BRAIN Chokes

Status
Not open for further replies.
Προσωπικά ενδιαφέρομαι για τσοκ Brain σε κάννη Winchester (invector plus φυσικά) και συγκεκριμένα για το ΤΜ (TIGHT MEDIUM).
Έχει άποψη κάποιος;
Winchester SX3 και MR από 20-35 μέτρα είναι τρομερός συνδυασμός. έχω μείνει τρομερά ευχαριστημένος.

Προσωπικά ενδιαφέρομαι για τσοκ Brain σε κάννη Winchester (invector plus φυσικά) και συγκεκριμένα για το ΤΜ (TIGHT MEDIUM).
Έχει άποψη κάποιος;
Γιάννη εγω έχω κολλημένα στο δικανο το bell και το Mr σχεδόν μόνιμα. Στις μαύρες , περπατητο και απογευματινό που τα πουλιά περνάνε max 35 μέτρα πορεύομαι με αυτα. Στα μπασιματα την θεση του bell την παίρνει το Μr και του Mr το Tm. Έχω και το TL και όσες φορές το έχω βάλει το έχω δουλέψει μόνο με 32 γραμμάρια σε νο7 και έχω δει καλά πράγματα. Το τσοκ όμως που μου γεμίζει την πουλιαστρα είναι το Mr.

Γιάννη εγω έχω κολλημένα στο δικανο το bell και το Mr σχεδόν μόνιμα. Στις μαύρες , περπατητο και απογευματινό που τα πουλιά περνάνε max 35 μέτρα πορεύομαι με αυτα. Στα μπασιματα την θεση του bell την παίρνει το Μr και του Mr το Tm. Έχω και το TL και όσες φορές το έχω βάλει το έχω δουλέψει μόνο με 32 γραμμάρια σε νο7 και έχω δει καλά πράγματα. Το τσοκ όμως που μου γεμίζει την πουλιαστρα είναι το Mr.
Ευχαριστώ, να είσαι καλά.
Πολύ αναλυτικός!

Πολύ μου αρέσει αυτό για το mr , εγώ δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη.

Ρε Γείτονα από πού έχεις καταλάβει εσύ ότι είμαι ντούφεκος; Η πρότασή μου στον Γιάννη ήταν επειδή νόμιζα ότι θέλει τσοκάκι για μακρινές αποστάσεις αλλιώς αυτό που σκέφτεται να πάρει είναι μία χαρά πολύ καλό
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κατάλαβα τι χρειάζομαι. Δεν επιχειρώ πολύ μακρινές ντουφεκιές και για λόγους αστοχίας, αλλά και γιατί μη έχοντας σκυλάκι δεν μπορώ να βρω τα χτυπημένα και είχα χάσει πολλά. Γι΄αυτό περιορίστηκα στα max 35m, εκτός και βρίσκομαι σε πολύ ανοιχτό πεδίο.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κατάλαβα τι χρειάζομαι. Δεν επιχειρώ πολύ μακρινές ντουφεκιές και για λόγους αστοχίας, αλλά και γιατί μη έχοντας σκυλάκι δεν μπορώ να βρω τα χτυπημένα και είχα χάσει πολλά. Γι΄αυτό περιορίστηκα στα max 35m, εκτός και βρίσκομαι σε πολύ ανοιχτό πεδίο.
Αν έπαιρνα όλα τα πουλιά που έχω τουφεκισει μέχρι τα 30 μέτρα, δεν θα ήθελα τίποτε άλλο.

Προσπάθησε να βρεις τον πίνακα που έχεις Σωτηρόπουλος με τις αποστάσεις πού έχει ανάλογα τη σύσφιξη από μόνος σου θα μπορέσεις να βγάλεις συμπέρασμα εγώ με το LR είμαι υπέρ ευχαριστημένος
Ο πίνακας του Σωτηρόπουλου συσχετίζει τα δικά του τσοκ με τα συμβατικά. Δεν είναι ξεκάθαρο στις αποστάσεις και στη αποτύπωση βολής που δημοσιεύει είναι με ΤΜ στα 36,5 μέτρα. Σαν να προτείνεται από 30 m και πάνω. Δεν έχει π.χ. μια αποτύπωση στα 30-32 m με MR που θα με βόλευε.

Αν έπαιρνα όλα τα πουλιά που έχω τουφεκισει μέχρι τα 30 μέτρα, δεν θα ήθελα τίποτε άλλο.
Off topic μεν, αλλά για να το ολοκληρώσω, από εφέτος επέλεξα μέτρια καρτέρια (ανοιχτό πεδίο), χτύπησα λιγότερα, αλλά δεν έχασα ΚΑΝΕΝΑ. Όλα ήδη φαγώθηκαν με παρέα και κρασάκι!!....

Σκέφτομαι να πάρω και το CR (close range) ούτως ώστε να το συνδυάζω στο ποζέ είτε με το Bell, είτε με το MR. Θα μπορούσε να είναι και μια καλή ενδιάμεση λύση για την καραμπίνα
Από την μια όλα χρειάζονται ,από την άλλη δεν μπορείς να πάρεις όλη τη σειρά γιατί ειναι μεγάλο το κόστος.

Ο πίνακας του Σωτηρόπουλου συσχετίζει τα δικά του τσοκ με τα συμβατικά. Δεν είναι ξεκάθαρο στις αποστάσεις και στη αποτύπωση βολής που δημοσιεύει είναι με ΤΜ στα 36,5 μέτρα. Σαν να προτείνεται από 30 m και πάνω. Δεν έχει π.χ. μια αποτύπωση στα 30-32 m με MR που θα με βόλευε.
Screenshot_2022-03-23-20-40-58-090_com.google.android.apps.photos.jpg

Σκέφτομαι να πάρω και το CR (close range) ούτως ώστε να το συνδυάζω στο ποζέ είτε με το Bell, είτε με το MR. Θα μπορούσε να είναι και μια καλή ενδιάμεση λύση για την καραμπίνα
Σύμφωνα με τα λεγόμενα πρέπει να είναι πολύ αποδοτικό στις κάτω από 30 μέτρα.
Αυτό που δεν ξέρω είναι αν τα Brain έχουν την ίδια συμπεριφορά με τα συμβατικά στα μαλλινο/μεσόταπα, δηλαδή αν ανοίγουν λίγο παραπάνω από αυτά με συγκεντρωτήρα.

Από την μια όλα χρειάζονται ,από την άλλη δεν μπορείς να πάρεις όλη τη σειρά γιατί ειναι μεγάλο το κόστος.
Πολλώ δε μάλλον όταν έχεις δύο ή περισσότερα είδη όπλων με διαφορετικά τσοκ πχ εγω έχω mobil και crio plus

Θα εξαρτηθεί και από τα γρ που θα ρίξεις για δοκιμή αλλά πιστεύω c2 και Gemini porter αν έχεις το πόρτερ θα έχουν καλύτερες κατανομές
Γιάννη ένας φίλος το έχει άλλα είναι χωρίς το porting θα δούμε μέσα στην εβδομάδα που έρχεται.

Αν έχεις bell και Mr στο δικανο πιστεύω πως το Cr είναι λιγο περιττό.

Status
Not open for further replies.
Back