Blaser Team

Γεια σου Σακαρε! Δυστηχως φίλε είναι μια περίοδος στη ζωή μου δύσκολη,με νεογενητο και με ένα άλλο μικρό παιδί πολύ ζωηρό,πέσανε και οι συγγενείς πάνω μου και δεν μπόρεσα να έρθω..ελπίζω άλλη χρόνια να είμαι πιο άνετος και να βρεθούμε,πραγματικά θα το ήθελα πολύ.
φιλεμου γιανη εση μπωρη να αποκτησες το f16 αλα εχω εχω το εντυποha haaa και το χουφτωσα και το τοερηξα και 2 κουτακιαααα.buy buy. φανταστικο οπλοοοο και μαλλων με το εντυπο στο χερι θα μηνοοοοοο.hair..sarcastic..sarcastic.

φιλεμου γιανη εση μπωρη να αποκτησες το f16 αλα εχω εχω το εντυποha haaa και το χουφτωσα και το τοερηξα και 2 κουτακιαααα.buy buy. φανταστικο οπλοοοο και μαλλων με το εντυπο στο χερι θα μηνοοοοοο.hair..sarcastic..sarcastic.
Σσσσσωραιος! Άψογο στυλ! ;)

Εδω τα κλειδια που βγαινουν απο το κατω μερος της βασης και κλειδωνουν στο μπλοκ των κανων οπως φαινεται στις φωτο παρακατω.το οπλο κλειδωνει σαν χρηματοκιβωτιο.οι πλαινοι πιροι του ειναι οι μεγαλυτεροι που εχω δει σε οπλο.ο καθρεπτης της βασης βγαινει για αμεση προσβαση στο μηχανισμο με δυο αλενοβιδες.
Επισης στην τελευταια φωτο φαινεται ο επιλογεας μπροστα απο την σκανδαλη,πολυ πρακτικος και ταχυτατος στην αλλαγη κανης απο κατω σε πανω κανη με ενα κλικ αριστερα.
7KLt0db.jpg

E9MpgrP.jpg

pmNCvWy.jpg

3QhGLUo.jpg

cYf7Pv0.jpg
Εντυπωση σε αυτο το οπλο περα απο την ποιοτητα κατασκευης,κανει ο τροπος που το οπλο κλειδωνει και οι τεραστιοι πιροι μπροστα!!νομιζω ειναι οι μεγαλυτεροι διακεκομενοι πιροι που εχω δει ποτε σε δικαννο!ετσι εχουν μεγαλυτερη επειφανεια τριβης αρα και μεγαλυτερη μακροζωια!

Καλύτερα με το έντυπο παρά τίποτα άλλο.......sarcastic.

Ευχαριστω Παναγιώτη! Πολυ καλή τιμή ήταν τα 2200€ για το F3.. Πάντως το F3 έχει εντελώς διαφορετική σκανδάλη απο το F16..κάνες έχουν ίδια χαρακτηριστικά (αυλός -κώνος-τσοκ)..απο ότι έχω καταλάβει κάνες και τα συστήματά balance σε κοντάκι-κάνη έιναι ίδια ..σύστημα κλειδώματος- σκανδαλης έχουν διαφορετικό..επίσης η ποιότητα των ξύλων του F3 ειναι πολυ ανώτερη..
Γιαννη στα Χανια ποιος εμπορευεται τα blazer μπορεις να μου πεις;
Το blazer f16 field εχεις εικονα ποσο κοστιζει γιατι στο site του ναυπλιωτη διαφημιζει το f3

Last edited:
Γιαννη Χανια ποιος εμπορευεται τα blazer μπορεις να μου πεις;
Το blazer f16 εχεις εικονα ποσο κοστιζει γιατι στο site του ναυπλιωτη διαφημιζει το f3
Κι εδώ στην Αθήνα δεν το έβλεπα στα site των εμπόρων. Όταν κάτι δεν διαφημίζεται ξεχνιέται! Το λέω γιατί σε τιμή έφτασα πολύ κοντά με το 690 και θα το έβλεπα κι αυτο σίγουρα αν η διαφορά δεν είναι μεγάλη σε τιμή. Τόσο καλό όπλο έπρεπε να το προωθούν περισσότερο.

Κι εδώ στην Αθήνα δεν το έβλεπα στα site των εμπόρων. Όταν κάτι δεν διαφημίζεται ξεχνιέται! Το λέω γιατί σε τιμή έφτασα πολύ κοντά με το 690 και θα το έβλεπα κι αυτο σίγουρα αν η διαφορά δεν είναι μεγάλη σε τιμή. Τόσο καλό όπλο έπρεπε να το προωθούν περισσότερο.
Moνη λυση ειναι τηλ στο ναυπλιωτη και να πας αντιπροσωπεια.
Αλλιως εκθεση τον μαρτιο για χουφτωμα..
Με την κριση οι οπλοβαστοι ειναι αδειοι και δεν μπορεισ να επωμισεις για να καταληξεις

Γιαννη στα Χανια ποιος εμπορευεται τα blazer μπορεις να μου πεις;
Το blazer f16 field εχεις εικονα ποσο κοστιζει γιατι στο site του ναυπλιωτη διαφημιζει το f3
Παναγιώτη εγω το όπλο το πήρα από το 24ωρες.το είχε αγοράσει το μαγαζί από τον Ναυπλιώτη που είναι αντιπρόσωπος και το είχε βάλει στην έκθεση.μολις το πήρα,έφερε άλλο,ακριβώς ίδιο sporting 76cm και το έχει τώρα στην έκθεση..το κυνηγετικό game έχει 300 ευρώ λιγότερο...από οτι ξέρω το sporting παίζει τώρα 3300€-3400€.το game αρα θα παίζει κοντά στα 3000€.πηγαινε στου Παναγιώτη (24ωρες) λεωφόρο Σουδας δίπλα στου Χαλκιαδάκη,ένα πρωί να πάρει τηλεφωνο να σου πει ακριβώς είναι πολύ εξυπηρετικός.ισως μπορεί να παίξει και καλύτερη τιμή,έγω το πήρα 3100€..

γιασου ρε γιανναρεεεεεεε μετα ειναι δυνατον να μην εχης εση φιλαρακιαααα.RESPECT..congrats.
Νά´σαι καλά Σάκη. ειναι μεγάλη υπόθεση να μπορείς να ρίξεις ένα όπλο πριν το πάρεις.χαρά μου θα ήταν να το ρίξει οποιοσδήποτε συνάδελφος..στο σκοπευτήριο πριν καιρό σε ένα αγώνα Παννεληνιο ήρθε ένας με ένα Krieghoff και με δυο κάνες μάλιστα..τον κοίταζα διστακτικά καθώς ήθελα να το επωμισω.με τα πολλά του λέω να κάνω μια επωμισω στο όπλο σας?
Μου λέει μόνο επωμιση...παρτο και ρίξε όσο θες....

Νά´σαι καλά Σάκη. ειναι μεγάλη υπόθεση να μπορείς να ρίξεις ένα όπλο πριν το πάρεις.χαρά μου θα ήταν να το ρίξει οποιοσδήποτε συνάδελφος..στο σκοπευτήριο πριν καιρό σε ένα αγώνα Παννεληνιο ήρθε ένας με ένα Krieghoff και με δυο κάνες μάλιστα..τον κοίταζα διστακτικά καθώς ήθελα να το επωμισω.με τα πολλά του λέω να κάνω μια επωμισω στο όπλο σας?
Μου λέει μόνο επωμιση...παρτο και ρίξε όσο θες....
και εγω θα του εδηνα το δικομου τουφεκι να ριξηηηηη αλα οχι σε μπεκατσεςςςςςς,μωνο σε δισκακιααααα.my man. γιασου ρε γιαναρεεεεε πιστευω καπια στιγμη να ανταμωσουμεεεε.shake.

Καλησπερα και απο δω! Εριξα μια πουλα σημερα με το blaser και δυο ο αδελφος μου! Το σχημα αρκετα δυσκολο με 2 ντουμπλεδες sim και ενα μονο πιατο σε ολους τους βατηρες.εμεινα εντυπωσιασμενος με τα σπασιματα του οπλου.το κοντακι φαινεται να ειναι πολυ καλο πανω μου,αν και θελει λιγο ακομα μηκος.ειδα διαφορα με τα σπασιματα που εκανα με την benelli,ηταν πιο γεματα στο blaser.σκορ 21.
rDVpi98.jpg

Καλησπερα και απο δω! Εριξα μια πουλα σημερα με το blaser και δυο ο αδελφος μου! Το σχημα αρκετα δυσκολο με 2 ντουμπλεδες sim και ενα μονο πιατο σε ολους τους βατηρες.εμεινα εντυπωσιασμενος με τα σπασιματα του οπλου.το κοντακι φαινεται να ειναι πολυ καλο πανω μου,αν και θελει λιγο ακομα μηκος.ειδα διαφορα με τα σπασιματα που εκανα με την benelli,ηταν πιο γεματα στο blaser.σκορ 21.
rDVpi98.jpg
Ναι, μάκρυνέ το κι άλλο ... για να μη μπορώ να το ρίξω ούτε προ-επωμισμένο !!! .sarcastic. .smashfrak.
Τουλάχιστον, μπαινοβγαίνουν εύκολα οι προσθήκες, ή είναι μπελάς ;;;) Για να το δοκιμάσω κι εγώ αν τα καταφέρω και βρεθούμε πάνω καμιά φορά ... αν και το βλέπω δύσκολο προς το παρόν ... και μου 'χει λείψει ρε γμτ το σκοπευτήριο, τη μια με τον κωλόκαιρο την άλλη με τις ελιές έχω καιρό να πάω !!! :(

Κούκλα!!!καλοτουφεκη να είναι!!!
Ευχαριστώ πολύ!
Ναι, μάκρυνέ το κι άλλο ... για να μη μπορώ να το ρίξω ούτε προ-επωμισμένο !!! .sarcastic. .smashfrak.
Τουλάχιστον, μπαινοβγαίνουν εύκολα οι προσθήκες, ή είναι μπελάς ;;;) Για να το δοκιμάσω κι εγώ αν τα καταφέρω και βρεθούμε πάνω καμιά φορά ... αν και το βλέπω δύσκολο προς το παρόν ... και μου 'χει λείψει ρε γμτ το σκοπευτήριο, τη μια με τον κωλόκαιρο την άλλη με τις ελιές έχω καιρό να πάω !!! :(
σημερα ήταν χαρά Θεού Στέλιο πάνω,ωραία μέρα.βγαινουν εύκολα θα το κανονίσουμε εννοειται να ρίξεις..

rDVpi98.jpg
Λογικό να έχει καλύτερα σπασίματα!

Back