Γιαννη στο κοντακι βλεπω αλο χρωμα σε σχεση με τημ παπια η μου φενεται;
Πάρ το ένα βουτά το άλλο. ΟπλαρεςΦρέσκο πράγμα πριν λίγο από σκοπευτήριο Χανίων..BLASER F16 sporting 76cm
Caesar Guerini Summit 81cm..ο Μήτσος μου την έστειλε ήταν μαζί με τον αδελφό μου..
![]()
Θα αλλάξουν αρκετά τα μετρα....με αυτό το μήκος!Καλημερα! Πολυ καλα βλεπεις Θοδωρη,ειναι πιο σκουρο το χρωμα της παπιας αλλα η αντιθεση δεν ειναι τοσο εντονη οσο φαινεται στη φωτο.εδω μια φωτο το κοντακι που μου ειχε στειλει ο αδελφος μου,για να δω το πελμα που εβαλε για να μακρυνει το κοντακι.δεν μου αρεσε αισθητικα τοσο μακρυ πελμα και παραγγειλαμε τις προεκτασεις της blaser που θα μπουν μαζι με το μαμα πελμα τελικα.
![]()
Έχεις δίκιο Θεοδωρε! Θέλω όμως κάτι που να βολεύει και για γενικό κυνήγι..το valeriano ίσως ειναι κάπως δύσχρηστο για γενικό κυνήγι..Γιαννη αφου εδωσες τοσα λεφτα δοσε και κανα 400 ακομα και κανε ενα κοντακι στα μετρα σου σε αυτο το οπλο αξηζει
Εγω αν το ειχα θα εκανα ενα βαλεριανο
Έτσι ειναι Ηλία.βλέποντας και κάνοντας.με τις προεκτάσεις blazer μπορεί να γίνει πάντως 39-40-41cm..με την σκανδάλη τέρμα μπροστά χωρίς κανένα πείραγμα στο μήκος του κοντακιου ειναι 38cm..Θα αλλάξουν αρκετά τα μετρα....με αυτό το μήκος!
Μια μαύρη καρυδιά με ωραία νερά, γύρω στα 200-250 € και ένα custom αυστηρα σκοπευτικό κοντάκι sporting τύπου perazzi, σε φινίρισμα λινελαιου, θα ήταν όνειρο για σκοπευτήριο και κυνήγι.
Αυτό ναι θα μου άρεσε πολυ και θα έδενε πολυ καλά και με την πάπια που ειναι με σκούρα ξύλα..άσε που το φινίρισμα λινελαιου μου αρέσει πιο πολυ απο κάθε άλλο..Μια μαύρη καρυδιά με ωραία νερά, γύρω στα 200-250 € και ένα custom αυστηρα σκοπευτικό κοντάκι sporting τύπου perazzi, σε φινίρισμα λινελαιου, θα ήταν όνειρο για σκοπευτήριο και κυνήγι.
Και εμείς πονέσαμε αλλά δεν μπορούσε να γίνει άλλιως..έχεις δίκιο,ήταν όπλο απίθανο το silver hawk..Ωχ πόνεσα με το σιλβερ χοκ
Αυτό θα ήταν το ιδανικό,αλλά θα ανεβεί πολυ το κόστος.σιγα-σιγα θα τα δούμε όλα..Αν μπεις στην διαδικασία Γιάννη, θα το κάνεις σετ, πάπια -κοντάκι![]()
Και εμείς πονέσαμε αλλά δεν μπορούσε να γίνει άλλιως..έχεις δίκιο,ήταν όπλο απίθανο το silver hawk..
Όχι απλά σε καλά ...αλλα σε πολυ καλά! καλο παιδί και για μένα απο τους κυνηγούς,το καλύτερο τουφέκι που έρχεται σκοπευτήριο.
Τουλαχιστον επεσε σε καλά χέρια?
Σίγουρα θέλει τον καιρό του για να κατασταλάξεις στο τί χρειάζεταιΑυτό θα ήταν το ιδανικό,αλλά θα ανεβεί πολυ το κόστος.σιγα-σιγα θα τα δούμε όλα..
Σίγουρα θέλει τον καιρό του για να κατασταλάξεις στο τί χρειάζεται![]()
Ο Μανωλης που είχε το lanber και τώρα πήρε και το beretta 692 black edition 30"..Γιαννη, ποιος το πηρε;