Τ mygra b&p εννοείς το μαλλινοταπο; Τ πήγαινε καλά ,;Το διασποράς είναι και δουλεύει καλά σε σφιχτό τερέν, σε ποιό ανοιχτό μέρος βάζω mygra beccaccia η nsi beccaccia ως 2 και 3το φυσίγγιο.
https://www.car.gr/xyma/view/316082939-plires-set-tsok-brain-inv-dsΌντως το δίκαννο υπερέχει σαφώς σε αυτό το τομέα. Το έχω με 3* και 4*, δυστυχώς για μένα τώρα μου πέφτει λίγο βαρύ (3.430gr), όχι πως δεν το χρησιμοποιώ, αλλά βολεύτηκα περισσότερο τη καραμπίνα (κάτω από 3Kg).
Στην ώρα του θα δοκιμάσω αυτά που λέμε π.χ. να αλλάξω το mr με το μαμίσιο 5άρι για να δω τι μου βγαίνει βολικότερο.
Πάντως οι συμβουλές όλων είναι απόλυτα ευπρόσδεκτες, ευχαριστώ, και θα αξιοποιηθούν στην ώρα τους.
Είναι το invector ds που κάνει για το Β725 και τη νέα Α5 μόνο..https://www.car.gr/xyma/view/316082939-plires-set-tsok-brain-inv-ds
Γιάννη κοίταξε στο πάνω λινκ πωλούνται τσοκ brain για σπείρωμα invector προς 60€ το ένα.
Δεν είναι για σπείρωμα Winchester και άρα για την Impala. Φοράει invector plus.https://www.car.gr/xyma/view/316082939-plires-set-tsok-brain-inv-ds
Γιάννη κοίταξε στο πάνω λινκ πωλούνται τσοκ brain για σπείρωμα invector προς 60€ το ένα.
Αν έβρισκα σε αυτή τη τιμή θα έπαιρνα δύο. Το MR και το BL.Δεν είναι για σπείρωμα Winchester και άρα για την Impala. Φοράει invector plus.
Με μισοταπες πάντως που έχω ρίξει γαζωνει. Με τα quail του gorilla έχω δει πολύ ωραία πράγματα και κοντά και πιο μακρια.Γνωρίζει κάποιος αν τ BL με μάλλινοταπο έχει την μέγιστη δυνατή απόδοση σαν τσοκ;;
Φυσιγγάρα!!!! Αλλά και ο πίστον σκιτ δεν πάει πίσω πατρίδα μου!!!!Με μισοταπες πάντως που έχω ρίξει γαζωνει. Με τα quail του gorilla έχω δει πολύ ωραία πράγματα και κοντά και πιο μακρια.
Ε μια 500αρα με πιστον σκητ θα την τσιμπησω και φέτος αλλά και μια 500αρα 24άρια σκητ!!! Το quail το έφερνε ο Λεκκας και κάθε Αύγουστο αγόραζα 10 κουτια. Τι κηδείες έκανα με αυτά ρε!!!! Ακριβά βέβαια αλλά όπως το λες , φυσιγγαρα!!! Πέρισυ δεν είχε φερει και δεν εριξα ουτε ενα. Γενικά η ποικιλία που είχε κάποτε έχει εκλείψει.Φυσιγγάρα!!!! Αλλά και ο πίστον σκιτ δεν πάει πίσω πατρίδα μου!!!!
Έχω 9 κουτάκια quail απόθεμα σπίτι!Πότε θα πάρεις από Αντρέα, έχεις κάνει κίνηση/μιλήσει;Ε μια 500αρα με πιστον σκητ θα την τσιμπησω και φέτος αλλά και μια 500αρα 24άρια σκητ!!! Το quail το έφερνε ο Λεκκας και κάθε Αύγουστο αγόραζα 10 κουτια. Τι κηδείες έκανα με αυτά ρε!!!! Ακριβά βέβαια αλλά όπως το λες , φυσιγγαρα!!! Πέρισυ δεν είχε φερει και δεν εριξα ουτε ενα. Γενικά η ποικιλία που είχε κάποτε έχει εκλείψει.
Το έγραψε και εχθές... απλά είναι ποιο ανοιχτή από συγκεντρωτηραΓνωρίζει κάποιος αν τ BL με μάλλινοταπο έχει την μέγιστη δυνατή απόδοση σαν τσοκ;;
Όχι δεν έχω μιλήσει ακόμη. Έχουμε πει με τους άλλους για αρχές καλοκαιριού.Έχω 9 κουτάκια quail απόθεμα σπίτι!Πότε θα πάρεις από Αντρέα, έχεις κάνει κίνηση/μιλήσει;
Από εκεί παίρναμε τα άριστον ,την καλύτερη τιμή σε όλη την Ελλάδα.Τωρα είναι πιο ακριβά και από τα καλά εισαγωγής .Ε μια 500αρα με πιστον σκητ θα την τσιμπησω και φέτος αλλά και μια 500αρα 24άρια σκητ!!! Το quail το έφερνε ο Λεκκας και κάθε Αύγουστο αγόραζα 10 κουτια. Τι κηδείες έκανα με αυτά ρε!!!! Ακριβά βέβαια αλλά όπως το λες , φυσιγγαρα!!! Πέρισυ δεν είχε φερει και δεν εριξα ουτε ενα. Γενικά η ποικιλία που είχε κάποτε έχει εκλείψει.
Κάποτε ήταν ασυναγωνιστος πανελλαδικα σε τιμές και ειχε μεγαλη ποικιλια. Τώρα , περα από χοντρά , εισαγωγής δεν έχει τίποτα.Από εκεί παίρναμε τα άριστον ,την καλύτερη τιμή σε όλη την Ελλάδα.Τωρα είναι πιο ακριβά και από τα καλά εισαγωγής .