί αυτό κ έχουμε καταλήξει.Ε τοτε γιατι συζητάμε; Αφού ολοι συμφωνούμε οτι με το ιδιο ακριβως φυσίγγι (οποιοδήποτε κι αν ειναι αυτο), καποια οπλα αποδίδουν καλυτερα απο καποια άλλα σε όλες τις περιπτώσεις.
Εγώ διαφωνώ.Αφού ολοι συμφωνούμε οτι με το ιδιο ακριβως φυσίγγι (οποιοδήποτε κι αν ειναι αυτο), καποια οπλα αποδίδουν καλυτερα απο καποια άλλα σε όλες τις περιπτώσεις.
10% το θεωρω μεγαλη διαφορά για καρτερι φτερωτων η για λαγο.Μαζευτείτε καμιά 50 νοματαίοι σε σκοπευτήριο με 100 διαφορετικά όπλα και ξεκινήστε τα τουφεκίδια.
Αν βρείτε σημαντικές διαφορές μου λέτε ...
Οι διαφορές στην πλειονότητα των όπλων θα είναι μέσα σε ένα εύρος 10% και αυτά που θα είναι έξω από αυτό το εύρος θα είναι από τύχη.
Ρίξτε 2-3 ακόμα τουφεκιές με αυτά και θα μπούν μαζί με τα άλλα.
Αν παρεπιπτόντως κάποιο δεν μπει μετρήστε σύσφιξη.
Αν είναι φυσιολογική και η διαφορά με το μέσο όρο όλων των άλλων είναι στην περιοχή του +15% και πάνω θα παραδεχθώ ότι το όπλο αυτό ρίχνει σφιχτότερα από τα άλλα.
Μετά βιδώστε τον κύλινδρο και κάντε επιπλέον δοκιμές ... αν ο κύλινδρος αποδίδει και αυτός +15% από όλα τα άλλα το όπλο αυτό δεν πρέπει να είναι το μοναδικό στον οπλοβαστό σας γιατί οι περισσότεροι δεν θα μπορούν να το κυνηγήσουν.
Σε ποιό σημείο διαφωνείς?Εγώ διαφωνώ.
Αν το +10% το πετυχαίνει και ο άλλος με αλλαγή τσοκ ή φυσιγγίου που είναι η υπεροχή ?Το έχουμε πεί αυτό κ έχουμε καταλήξει.
Υπάρχουν κάννες που μπορούν να υπερέχουν εως κ 10%.
Απλώς για κάποιους μετράει το +10% και για άλλους όχι.
10% στα 400 σκάγια είναι 40..
Δεν είναι λίγα...
Αρα διαφωνείς και σε αυτο....Εγώ διαφωνώ.
Βρηκα τη λύση. Αν μπορει ο Νικος να κανει δοκιμές και με το full στα δυο οπλα του. Ετσι θα μας λυθει η απορια για το αν η μπερετα υπερέχει.Το ΒΟΙΤΟ...Οσο και να κτυπαει τον κωλο του κατω...Την Α-390 - Δεν την φτανει !!!
Αρα διαφωνείς και σε αυτο....
Μονο 2-3 Νίκο; Επειδή ετσι που το είπες "οσο και να χτυπαει τον κωλο του κατω δεν φτανει την 390", εννοήσαμε μεγαλύτερη διαφορά...Οι διαφορες του ΒΟΙΤΟ με Α-390- ειναι με το ΙΔΙΟ φυσιγγιο στο 2-3%...και με τα 3* αστρα και με το φουλ
τσοκ !! Με μπροστα την Μπερετα... Υπαρχουν σεταπ ομως που εχουν την ιδια αποδοση...
Τωρα εαν θεωρεις το 2-3% σημαντικο...εκει αλλαζει το θεμα !!
Μονο 2-3 Νίκο; Επειδή ετσι που το είπες "οσο και να χτυπαει τον κωλο του κατω δεν φτανει την 390", εννοήσαμε μεγαλύτερη διαφορά...
Αν η τουφεκιά σου είναι επάνω στο πουλί, είναι άχρηστα 40 περισσότερα.10% στα 400 σκάγια είναι 40..
Δεν είναι λίγα...
Οι δικές μου ποτέ δεν είναι.Μην ξεχνάμε οτι οι τουφεκιές μας δεν είναι παντα κεντραρισμένες.