Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, όμως προσθέτω και τμήμα του μηνύματός σου για οικονομία της συζήτησης
Βλέπω στο site σας αυτό
https://brainchokes.com/el/toufekies/
Δέχομαι ότι οι τουφεκιές είναι πραγματικές.
Τι σημαίνει αυτό; Την ακεραιότητά μου δεν τη θέτω υπό τη κρίση κανενός. Για πληροφόρησή σου πάντως και τυχαία, οι τουφεκιές αυτές έγιναν παρουσία μαρτύρων.
Με μία τουφεκιά μπορεί ένας γνώστης να βγάλει συμπέρασμα ή ακόμα χειρότερα να πειστεί για το τσοκ σας και να προχωρήσει σε αγορά ;
Δηλαδή πόσες φωτο χρειάζεσαι για να πειστείς; Για ότι τσοκ έχεις αγοράσει μέχρι σήμερα δηλαδή, πόσες φωτό από τουφεκιές είδες πρώτα. Καμία ίσως;;;
Και το να πειστεί και να αγοράσει κάποιος τσοκ μου γιατί το χαρακτηρίζεις «χειρότερα¨;;;
Αναφέρατε 15 συγκριτικές δοκιμές.
Αν είχατε αυτές αναρτημένες δεν θα ήταν καλύτερο για τις πωλήσεις ;
Εκτός από αυτές που έχω ήδη στο site, oi άλλες υπάρχουν μέσα σε διάφορα φόρουμ, ψάξε να τις βρεις. Μιά - δύο αναφέρονται (περιληπτικά) και στις μαρτυρίες χρηστών στο site. Και να αναρτήσω 15 δοκιμές στο site;;;; Θα σερνότανε επί ώρες μέχρι να φορτώσει. Και για ποιό σκοπό; Να έχουν υλικό οι αργόσχολοι; Αυτή η νοοτροπία του είδους "αν θες να αγοράσω, βάλε και άλλες φωτό, βάλε και άλλες δοκιμές" δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Οι σοβαροί και πραγματικοί αγοραστές, αυτοί που ενδιαφέρονται αληθινά, είναι εντάξει και χωρίς 15 επιπλέον δοκιμές. για πολλούς αρκούν τα σχόλια και οι αναφορές των κατόχων - χρηστών (word of mouth που λένε στο χωριό μου)
Είναι γενική απορία, όχι μόνο προς εσάς .... κανένας δεν βάζει δικές του πραγματικές δοκιμές ή συγκρίσεις τρίτων.
Γιατί ;
"όχι μόνο προς εμένα";;; Και το λες αυτό στον μοναδικό κατασκευαστή που έχει δημοσιευμένα στο site του λεπτομερέστατες δοκιμές ανεξάρτητων τρίτων. όταν ΟΛΟΙ οι άλλοι δεν έχουν τίποτα απολύτως. Το δε "πραγματικές" που πάει;;; Του Winston που εσύ ανέφερες δεν είναι πραγματικές; Οι δημοσιευμένες στα φόρουμ;
Αλλά ας μην είμαι άδικος. Ο Muller είναι ο μόνος που έχει δημοσιεύσει και αυτός μία συγκριτική δοκιμή. Απολαύστε την!
(Ναι ρε σεις, στον λόγο μου, αυτή η "καθόλου ζωγραφιστή από μικρό παιδί" είναι η μόνη συγκριτική δοκιμή που δημοσίευσε ο αθεόφοβος - το 2012 νομίζω - σε αμερικάνικο φόρουμ και έγινε της τρελής, ούτε παιδάκι νηπιαγωγείου δεν πείθει, στη δε τουφεκιά με το Muller, τα σκάγια ξαφνικά διπλασιάστηκαν). Για δείτε το και σαν ένδειξη ως προς το IQ του ανθρώπου αυτού...
View attachment 29493
Δυστυχώς, ένας - δύο το πολύ οι σοβαροί άνθρωποι στον τομέα μου. Που να δείτε κάτι άλλους "ανταγωνιστές" που και μόνο από τις απίθανες εμφανίσεις τους και το γυάλινο βλέμμα τους.... ούτε γράμμα δεν στέλνεις με αυτούς.
Και τώρα θα μου επιτρέψετε να επανέλθω για κάμποσο καιρό στη "σιγή ασυρμάτου" που μου επιβάλλει η εξέλιξη των νέων προϊόντων μου.
Χρίστος Σωτηρόπουλος
BRAIN Chokes.