BRAIN Chokes

Status
Not open for further replies.
Τα γραμμάρια που θα δοκιμάσω είναι τα 28 σε 8 νούμερο.
Είναι λίγα τα γρ και δε θα βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα εκτός και αν ρίχνεις μόνο τέτοια αλλιώς δοκίμασε ότι ρίχνεις συχνότερα.Νομιζω η φιλοσοφία των brain θα αποδώσει καλύτερα σε πιο κλασικές γομωσεις

Είναι λίγα τα γρ και δε θα βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα εκτός και αν ρίχνεις μόνο τέτοια αλλιώς δοκίμασε ότι ρίχνεις συχνότερα.Νομιζω η φιλοσοφία των brain θα αποδώσει καλύτερα σε πιο κλασικές γομωσεις
30-32 γραμμάρια σε νο9-8 εννοείς Γιαννη?

Τσίχλα ορτυκι τρυγόνι αγριοπεριστερο όλα με 28 γρ. Τα περισσότερα φυσίγγια που ρίχνω Γιάννη στο κυνηγι είναι 28γρ.Οποτε το βασικό κριτήριο είναι εκεί και για αυτό παράγγειλα και το σκοπευτικο C2 από το κυνηγιτικο CR. Άρα με αυτά τα γραμμάρια θα ξεκινήσω και σε δεύτερη φάση θα ανέβω στα 30 γρ και στα 32γρ.

Ακριβώς μου δίνει την εντύπωση ότι η τεχνοτροπία κατασκευής τους όσο περισσότερα γραμμάρια τόσο καλύτερα θα δουλέψουν
Καταλαβαίνω δηλαδή ότι η χρυσή συνταγή για τσίχλες στις συνήθεις αποστάσεις (25-35 m) με Brain είναι 32gr και MR.
Σωστά;
Μένει να ακούσω αν τα μαλλινομισόταπα, συμπεριφέρονται στα Brain όπως και στα συμβατικά τσοκ, δηλ. ανοίγουν λίγο τη ντουφεκιά, ή δεν ενδείκνυνται για τα Brain.

Αν έχεις bell και Mr στο δικανο πιστεύω πως το Cr είναι λιγο περιττό.
Δημήτρη το σκεπτικό μου είναι ότι στις μεν μαύρες το MR είναι λίγο σφιχτό έστω και σαν δεύτερη τουφεκιά, στο δε καρτέρι το Bell είναι ανοιχτό αν περνάνε λίγο ψηλά. Ο συνδυασμός Bell-MR είναι ιδανικός στο περπατητό.

Καταλαβαίνω δηλαδή ότι η χρυσή συνταγή για τσίχλες στις συνήθεις αποστάσεις (25-35 m) με Brain είναι 32gr και MR.
Σωστά;
Μένει να ακούσω αν τα μαλλινομισόταπα, συμπεριφέρονται στα Brain όπως και στα συμβατικά τσοκ, δηλ. ανοίγουν λίγο τη ντουφεκιά, ή δεν ενδείκνυνται για τα Brain.
Για μένα τα μαλλινομισόταπα που λές είναι ιδανικά για τα Brain γιατί ακολουθούν καλύτερα τη διαμόρφωση του τσοκ. Ειδικά για το Bell

Για μένα τα μαλλινομισόταπα που λές είναι ιδανικά για τα Brain γιατί ακολουθούν καλύτερα τη διαμόρφωση του τσοκ. Ειδικά για το Bell
Έχω καταλήξει στο MR, αλλά όσο βραδιάζει τα πουλιά περνάνε πιο κοντά και χαμηλά και δεν είναι να αλλάζεις τσοκ. Αλλάζεις όμως γρήγορα φυσίγγια και απλώνεις λίγο (ή και αρκετά) τη ντουφεκιά.

Έχω καταλήξει στο MR, αλλά όσο βραδιάζει τα πουλιά περνάνε πιο κοντά και χαμηλά και δεν είναι να αλλάζεις τσοκ. Αλλάζεις όμως γρήγορα φυσίγγια και απλώνεις λίγο (ή και αρκετά) τη ντουφεκιά.
Μα τα τσοκ γι'αυτό υπάρχουν ,για να μην κουβαλάς διαφορα είδη φυσίγγια.Εκει είναι και η υπεροχή του δικανου και κοντα και πιο μακριά.

Καλησπέρα παιδιά ποιο τσοκ της brain προτείνετε για πέρδικα??
Εξαρτάται που τις ντουφεκας.. αν τους ρίχνεις τωρα με κυλινδρο παρε BELL.. εως 8...25μ είσαι πλήρες... αν ρίχνεις με 4τσοκ... πάρε ποιο σφιχτα BRAIN.. αρκεί να ξέρεις που ρίχνεις συνήθως..

Εξαρτάται που τις ντουφεκας.. αν τους ρίχνεις τωρα με κυλινδρο παρε BELL.. εως 8...25μ είσαι πλήρες... αν ρίχνεις με 4τσοκ... πάρε ποιο σφιχτα BRAIN.. αρκεί να ξέρεις που ρίχνεις συνήθως..
Το brain το εχω φιλε μου απλά θελω κατι ποιο σφιχτό

Εγώ αδερφέ για πέρδικα σκέφτομαι το cr ν παρω
Εσυ αδελφε παρε το BELL βαλε νο7 34gr και αν χάσεις πουλι ελα να μου τα πεις εδω.Τωρα εαν τα πουλια δεν μπορεις καποια στιγμη να τα πατρωναρεις βαλε τριτο φυσιγγιο ενα ποιο ειδικευμένο εφοσον το δοκιμάσεις στα 27 με 32 μετρα .Η ταπεινη μου αποψη απο εμπειρια.

Status
Not open for further replies.
Back