Καλορίζικο! Εύχομαι να το ευχαριστηθείς!
Καλορίζικο! Εύχομαι να το ευχαριστηθείς!
Πέτρο στην <κυνηγετική επικαιρότητα> θα βρείς αρκετές αναφορές για την έκθεσηΠαιδιά η έκθεση έγινε??? Πήγε κανείς??? Έχουμε νέα???
Ευχαριστώ πολύ!Πέτρο στην <κυνηγετική επικαιρότητα> θα βρείς αρκετές αναφορές για την έκθεση
Παιδιά η έκθεση έγινε??? Πήγε κανείς??? Έχουμε νέα???
Πέτρο στην <κυνηγετική επικαιρότητα> θα βρείς αρκετές αναφορές για την έκθεση
Πέτρο, όπως είπε κι ο Μάκης στην <κυνηγετική επικαιρότητα> θα βρείς αρκετές αναφορές για την έκθεση. Κάνε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να πας κατευθείαν:Ευχαριστώ πολύ!
Η πρώτη εξέλιξη θα λέγεται Flexi Muzzle (Ελαστικό Στόμιο!) και θα αφορά τα τσοκ σκοποβολής αλλά και κυνηγιού (μόνο με μολύβδινα σκάγια) και η δεύτερη Wild Boar (Aφριογούρουνο) και είναι ειδικό τσοκ για δραμιάρες για τρελή συγκέντρωση.μπορούμε τελικά να έχουμε την ενημέρωση για το ποια είναι η βελτίωση των τσοκ σας ;;
σας ευχαριστώ
Κάτι μου λέει πως ένα από τα πρώτα της παραγωγής θα έρθει Κομοτηνή.......Ο δεύτερος τύπος είναι το καλύτερο ειδικό τσοκ για δραμιάρες που υπάρχει (απίστευτες συγκεντρώσεις)...
Χα χα!!! Καλό αυτό. Μόνο που για αυτόν μάθαμε τελικά πως δεν υπάρχει ενώ η βελτίωση της τουφεκιάς με τα BRAIN από ότι λένε όλοι ...υπάρχει!Kαι προς τα δω μεριά Χρήστο! Ούτε τον Αγιο Βασίλη όταν ήμασταν πιτσιρίκια δεν περιμέναμε με τόση ανυπομονησία!
Φίλε Βύρωνα,Ερωτηση: με το bell μπορώ να ρίξω μονοβολα; Και federal flight control δράμια; Δεν έχω το πενταρι για αυτό ρωτάω. Εννοώ αν χαλάει το τσοκ.
Αυτά είναι αποτελέσματα συγκέντρωσεων! Σας συνχαιρω κύριε Χ. Σωτηροπουλε.Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες δοκιμών με το ειδικό BRAIN τσοκ για δραμιάρες, το BT (BUCKSHOT TAMER) στα 36,5 μέτρα (40 γυάρδες)
- Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΜΕ REMINGTON Hog Hammer 8 βολο ΟΛΑ σε επιφάνεια 9 χ 28 εκ
- Η ΔΕΞΙΑ ΜΕ REMINGTON 70mm 9 βολο ΟΛΑ σε κύκλο διαμέτρου 26 εκ
Έχω δει πολλές δοκιμές στο Youtube αμερικάνων με ειδικά τσοκ για δραμιάρες με τα ίδια ακριβώς φυσίγγια και στα ίδια ακριβώς μέτρα (36,5 / 40 γυάρδες) και δεν πλησιάζουν στο δικό μου με τίποτα! Παλεύουν για κύκλους στισ 15 - 20 ίντσες (38 - 50 εκ) μη υπολογίζοντας αυτά που έχουν ξεφύγει (flyers), με τέτοια μέτρηση το δικό μου βγάζει κύκλο γύρω στα 15 εκ! Είναι δε ευχαριστημένοι αν κάποια 3 - 4 σχηματίζουν γκρουπ που να τα καλύπτει η παλάμη με τα δάχτυλά τους ανοιχτά.....
Έκανα δοκιμές και με άλλες μάρκες και σε όλες τις δοκιμές σε σύγκριση με συμβατικά τσοκ, η συγκέντρωση που έκανε το δικό μου ΒΤ ήταν πολύ πιό κλειστή κατά 30% κατ'ελάχιστο.
Φιλικά
Χρήστος Σωτηρόπουλος
BRAIN Chokes
Και τα δυο υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα κυνήγομαγαζαΥπάρχουν Ελλάδα αυτά τα φυσίγγια;