Blaser Team

Συμφωνώ απόλυτα και με τους δυο! Έτσι ειναι και το έχω διαπιστώσει σε όλα τα όπλα που είχα και όλα θέλανε μήκος..αλλάζουν τα μέτρα όταν μακραίνεις η κονταινεις..θα δούμε όμως πως θα πάει..

Last edited:
Παιδια ειναι τιυφεκοι να τα χαιρεστε και παντα ζεστες καννες!!
Ειχα βρει f3 κυνηγετικο μοντελο με68εκ κανες σαν καινουργιο το χε ξεκινησει απο 2600 μετα μου το δινε 2200 αλλα κολωσα γιατι τοτε μπορουσα να το παρω τωρα....οπλα ανωτερης ποιοτητας οτι και να λεμε ενα ακριβως το ιδιο εχει ενας χωριανος μου το χα τουφεκισει σ απογευματινο τσιχλας καμια 10αρια τουφεκιες μου χε κανει εντυπωση το ζυγισμα και ποσο γλυκια σκανδαλη ειχε.RESPECT.

Παιδια ειναι τιυφεκοι να τα χαιρεστε και παντα ζεστες καννες!!
Ειχα βρει f3 κυνηγετικο μοντελο με68εκ κανες σαν καινουργιο το χε ξεκινησει απο 2600 μετα μου το δινε 2200 αλλα κολωσα γιατι τοτε μπορουσα να το παρω τωρα....οπλα ανωτερης ποιοτητας οτι και να λεμε ενα ακριβως το ιδιο εχει ενας χωριανος μου το χα τουφεκισει σ απογευματινο τσιχλας καμια 10αρια τουφεκιες μου χε κανει εντυπωση το ζυγισμα και ποσο γλυκια σκανδαλη ειχε.RESPECT.
Ευχαριστω Παναγιώτη! Πολυ καλή τιμή ήταν τα 2200€ για το F3.. Πάντως το F3 έχει εντελώς διαφορετική σκανδάλη απο το F16..κάνες έχουν ίδια χαρακτηριστικά (αυλός -κώνος-τσοκ)..απο ότι έχω καταλάβει κάνες και τα συστήματά balance σε κοντάκι-κάνη έιναι ίδια ..σύστημα κλειδώματος- σκανδαλης έχουν διαφορετικό..επίσης η ποιότητα των ξύλων του F3 ειναι πολυ ανώτερη..

... πουλήσαμε όπλα για να το πάρουμε...δεν υπήρχε περίπτωση να δίναμε τόσα μετρητά..θυσιάστηκε το beretta 471 silver Hawk στα 2100€..και πούλησα και δυο παλιές franchi που είχα 700€...
.asking. .asking. Γιάννη, τώρα μου τα χάλασες ρε φίλε !!! Αυτό δεν το ήξερα, μόλις τώρα το είδα !!!! Καλά τις Franchi γάμα τις ... αλλά το 471 ????? Γιατί ρε φίλε ;;; Στενοχωρέθηκα! Δεν τα "θυσιάζουν" τέτοια τουφέκια !!! Ένα τόνο λάδι περίπου θα "θυσίαζες" και θα 'παιρνες και το F16 και θα του έφτιαχνες και custom κοντάκι με ότι ξύλο γούσταρες !!!
Συγνώμη κιόλας για την αντίδραση, κανείς δεν δικαιούται να κάνει κουμάντο στην τσέπη τ' αλλουνού ... αλλά μου ήρθε κάπως βαριά !!!! :(
Ελπίζω και εύχομαι ειλικρινά να μην το μετανιώσετε ... Συνάντησα προχθές τον Κωστή στο σκοπευτήριο, μου είπε πως έχει ρίξει ήδη καμιά 700αριά φυσίγγια !!! ... ;)

Όχι απλά σε καλά ...αλλα σε πολυ καλά! καλο παιδί και για μένα απο τους κυνηγούς,το καλύτερο τουφέκι που έρχεται σκοπευτήριο.
Καλά ε, μόλις διάβασα το πάνω μήνυμα κατάλαβα ποιός το πήρε !!!;) :):):) .well done.

Ο Μανωλης που είχε το lanber και τώρα πήρε και το beretta 692 black edition 30"..
;)

Καλησπερα σε ολους! Στελιο δυστηχως δεν γινοταν διαφορετικα! Εχεις απολυτο δικιο οπλαρα το beretta 471!
Μετα απο τοσα καταφερα σημερα και εριξα το blaser F16! Εμεινα πολυ ευχαριστημενος,εντυπωσιασμενος θα ελεγα! Εριξα μια πουλα γιατι ειχα το μικρο μαζι και ειχε ψοφοκρυο ειχε και κοσμο για την εποχη,που δεν το περιμενα ..
21 το σκορ σε ευκολο σχημα κατα την γνωμη μου(3 μονα και ντουμπλες on report σε καθε βατηρα) .. Ειχα να παω και 4 μηνες σκοπευτηριο.εχασα μολις ξεκινησα 1-2 πιατα αδικα!
Το οπλο μαγικο,σκανδαλη,ζυγισμα(το κανεις πραγματικα οπως θες με τα προσθαφερουμενα βαρη μπρος-πισω),οδηγημα υπεροχο προς τον στοχο,σπασιματα παρα πολυ καλα!
Παιζει να εχει το πιο χαμηλο προφιλ βασης στον κοσμο αυτη τη στιγμη απο οτι διαβαζω και γι αυτο ισως μαζι με το δουλεμα που εχεις η κανη του το κανει, να εχει μηδαμινη οπως την καταλαβα εγω ανακρουση..
tVQxUcD.jpg

S2IUtxA.jpg

cMWEaWw.jpg

Last edited:
Καλησπερα σε ολους! Στελιο δυστηχως δεν γινοταν διαφορετικα! Εχεις απολυτο δικιο οπλαρα το beretta 471!
Μετα απο τοσα καταφερα σημερα και εριξα το blaser F16! Εμεινα πολυ ευχαριστημενος,εντυπωσιασμενος θα ελεγα! Εριξα μια πουλα γιατι ειχα το μικρο μαζι και ειχε ψοφοκρυο ειχε και κοσμο για την εποχη,που δεν το περιμενα ..
21 το σκορ σε ευκολο σχημα κατα την γνωμη μου(3 μονα και ντουμπλες on report σε καθε βατηρα) .. Ειχα να παω και 4 μηνες σκοπευτηριο.εχασα μολις ξεκινησα 1-2 πιατα αδικα!
Το οπλο μαγικο,σκανδαλη,ζυγισμα(το κανεις πραγματικα οπως θες με τα προσθαφερουμενα βαρη μπρος-πισω),οδηγημα υπεροχο προς τον στοχο,σπασιματα παρα πολυ καλα!
Παιζει να εχει το πιο χαμηλο προφιλ βασης στον κοσμο αυτη τη στιγμη απο οτι διαβαζω και γι αυτο ισως μαζι με το δουλεμα που εχεις η κανη του το κανει, να εχει μηδαμινη οπως την καταλαβα εγω ανακρουση..
tVQxUcD.jpg

S2IUtxA.jpg

cMWEaWw.jpg
Να είσαι γερός να το χαίρεσαι Γιάννη! .well done.

Εδω τα κλειδια που βγαινουν απο το κατω μερος της βασης και κλειδωνουν στο μπλοκ των κανων οπως φαινεται στις φωτο παρακατω.το οπλο κλειδωνει σαν χρηματοκιβωτιο.οι πλαινοι πιροι του ειναι οι μεγαλυτεροι που εχω δει σε οπλο.ο καθρεπτης της βασης βγαινει για αμεση προσβαση στο μηχανισμο με δυο αλενοβιδες.
Επισης στην τελευταια φωτο φαινεται ο επιλογεας μπροστα απο την σκανδαλη,πολυ πρακτικος και ταχυτατος στην αλλαγη κανης απο κατω σε πανω κανη με ενα κλικ αριστερα.
7KLt0db.jpg

E9MpgrP.jpg

pmNCvWy.jpg

3QhGLUo.jpg

cYf7Pv0.jpg

Εδω τα βαρακια (αγορασμενα extra)
των κανων 128gr φορτωμενα με βιδες αλλεν και παιρνει και αλλα 80gr στις κανες,εχει αλλη αναμονη πιο μπροστα.περιεχοταν κατα την αγορα τα βαρακια του κοντακιου (τρια απο 70gr το καθενα) και τρια τσοκ(ic,m,im).επισης οι αυλοι ειναι χτυπημενοι κανονικα στις κανες 18,6.περισσοτερες εντυπωσεις απο το οπλο αυριο που θα παω κυνηγι επιτελους μετα απο 2 μηνες.αν τελικα τα καταφερω βεβαια γιατι με τα μικρα ποτε δεν ξερεις.

FNHbNdO.jpg

NBgaBJj.jpg

GOw4HkI.jpg

iXDTQYI.jpg

Last edited:
tVQxUcD.jpg

S2IUtxA.jpg

cMWEaWw.jpg
Το προφίλ είναι σαν 20αρι...:)

Εδω τα βαρακια (αγορασμενα extra)
των κανων 128gr φορτωμενα με βιδες αλλεν και παιρνει και αλλα 80gr στις κανες,εχει αλλη αναμονη πιο μπροστα.περιεχοταν κατα την αγορα τα βαρακια του κοντακιου (τρια απο 70gr το καθενα) και τρια τσοκ(ic,m,im).επισης οι αυλοι ειναι χτυπημενοι κανονικα στις κανες 18,6.περισσοτερες εντυπωσεις απο το οπλο αυριο που θα παω κυνηγι επιτελους μετα απο 2 μηνες.αν τελικα τα καταφερω βεβαια γιατι με τα μικρα ποτε δεν ξερεις.

FNHbNdO.jpg

NBgaBJj.jpg

GOw4HkI.jpg

iXDTQYI.jpg
δεν μας ανεβηκες φιλε γιανη φετως να κανουμε κανα τουφεκι με το blazer σε κανα καρτερακι.xm..xm.

δεν μας ανεβηκες φιλε γιανη φετως να κανουμε κανα τουφεκι με το blazer σε κανα καρτερακι.xm..xm.
Γεια σου Σακαρε! Δυστηχως φίλε είναι μια περίοδος στη ζωή μου δύσκολη,με νεογενητο και με ένα άλλο μικρό παιδί πολύ ζωηρό,πέσανε και οι συγγενείς πάνω μου και δεν μπόρεσα να έρθω..ελπίζω άλλη χρόνια να είμαι πιο άνετος και να βρεθούμε,πραγματικά θα το ήθελα πολύ.

Γεια σου Σακαρε! Δυστηχως φίλε είναι μια περίοδος στη ζωή μου δύσκολη,με νεογενητο και με ένα άλλο μικρό παιδί πολύ ζωηρό,πέσανε και οι συγγενείς πάνω μου και δεν μπόρεσα να έρθω..ελπίζω άλλη χρόνια να είμαι πιο άνετος και να βρεθούμε,πραγματικά θα το ήθελα πολύ.
σημασια φιλε γιανη ειναι να ειστε καλα ολησας στην οικογενεια,,,το κυνηγι ειναι χομπι και ειναι δευτερεβων,,,πιστευω συγουρα θα βρεθουμε.my man.

Ωραίο Τάσο έχω ενθουσιαστεί, αλλά και το δικό σου δεν πάει πίσω πολύ μου αρέσει σαν όπλο το 690 και το κυνηγετικό που έχεις πανέμορφο!
Η αλήθεια είναι πως μάτωσα λίγο να το αποκτήσω, αλλά τελικά άξιζε. Το έχω καταευχαριστηθει. Ειδικά πέρυσι που είχε και πουλάκια.

Back