Το απόλυτο τίποτα με πιάνει μιζέρια όταν βλέπω το μαγαζιΚάποτε ήταν ασυναγωνιστος πανελλαδικα σε τιμές και ειχε μεγαλη ποικιλια. Τώρα , περα από χοντρά , εισαγωγής δεν έχει τίποτα
Το απόλυτο τίποτα με πιάνει μιζέρια όταν βλέπω το μαγαζιΚάποτε ήταν ασυναγωνιστος πανελλαδικα σε τιμές και ειχε μεγαλη ποικιλια. Τώρα , περα από χοντρά , εισαγωγής δεν έχει τίποτα
Το έχει ψιλοπαρατησει ο Γιάννης τα τελευταία χρονια είναι η αλήθεια. Έμπαινες μέσα κάποτε και ζαλιζοσουν απο μάρκες και κυρίως τιμες!!!Το απόλυτο τίποτα με πιάνει μιζέρια όταν βλέπω το μαγαζι
Το θέμα είναι γιατί τα παράτησε;;;Το έχει ψιλοπαρατησει ο Γιάννης τα τελευταία χρονια είναι η αλήθεια. Έμπαινες μέσα κάποτε και ζαλιζοσουν απο μάρκες και κυρίως τιμες!!!
Τι να πω? Βαρεθηκε? Να πεις για πελατεία, το 70% απο αυτόν ψωνιζε.Το θέμα είναι γιατί τα παράτησε;;;
Το ξέρω για αυτό έχω αυτήν την αποριαΤι να πω? Βαρεθηκε? Να πεις για πελατεία, το 70% απο αυτόν ψωνιζε.
Πολύ ωραίες ντουφέκιεςΕδώ είναι και το mr στα 32 μέτρα πάλι με 30 γρ νούμερο 8 νομίζω ότι τα 35 μέτρα είναι εύκολα για αυτό.
Αν ο πίνακας είναι 1x1 είναι άριστη για τα δικά μου δεδομένα.. Μπορείς να επαναλάβεις την ίδια δοκιμη και με το εργοστασιακό **** (αν αντιστοιχεί στην ίδια συσφιξη με το brain c2) για να έχουμε και μια σύγκριση?Εδώ σε μια προσπάθεια αποτυπώσεις στο χαρτί από την χθεσινή δοκιμή.
πάνω το brain?Brain C2 vs Colonial clays IC 24 gr. 9 1/2 lambro στα 30 m. Beretta 682S 18.4View attachment 46565View attachment 46566
Ακριβώς η πάνω είναι του c2πάνω το brain?
Εγώ με μαλλινοταπα 32 γρ ν9 από τα 20 έως 30μέτρα είχα αρκετά τραυματισμένα ενώ με συγκεντρωτηρα στα ίδια γραμμάρια ελάχιστα.(τσιχλοκοτσυφα)Σε χαρτί δεν τα έχω ρίξει να δω.Γνωρίζει κάποιος αν τ BL με μάλλινοταπο έχει την μέγιστη δυνατή απόδοση σαν τσοκ;;
Το C2 αντίστοιχο έχει δύο τσοκ το skeet και το ic . Τα εργοστασιακά βγάζουν ίδια με τα colonial sporting clays αυτό σε παλαιότερες δοκιμές που εχα κάνει. Την αποτύπωση στο χαρτί θα προσπαθήσω όταν έχω χρόνο να κάνω και για τα Colonial. Τώρα θα δείξω μια με το colonial skeet στον πίνακα στα ίδια μέτρα.Αν ο πίνακας είναι 1x1 είναι άριστη για τα δικά μου δεδομένα.. Μπορείς να επαναλάβεις την ίδια δοκιμη και με το εργοστασιακό **** (αν αντιστοιχεί στην ίδια συσφιξη με το brain c2) για να έχουμε και μια σύγκριση?