Με θίγεις προσωπικά πλέον και θα απαντήσω.
1) Αρνητική τοποθέτηση εξαρχής απέναντι σε όλα τα aftermaket τσοκ. Δηλαδή για σένα, τα εγοστασιακά σου τσοκ είναι τα καλύτερα τσοκ που υπάρχουν. Δεν πειράζει, όλα καλά, λίγη ιδεοληψία δεν χαλάει κανέναν.
2) Και στα 2 σημεία που ανέφερα στο προηγούμενο post, απλά δεν απάντησες
- στο ότι εσύ δεν ανέφερες για μέτρα κλπ (ενώ ανέφερες) όπου αντί απάντησης είπες πως η γνώμη σου "τυγχανει να αληθευει" (με κριτή εσένα, σωστά); και αναρωτήθηκες γιατί είναι λάθος να γράφεις τις απόψεις σου (αυτό πάλι που το είδες);
- για την συμπεριφορά της fabarm (σου) λέγοντας πως "αποτυπωνεις την ωμη πραγματικοτητα που σου εδειξαν τα κυνηγοτοπια..." Πολύ βαρύγδουπο ρε παιδί μου! Επίσης, πριν έλεγες για διαφορά με τις μπερετομπενέλες, τώρα λες και με τις άλλες fabarm (ειδική παραγγελία να υποθέσω η δική σου)
3) "Εσεις με βγαλατε λαθος,οτι δεν τουφεκαω στις σωστες αποστασεις,δεν τις υπολογιζω σωστα" . Και λοιπόν, τι έγινε ρε Θοδωρή, προσεβλήθης; Δηλαδή αυτό το εξέλαβες ως επίθεση; Και όχι, και ο vagelis 79 είχε παρόμοια σκέψη με εμένα "Επομένως πρέπει να βρεις κατ' εμέ τις σωστές αποστάσεις που πρέπει να κάνεις χρήση το κάθε τσοκ". Δηλαδή, άλλος δεν έχει δικαίωμα να πει την δική του γνώμη, αντίθετη στη δική σου, τότε είναι αυτός κακοπροαίρετος;
4) Είμαι "ο σύγχρονος Νεοέλληνας επιχειρηματίας" με όλα τα κακά του, που δεν έχω μάθει στην αρνητική κριτική κλπ κλπ.
Να σου πώ και εγώ πλέον ότι επί τόσα post, προσπάθησα ευγενικά να μην αναφέρω και την πλέον πιθανή και ίσως προφανή περίπτωση να .... ε, να μην είσαι και τόσο καλός στο σημάδι (ακούω από τώρα το "και με τα εργοστασιακά γιατί είμαι"). Τώρα όμως που η θεμιτή κριτική στο τσοκ μου κατέληξε σε αθέμιτη προσβολή προς το πρόσωπό μου, δεν δεσμεύομαι από τίποτα. Δηλαδή, επειδή τόλμησα να υπονοήσω ότι μπορεί να μην κάνεις καλή εκτίμηση αποστάσεων, έχεις εσύ το δικαίωμα να με χαρακτηρίσεις όπως πιό πάνω; Η επιθετικότητα της αντίδρασής σου και μόνο στην πιθανολόγηση του να φταις εσύ, φανερώνει πως μάλλον το ξέρεις και ο ίδιος και σε πονάει πολύ αυτό το πράγμα.
Άκου λοιπόν καλέ μου Θοδωρή, το πόσο άσχετος είσαι φαίνεται και από το ότι χρειάστηκε να ρίξεις κοντά 6,5 χιλιάδες φυσίγγια και μάλιστα κατά τη διάρκεια χρόνων για να καταλάβεις ότι το τσοκ δεν είναι καλό! Ναι, ξέρω, του "έδινες ευκαιρίες". Και ως άσχετος, η κριτική σου για το τσοκ μου, είτε θετική είτε αρνητική και να είναι , απλά δεν μετράει.
Βλέπεις, το "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο" δεν ισχύει πάντα....ειδικά όταν απαιτούνται εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις. Και εσύ δεν τόχεις.
Χρίστος Σωτηρόπουλος
BRAIN Chokes
ΥΓ Η διαχείριση μήπως να επέμβει προτού να χαθεί η μπάλλα με dog fighting?
Μαλιστα...
Κλασικη δικηγορικη απαντηση....Απο αυτα χορτασαμε χρονια τωρα...
1)
ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ τοποθετηθηκα ποτε αρνητικα για κανενα aftermarket τσοκ,γιατι ΠΟΤΕ δεν δοκιμασα κανενα.
Ο λογος?Γιατι αυτο που διαφημιζαν πως πραττουν,θεωρουσα οτι ΔΕΝ μου ταιριαζει.
Απεναντιας,μονο το MR δοκιμασα γιατι ηταν ενα τσοκ,που υποτιθεται θα καλυπτε τις αναγκες μου και γι αυτο τις αγορασα.
2 και 3)
Τωρα αυτο το αφηνω ασχολιαστο....Ειπα ξεκαθαρα οτι εχω ενα οπλο τοσα χρονια και δεν μπορει να ερθει κανεις να μου πει για την βλητικη συμπεριφορα 2 συγκερκιμενων μαμα τσοκ σε σχεση με το MR...Τωρα για τα αλλα που αναφερετε,τι να πω,πραγματικα....
Γραφετε στο site οτι ειναι ενα τσοκ,αντιστοιχο του 3 με 3μιση
(MR: Medium Range (4/10 mm / 0,016”) αντιστοιχεί και στα δύο συμβατικά τσοκ ελαφρύ ντεμί και ντεμί) και σε
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ!!!
Τωρα αν εσεις προσπαθειτε να βρειτε δικαιολογιες του τυπου δεν ξερω να μετραω ή οτιδηποτε αλλο,προβλημα σας..
Για να μην σχολιασω το αλλο που ειπατε οτι ισως χρειαζεται το ΤΜ...Το MR το δινετε για 20-40 μετρα ενω το ΤΜ για 25-45..
Αρα ανακαλυψα το μαγικο κυνηγοτοπο που τα πουλια πεταγονται απο τα 40,1 μετρα και μετα,εως και τα 45...
Γελαω...
Θα μπορουσα να δεχτω τα οσα μου καταλογιζετε,αν ειχατε φτιαξει ενα τσοκ με πολυ μικρος ευρος μετρων...
Οταν μου το δινετε για ευρος 20 μετρων δεν υπαρχουν δικαιολογιες...
Δοκιμαστηκε οπου μπορειτε να φανταστειτε...
4)
Το πως τα παω στο σημαδι και στα αποτελεσματα μου στο κυνηγι,το ξερω καλα εγω και οσοι εχουν κυνηγησει μαζι μου...
Δεν θα μου βρειτε αλλη μια δικαιολογια για να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα...
Προφανως και του εδωσα ευκαιριες,προφανως και εριξα τοσα φυσιγγια και προφανως αν μπορουσα,θα εριχνα αλλα τοσα...
Αυτο γιατι αγορασα ενα προϊον που κοστιζει το 1/9 του μισθου μου και ηθελα να εξαντλησω καθε περιθωριο....
Τα περι ασχετοσυνης αλλου...
Η επιθετικότητα της αντίδρασής σου και μόνο στην πιθανολόγηση του να φταις εσύ, φανερώνει πως μάλλον το ξέρεις και ο ίδιος και σε πονάει πολύ αυτό το πράγμα.
Καμια επιθετικοτητα..Ετσι θελετε να το παρουσιατε εσεις...Θα μπορουσα να το γυρισω τουμπαλιν και να ισχυριστω το ιδιο ακριβως...
Καταληγουμε λοιπον σε μια προηγουμενη τοποθετηση μου...
Μονο η καλη κριτικη μετραει...Η κακη ειναι προϊον ασχετοσυνης,αμαθειας,ημιμαθειας κλπ κλπ κλπ κλπ....