Beretta Team Αρχείο

• Thread starter Thread starter tsakalos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Ακόμη να μάθετε να συζητάτε για το σύνολο κάποιοι.Συνεχιζεται με τις δοκιμές με την ιδιογομωση που κάνει το 10% των κυνηγών και αν .Ερωτώ κυνηγαει το 90% με εμπορικά ποια κανη χωνεύει καλύτερα τα περισσότερα με έναν καλό σκοπευτή από πίσω ? Ο οποίος έχει σταθερότητα και ξέρει που ρίχνει.
Και εσύ το ίδιο κάνεις.
"με έναν καλό σκοπευτή από πίσω" "ο οποίος έχει σταθερότητα και ξέρει που ρίχνει"

Ούτε το 5% των κυνηγών δεν είναι έτσι. Κι ας λένε.

Το τραβας λιγο απο τα μαλλια καλέ μου φιλε Γιαννη ??
Εαν θεωρεις το 2-3% σημαντικη διαφορα...για μενα δεν ειναι...οπως πιστευω και για πολλους αλλους !!!
Αλλωστε εγω δεν κανω διαγωνισμο αναμεσα στα οπλα μου...
Ειπα ομως...υπαρχουν σεταπ που το ΒΟΙΤΟ αντιμετωπισε στα ισια την ΜΠΕΡΕΤΑ...και ηταν μια η αλλη..

Δλδ στα 50 πραγματικα μετρα οταν το ενα οπλο δινει 58% και το αλλο 60% το θεωριες σημαντικο ??
Και αυτο με 58% δεν ειναι καλο...και το αλλο με το 60% ειναι καλο ???
Δεν τα γραφω για να υποστηριξω την αποψη του Βασιλη....Αλλα τα βλεπω και τα εχω στις δοκιμες μου !!!

Και εαν σου ανεβασω δοκιμες με την Μπενελι που ειναι μπροστα απο την Μπερετα και το Βοιτο αυτο
τι θα σημαινει...οτι η μπερετα και το Βοιτο ειναι για πεταμα ???
Φιλε ....Οτι βαλεις στο οπλο αυτο θα σου βγαλει...
Για μενα ολα ιδια ειναι και ολα σκοτωνουν...και το 2-3% οταν το εχουν ειναι αμελητεο φιλε !!!
Νίκο 2/3 % δεν υπάρχει και αν υπάρχει θα είναι σε ένα δύο φυσίγγια στο σύνολο των 100 φυσιγγίων διαφορετικών που έχεις γεμίσει πχ η Μπερέτα θα έχει μέσο όρο 10% για πλάκα παραπάνω και είναι πολύ σημαντικό ποσοστό να ξέρεις όταν σηκώνεις όπλο συχνά άνω των 40 μέτρων .Για να γράφεις ότι η Μπερέτα είναι καλύτερη και έχεις αποδείξεις με 1/3% δεν θα το έλεγες..Εσύ φίλε έχεις γεμίσει χιλιάδες άριστα φυσίγγια και εγώ έχω κυνηγήσει σε ότι συνθήκες και υψόμετρο θέλει με τουλάχιστον 25 διαφορετικά ντουφέκια πάντα με μιλώ για εμπορικό φυσίγγι .Γι'αυτό μη γράφετε ότι όλα τα ντουφέκια είναι ίδια κάνουν όλα μπαμ σίγουρα κάποια είναι πιο αξιόπιστα αλλά κάποια σκοτώνουν πολύ διαφορετικά από κάποια άλλα.Ειναι στάνταρ αυτό και πολύ πιο εύκολα.

Και εσύ το ίδιο κάνεις.
"με έναν καλό σκοπευτή από πίσω" "ο οποίος έχει σταθερότητα και ξέρει που ρίχνει"

Ούτε το 5% των κυνηγών δεν είναι έτσι. Κι ας λένε.
Εννοώ φίλε με έναν που στέλνει τα σκακιά εκεί που πρέπει πως αλιων θα βγάλεις συμπέρασμα άμα ρίχνεις σε γάμο.Δεν έχει σχέση αυτό που λες .Και το αφήνω έξω .Ο ίδιος μέτριος να είναι όταν θα πάρει δύο όπλα στα μέτρα του ίδια για να μην λέει δε βολεύομαι και κυνηγήσει με γκάμα φυσιγγίων θα δει ότι το κάθε όπλο κάνει διαφορετικά τη δουλειά του ,αυτό το ισωπεδωμα όλες οι κανες είναι ίδιες λέω δεν ισχύει και έχει γραφτεί και από ανθρώπους που είναι πολύ ανώτεροι από το μέσω σκοπευτικό όρο .Δηλ αν φέρω έναν οδηγό αγώνων και οδηγήσει δύο διαφορετικά αμάξια και μου πει αυτό είναι καλύτερο θα λέω όχι είναι ίδια γιατί το λέω εγώ ο οποίος δεν είμαι σε θέση να εκμεταλευτω τις δυνατότητές τους .Η επειδή ρίχνω μέχρι τα 30 μέτρα

Το 90% δεν ξέρει ότι υπάρχουμε και κυνηγάει μια χαρά.Τελικα τι είναι λειοκαννο κυνηγετικό όπλο ξαναρωτάω.Ενω σε άλλες χώρες προσπαθούν να φέρουν κοντά το θήραμα , εμείς λόγο νομοθεσίας ψάχνουμε τρόπους να το θηρευσουμε όπου το δούμε .
Πες το ψέματα

Εννοώ φίλε με έναν που στέλνει τα σκακιά εκεί που πρέπει πως αλιων θα βγάλεις συμπέρασμα άμα ρίχνεις σε γάμο.Δεν έχει σχέση αυτό που λες .Και το αφήνω έξω .Ο ίδιος μέτριος να είναι όταν θα πάρει δύο όπλα στα μέτρα του ίδια για να μην λέει δε βολεύομαι και κυνηγήσει με γκάμα φυσιγγίων θα δει ότι το κάθε όπλο κάνει διαφορετικά τη δουλειά του ,αυτό το ισωπεδωμα όλες οι κανες είναι ίδιες λέω δεν ισχύει και έχει γραφτεί και από ανθρώπους που είναι πολύ ανώτεροι από το μέσω σκοπευτικό όρο .Δηλ αν φέρω έναν οδηγό αγώνων και οδηγήσει δύο διαφορετικά αμάξια και μου πει αυτό είναι καλύτερο θα λέω όχι είναι ίδια γιατί το λέω εγώ ο οποίος δεν είμαι σε θέση να εκμεταλευτω τις δυνατότητές τους .Η επειδή ρίχνω μέχρι τα 30 μέτρα
Μα εκεί είναι το θέμα ότι οι περισσότεροι είμαστε μέτριοι σκοπευτές με σταθερότητα καρδιογραφηματος,μια καλύτερη κάννη όπως την εννοείς δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα παραπάνω από μια κάννη με όλα τα τσοκ της.

Αφου εχεις την βινσεντ με κωνο 6αποντο που σκοτωνει γιατι θελεις να αγορασεις μισει ντουζινα οπλα που λεει ο λογος? Το βινσεντ δεν εχει τσοκ?
Δεν σκοτώνει πάνω από 40 μέτρα και δεν το θέλω για κάτι άλλο εκτός περπάτητο και κυνήγι Φέρμας .Είχε τσοκ και την έκοψα στους 57 επειδή έχει κοντάκι ακριβείας για να ρίχνω από 8 μετρα μέχρι 40 βαριά βαριά παίζοντας με φυσίγγια για καρτέρι θέλω άλλο όπλο εάν η guerini αποδώσει όπως θέλω σε χαρτόνια και κυνήγι θα πάει για νέο κοντάκι εάν δεν έρθει όπως θέλω εγώ. Και θα τη παντρευτώ Αλλιώς v3 και από δίκανο μόνο perazzi όταν μπορέσω δεν ξαναασχολούμαι με άλλο .Και έχω και ένα θέμα δεν μου αρέσουν τα πολλά τσοκ Θέλω αν γίνεται με ένα ανάστροφο και δύο ακόμη να τα κυνηγάω όλα και παντού και γίνεται μια χαρά .Το vincet είχα κάνει ιδιοκατασκευή τσοκ πριν αρκετά χρόνια πάνε 20 τουλαχιστον 8/10 ανοικτοτερο του κυλίνδρου έσω έξω 12 εκατοστά που σκοτώνε τα πάντα από 8 μετρα μέχρι βαριά βαριά 20 με κανονικό φυσίγγι πάντα όχι διασποράς και σε ένα από τα πολλά πάρτι και ωραία κυνήγια λασκαρισε και μου φούσκωσε την κανη φίλε και την έκοψα τη πείραξα όπως εγώ ήθελα έπειτα εσωτερικά και στέκεται με μεγάλη αξιοπρεπεία για κύλινδρος μέχρι 35 μέτρα εάν είσαι επάνω πέφτει στάνταρ.Για να είναι ντουφέκι που το έχω τόσα χρόνια και δεν το έχω πουλήσει καταλαβαίνεις πως κάνει σωστά τη δουλειά του .

Δεν σκοτώνει πάνω από 40 μέτρα και δεν το θέλω για κάτι άλλο εκτός περπάτητο και κυνήγι Φέρμας .Είχε τσοκ και την έκοψα στους 57 επειδή έχει κοντάκι ακριβείας για να ρίχνω από 8 μετρα μέχρι 40 βαριά βαριά παίζοντας με φυσίγγια για καρτέρι θέλω άλλο όπλο εάν η guerini αποδώσει όπως θέλω σε χαρτόνια και κυνήγι θα πάει για νέο κοντάκι εάν δεν έρθει όπως θέλω εγώ. Και θα τη παντρευτώ Αλλιώς v3 και από δίκανο μόνο perazzi όταν μπορέσω δεν ξαναασχολούμαι με άλλο .Και έχω και ένα θέμα δεν μου αρέσουν τα πολλά τσοκ Θέλω αν γίνεται με ένα ανάστροφο και δύο ακόμη να τα κυνηγάω όλα και παντού και γίνεται μια χαρά .Το vincet είχα κάνει ιδιοκατασκευή τσοκ πριν αρκετά χρόνια πάνε 20 τουλαχιστον 8/10 ανοικτοτερο του κυλίνδρου έσω έξω 12 εκατοστά που σκοτώνε τα πάντα από 8 μετρα μέχρι βαριά βαριά 20 με κανονικό φυσίγγι πάντα όχι διασποράς και σε ένα από τα πολλά πάρτι και ωραία κυνήγια λασκαρισε και μου φούσκωσε την κανη φίλε και την έκοψα τη πείραξα όπως εγώ ήθελα έπειτα εσωτερικά και στέκεται με μεγάλη αξιοπρεπεία για κύλινδρος μέχρι 35 μέτρα εάν είσαι επάνω πέφτει στάνταρ.Για να είναι ντουφέκι που το έχω τόσα χρόνια και δεν το έχω πουλήσει καταλαβαίνεις πως κάνει σωστά τη δουλειά του .
Οκ

εκεί που σκοτώνει το 4 Άρι της v3 θέλεις φουλ της μπενελι μαμισιο απειραχτες και οι δύο
Ακριβώς αυτό . Τα είχα και τα δύο και όχι μόνο τα έστησα αλλά τα κυνήγησα κιόλας .
Το 4 της Ρεμί εξαιρετικό , της μπενελλι σκορποχωρι.Στην m2 πρέπει να κατέβεις ένα τσοκ παρακάτω και αυτό μέχρι βία τα 50 Μ. Από εκεί και πέρα το χάος.

Και αυτό που έγραψες φίλε ότι η benelli είναι για πολυβολισμους , μην παίρνεις και όρκο ...

Μα εκεί είναι το θέμα ότι οι περισσότεροι είμαστε μέτριοι σκοπευτές με σταθερότητα καρδιογραφηματος,να καλύτερη κάννη όπως την εννοείς δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα παραπάνω από μια κάννη με όλα τα τσοκ της.
Εάν πάρεις μια μπενελι, μια v3, μια optima ,μια sx3 αχρωμιωτη,και μια brownig maxus και κυνηγεσεις μια σεζόν με όλες με τα φυσίγγακια που ρίχνεις 34διαφορετικα θα καταλάβεις ότι κάποια από όλες κάτι κάνει και σου γεμίζει πιο εύκολα την τσάντα ενώ εσύ σκοπεύεις το ίδιο και από κάποια θα θυμάσαι τις ντουφέκιες και στον ύπνο σου και θα λες έπεσε εκεί που έριξα απίστευτο και όχι μια φορά .Αυτή είναι η καλή κανη αδελφέ και αυτό είναι το μέτρο σύγκρισης όχι τα χαρτόνια και οι ντενεκεδες το πραγματικό τερέν.

Είδες που θα έρθετε στα λόγια μου για το Βασίλη πιο πολύ καλύτερη η 390 από το boito και με τα φυσίγγια του Νίκου που είναι ολόιδια και χτιστά .Αφού όλα τα όπλα Βασίλη είναι ίδια γιατί είναι καλύτερη η 390 και μη μου πεις ότι μόνο το φυσίγγι παίζει ρόλο γιατί εδώ το έχεις το καλό και σταθεροτατο φυσίγγι.Κρατηστε τις μπενελι που πολυβόλουν απροβληματιστα για γουρούνια και όσοι θέλετε να γευτείτε σοβαρά σκοτωματα που θα τα θυμάστε αφού δεν πιστεύεται και στους κώνους πάρτε κανένα όπλο σε σοβαρότερη κανη.
Διαφωνώ κάθετα.

Εάν πάρεις μια μπενελι, μια v3, μια optima ,μια sx3 αχρωμιωτη,και μια brownig maxus και κυνηγεσεις μια σεζόν με όλες με τα φυσίγγακια που ρίχνεις 34διαφορετικα θα καταλάβεις ότι κάποια από όλες κάτι κάνει και σου γεμίζει πιο εύκολα την τσάντα ενώ εσύ σκοπεύεις το ίδιο και από κάποια θα θυμάσαι τις ντουφέκιες και στον ύπνο σου και θα λες έπεσε εκεί που έριξα απίστευτο και όχι μια φορά .Αυτή είναι η καλή κανη αδελφέ και αυτό είναι το μέτρο σύγκρισης όχι τα χαρτόνια και οι ντενεκεδες το πραγματικό τερέν.
Σεβαστές οι απόψεις σου, αλλά μήπως έχεις φτάσει σε ένα σημείο που δεν χαίρεσαι την έξοδο ,δεν απολαμβάνεις το κυνήγι όπως εξελίσσεται κάποιες μέρες .

Νίκο 2/3 % δεν υπάρχει και αν υπάρχει θα είναι σε ένα δύο φυσίγγια στο σύνολο των 100 φυσιγγίων διαφορετικών που έχεις γεμίσει πχ η Μπερέτα θα έχει μέσο όρο 10% για πλάκα παραπάνω και είναι πολύ σημαντικό ποσοστό να ξέρεις όταν σηκώνεις όπλο συχνά άνω των 40 μέτρων .Για να γράφεις ότι η Μπερέτα είναι καλύτερη και έχεις αποδείξεις με 1/3% δεν θα το έλεγες..Εσύ φίλε έχεις γεμίσει χιλιάδες άριστα φυσίγγια και εγώ έχω κυνηγήσει σε ότι συνθήκες και υψόμετρο θέλει με τουλάχιστον 25 διαφορετικά ντουφέκια πάντα με μιλώ για εμπορικό φυσίγγι .Γι'αυτό μη γράφετε ότι όλα τα ντουφέκια είναι ίδια κάνουν όλα μπαμ σίγουρα κάποια είναι πιο αξιόπιστα αλλά κάποια σκοτώνουν πολύ διαφορετικά από κάποια άλλα.Ειναι στάνταρ αυτό και πολύ πιο εύκολα.

ΑΚΟΥ...
Θα μπορουσα να σε ''πνιξω'' με δοκιμες που αποδεικνυουν τα οσα λεω για το 2-3% και οχι για το 10%
που πιστευεις εσυ !!!
Δεν θα το κανω....1ον Γιατι αμφισβητεις αυτα που λεω...και 2ον...Οτι και να σου δειξω μπορει παλι να
το αμφισβητησεις...και εκει θα γινουμε μαλλια - κουβαρια πραγμα που δεν θελω !!!

Κρατα λοιπον τις αποψεις σου...και ασε να εχω και εγω τις δικες μου !!!

Τωρα εαν ψαχνεις να βρεις τις καλες καννες με εμπορικα φυσιγγια...θα ψαχνεις χρονια...και συνεχισε να το
κανεις αλλα τα συμπερασματα σου θα ειναι παντα λαθος !!!

Αυτο στο υπογραφω σε ενα χαρτι οση ειναι η Σαμος....

ΥΓ. Δωσε μου την χειροτερη καννη.....και θα στην κανω να κελα'ί'δαει με τα διαμαντια που θα βγαζει !!!
Και εδω τελειωσα εγω με αυτες τις συζητησεις...!!!
Βρειτε τα υπολοιπα μονοι σας !!!

Είδες που θα έρθετε στα λόγια μου για το Βασίλη πιο πολύ καλύτερη η 390 από το boito και με τα φυσίγγια του Νίκου που είναι ολόιδια και χτιστά .Αφού όλα τα όπλα Βασίλη είναι ίδια γιατί είναι καλύτερη η 390 και μη μου πεις ότι μόνο το φυσίγγι παίζει ρόλο γιατί εδώ το έχεις το καλό και σταθεροτατο φυσίγγι.Κρατηστε τις μπενελι που πολυβόλουν απροβληματιστα για γουρούνια και όσοι θέλετε να γευτείτε σοβαρά σκοτωματα που θα τα θυμάστε αφού δεν πιστεύεται και στους κώνους πάρτε κανένα όπλο σε σοβαρότερη κανη.
Πως εβγαλες το συμπερασμα οτι πυροβολουν απροβληματιστα;
Το κλικ που το πας;

Πως εβγαλες το συμπερασμα οτι πυροβολουν απροβληματιστα;
Το κλικ που το πας;
Στελιο η φουκαρια κανει απο κανενα κλικ ,ριχνεις κανενα μπινελικι μεχρι εκει .Τα αλλα που σου αλλαζουν τα φωτα στα κρακ ποσα μπινελικια και ευροπουλα ειναι? Ξερεις πολυ καλα τι λεω :cool:

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back