Αντε με το καλο και περιμενουμε το συγκριτικο τεστ.Αναμονη για c2 mobile θα συγκριθεί με colonial ic και με το beretta ic αποτελέσματα συντομα!!!!!!!!!!
Δεν το έχω ρίξει το xlr όμως το brain εχει μια διαφορετικη προσεγγιση μονο το αποτελασμα στον πινακα θα μπορουσε να μας δωσει καποια στοιχειαΓια την xlr εχει κανει καποιος συγκριτικο τα μαμα 82mm με αντιστοιχο BRAIN.O Paternmaster οπως εχω διαβάσει στις αναφορες σας δεν κατασκευαζει τσοκ για το μοντελο αυτο διοτι θεωρει οτι δεν θα προσφερει κατι περισσοτερο οπως ομως μερικοι αλλοι αντιστοιχα με τη φιλοσοφια κατασκευης φρενου ως λεγομενα προσφερουν.Ο κ.Σωτηροπουλο με τι τεκμηριο προσφερει αντιστοιχα τσοκ για την xlr θεωρειτε οτι ενα Brain ειναι σε θεση να κανει μια σημαντικη διαφορα για να δικαιολογήσει την αγορα του και η οποια μαλιστα αγγιζει τα 100 ευρω.Ακουω αποψεις.
Στην εξίσωση μπαινει και ένα gemini ic ο ανταγωνισμος μεγαλωνει η δοκιμη θα γίνει στα25μετρα και στα 30μετρα .Αναμονη λοιπόν του c2Αναμονη για c2 mobile θα συγκριθεί με colonial ic και με το beretta ic αποτελέσματα συντομα!!!!!!!!!!
Με μεγάλο ενδιαφέρον.Στην εξίσωση μπαινει και ένα gemini ic ο ανταγωνισμος μεγαλωνει η δοκιμη θα γίνει στα25μετρα και στα 30μετρα .Αναμονη λοιπόν του c2
Γίνεται πολύ πιο ζωηρό για χρησιμοποιήσω μια έκφραση κλισεΠες μου τι δεν καταλαβαίνεις.Ρίχνω γύρω στις 7500+ φυσιγγια τον χρόνο με το ιδιο όπλο και σιγουρα οι επωμισεις ειναι πάνω από τριπλάσιες.
Οταν λοιπόν βάζω τα ελαφριά τσοκ πάνω βλέπω άλλο όπλο και το αισθάνομαι καλύτερα. Οχι γιατί ελάφρυνε 50-60 γραμμάρια συνολικά αλλά τα χάνει από την μύτη του και γίνεται λιγότερο μπροστόβαρο.Ετσι νοιώθω την κινηση πολύ καλύτερη για εμένα.
Δεν θα το έλεγα ,σε γενικές γραμμές τέτοιου είδους συγκριτικά ανάβουν αιματα .Με μεγάλο ενδιαφέρον.
Σε ευχαριστώ πολύ.Γιάννη αν θες να ρίχνεις χωρίς να σκέφτεσαι τα μέτρα, πάρε LR. Την αμέσως επόμενη σύσφιξη
Γιάννη πάρε αυτό που λες, στα 35 μέτρα είναι υπεραρκετό, πιο σφιχτό πιθανόν να έχεις περισσότερες αστοχίες απο οφέλη ( ο Κώστας από όσο έχω καταλάβει είναι ντούφεκος).Σε ευχαριστώ πολύ.
Δεν είναι πολύ σφιχτό; Σπάνια θα ρίξω πάνω από 35 μέτρα (συνήθως 30-35 m και μόνο τσίχλα) και πλέον (τώρα που γέρασα) δεν πάνε τα χέρια μου όπως πριν και μήπως έχω αστοχίες;;;
σ.σ. Μαμίσια δουλεύω 3* (πολύ), 4*(σπάνια)
Ρε Γείτονα από πού έχεις καταλάβει εσύ ότι είμαι ντούφεκος; Η πρότασή μου στον Γιάννη ήταν επειδή νόμιζα ότι θέλει τσοκάκι για μακρινές αποστάσεις αλλιώς αυτό που σκέφτεται να πάρει είναι μία χαρά πολύ καλόΓιάννη πάρε αυτό που λες, στα 35 μέτρα είναι υπεραρκετό, πιο σφιχτό πιθανόν να έχεις περισσότερες αστοχίες απο οφέλη ( ο Κώστας από όσο έχω καταλάβει είναι ντούφεκος).
Εγώ κυνηγάω σε τέτοιες αποστάσεις με το MR
Προσπάθησε να βρεις τον πίνακα που έχεις Σωτηρόπουλος με τις αποστάσεις πού έχει ανάλογα τη σύσφιξη από μόνος σου θα μπορέσεις να βγάλεις συμπέρασμα εγώ με το LR είμαι υπέρ ευχαριστημένοςΣε ευχαριστώ πολύ.
Δεν είναι πολύ σφιχτό; Σπάνια θα ρίξω πάνω από 35 μέτρα (συνήθως 30-35 m και μόνο τσίχλα) και πλέον (τώρα που γέρασα) δεν πάνε τα χέρια μου όπως πριν και μήπως έχω αστοχίες;;;
σ.σ. Μαμίσια δουλεύω 3* (πολύ), 4*(σπάνια)
Αφού σε είχα δει μια φορά στον Ασπρόπυργο...Ρε Γείτονα από πού έχεις καταλάβει εσύ ότι είμαι ντούφεκος; Η πρότασή μου στον Γιάννη ήταν επειδή νόμιζα ότι θέλει τσοκάκι για μακρινές αποστάσεις αλλιώς αυτό που σκέφτεται να πάρει είναι μία χαρά πολύ καλό
Κώστα με το LR μέχρι τα πόσα μέτρα έχεις χοντρικά καθαρά σκότωματα χωρίς τραυματισμενα και κοψοφτερουγα? Επίσης στις μεσαίες αποστάσεις (25-30μ) είναι όσο απαιτητικό είναι ένα συμβατικό φουλ τσοκ στο περίπου???Προσπάθησε να βρεις τον πίνακα που έχεις Σωτηρόπουλος με τις αποστάσεις πού έχει ανάλογα τη σύσφιξη από μόνος σου θα μπορέσεις να βγάλεις συμπέρασμα εγώ με το LR είμαι υπέρ ευχαριστημένος
Κώστα δεν θέλω να μιλάω με μέτρα κλπ . Αυτό που ξέρω απ'αυτά που έχω δει, είναι ότι τουφεκαω κοντά μακριά. Μπορεί να έτυχε και να είχα κάποιες επιτυχίες, δεν ξέρω.... Σίγουρα κοντά δεν μπορεί να είναι 4αρι ούτε 5αρι. Σίγουρα δεν θα το χρησιμοποιήσει κάποιος σε κλειστό καρτέρι και ούτω καθεξήςΚώστα με το LR μέχρι τα πόσα μέτρα έχεις χοντρικά καθαρά σκότωματα χωρίς τραυματισμενα και κοψοφτερουγα? Επίσης στις μεσαίες αποστάσεις (25-30μ) είναι όσο απαιτητικό είναι ένα συμβατικό φουλ τσοκ στο περίπου???