ευκαιρία για μια δοκιμή Μάστρο Γιάννη .... *σε δύο αποστάσεις !Κατι που ξεχασα ν'αναφερω:τα δυο chokes,εχουν ακριβως την ιδια συσφιξη.18.0 μετρημενο με ηλεκτρονικο η 18,1 μετρημενο με μηχανικο....
Παντως,την ιδια!
ευκαιρία για μια δοκιμή Μάστρο Γιάννη .... *σε δύο αποστάσεις !Κατι που ξεχασα ν'αναφερω:τα δυο chokes,εχουν ακριβως την ιδια συσφιξη.18.0 μετρημενο με ηλεκτρονικο η 18,1 μετρημενο με μηχανικο....
Παντως,την ιδια!
Ειναι αληθεια οτι δεν εχουμε συνηθεισει τετοιες συμπεριφορες που στην Αμερικη ειναι συνηθισμενες,ειναι η δευτερη περιπτωση που ακουω μετα τον Πανα,μπραβο και στους δυο για τον επαγγελματισμο τους!θα ηθελα να ευχαριστησω τον κυριο σωτηροπουλο δημοσια για τον αψογο επαγγελματισμο του κι εξηγουμαι.ειχα παραγγειλει ενα tm για την μπενελι το οποιο και μου ηρθε αμεσως. την επομενη κανονισα ν ανταλλαξω τ οπλο με τον κουμπαρο μου. πηρα παλι τον κ. σωτηροπουλο και του ειπα τι εγινε και ζητησα την αλλαγη του τσοκ σε optima plus.χωρις δευτερη κουβεντα το πηρε πισω και σημερα θα παραλαβω το καινουργιο απ την κουριερ.προσωπικα για μενα τετοιες κινησεις μετρανε πολυ.και παλι ενω τα ειπαμε και στο τηλεφωνο κε. σωτηροπουλε σας ευχαριστω πολυ
Φίλε evripidis302, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια (για κάτι που ούτως ή άλλως το αισθάνομαι ως υποχρέωσή μου). Όταν στο site BRAIN (www.brainchokes.com) γράφουμε "ΙΣΟΒΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ" εννοούμε και "απόλυτη ικανοποίηση του ανθρώπου που μας έκανε την τιμή και μας εμπιστεύθηκε". Αυτό που θέλουμε είναι ο κάθε κάτοχος BRAIN choke να είναι πάντα ένας ευχαριστημένος αγοραστής - φίλος.θα ηθελα να ευχαριστησω τον κυριο σωτηροπουλο δημοσια για τον αψογο επαγγελματισμο του κι εξηγουμαι.ειχα παραγγειλει ενα tm για την μπενελι το οποιο και μου ηρθε αμεσως. την επομενη κανονισα ν ανταλλαξω τ οπλο με τον κουμπαρο μου. πηρα παλι τον κ. σωτηροπουλο και του ειπα τι εγινε και ζητησα την αλλαγη του τσοκ σε optima plus.χωρις δευτερη κουβεντα το πηρε πισω και σημερα θα παραλαβω το καινουργιο απ την κουριερ.προσωπικα για μενα τετοιες κινησεις μετρανε πολυ.και παλι ενω τα ειπαμε και στο τηλεφωνο κε. σωτηροπουλε σας ευχαριστω πολυ
πανο τιποτα φιλε αλλα μας δικρινει μια τρελα ανιατη και...... καταλαβαινεις. νομιζω οτι ειμεθα ομοιοπαθεις. και αφου αρεσει του κουμπαρου μου. ειναι σαν του γιωργου αλλα η 1 με 18,5 αυλο optima plusΓιούρι παίχτα τι έπαθε η m2;
Μουρλαρααααα.......πανο τιποτα φιλε αλλα μας δικρινει μια τρελα ανιατη και...... καταλαβαινεις. νομιζω οτι ειμεθα ομοιοπαθεις. και αφου αρεσει του κουμπαρου μου. ειναι σαν του γιωργου αλλα η 1 με 18,5 αυλο optima plus
Αφου πασ απο B σε B παρε και μια Browning και ασε τα αλλα Bθα ηθελα να ευχαριστησω τον κυριο σωτηροπουλο δημοσια για τον αψογο επαγγελματισμο του κι εξηγουμαι.ειχα παραγγειλει ενα tm για την μπενελι το οποιο και μου ηρθε αμεσως. την επομενη κανονισα ν ανταλλαξω τ οπλο με τον κουμπαρο μου. πηρα παλι τον κ. σωτηροπουλο και του ειπα τι εγινε και ζητησα την αλλαγη του τσοκ σε optima plus.χωρις δευτερη κουβεντα το πηρε πισω και σημερα θα παραλαβω το καινουργιο απ την κουριερ.προσωπικα για μενα τετοιες κινησεις μετρανε πολυ.και παλι ενω τα ειπαμε και στο τηλεφωνο κε. σωτηροπουλε σας ευχαριστω πολυ
ΛΥΣΑ ΚΑΚΙΑΑΑΑΑΑΜουρλαρααααα.......
αυτο το b που λες το σκεφτομαι σε δικανοΑφου πασ απο B σε B παρε και μια Browning και ασε τα αλλα B
Με το καλό Ευριπο η urika και το δικανακι πρώτο b να το πάρεις ξέρεις εσύ.αυτο το b που λες το σκεφτομαι σε δικανο
και εγω φιλε μου αλλα σε cal20.σου ευχωμαι να το παρεισ σύντομα.αυτο το b που λες το σκεφτομαι σε δικανο
Και εσυ Βρουτεθα ηθελα να ευχαριστησω τον κυριο σωτηροπουλο δημοσια για τον αψογο επαγγελματισμο του κι εξηγουμαι.ειχα παραγγειλει ενα tm για την μπενελι το οποιο και μου ηρθε αμεσως. την επομενη κανονισα ν ανταλλαξω τ οπλο με τον κουμπαρο μου. πηρα παλι τον κ. σωτηροπουλο και του ειπα τι εγινε και ζητησα την αλλαγη του τσοκ σε optima plus.χωρις δευτερη κουβεντα το πηρε πισω και σημερα θα παραλαβω το καινουργιο απ την κουριερ.προσωπικα για μενα τετοιες κινησεις μετρανε πολυ.και παλι ενω τα ειπαμε και στο τηλεφωνο κε. σωτηροπουλε σας ευχαριστω πολυ
μαγια Παναγιωτη!! Απ οτι βλεπω πας για extreme βολες!! περιμενουμε εντυπωσεις , ειδικα απο το ΒL που δεν το εχω δοκιμασει ακομη ....αλλα στα50-60μετρα με χονδραΣημερα παρελαβα τα mobile μου για τη breda TM και BL μολις τα δοκξμασω θα γραψω εντυπωσεις