Ναι Γιώργο.. το hog hammer είναι το τελευταίο της Remington και το άλλο τα κλασικά δραμια..Υπάρχουν Ελλάδα αυτά τα φυσίγγια;
Ναι Γιώργο.. το hog hammer είναι το τελευταίο της Remington και το άλλο τα κλασικά δραμια..Υπάρχουν Ελλάδα αυτά τα φυσίγγια;
Σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Το ωραίο είναι πως οι δοκιμές έγιναν παρουσία φίλων σκοπευτών στην Μαλακάσα, ένας εκ των οποίων είχε κερδίσει κάποτε στοίχημα λέγοντας πως με 9βολο remington δεν θα έμπαινε ούτε μία δραμιάρα σε τενεκέ φέτας στα 30 μέτρα! Αυτός και αν τρελάθηκε.Αυτά είναι αποτελέσματα συγκέντρωσεων! Σας συνχαιρω κύριε Χ. Σωτηροπουλε.
Εχω δει ριξια με 9βολο ρεμ ριγμενο απο φρανκι φουλ τσοκ ολα σε κυκλο 40 εκ...περιπου στα 30 μετραΣε ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Το ωραίο είναι πως οι δοκιμές έγιναν παρουσία φίλων σκοπευτών στην Μαλακάσα, ένας εκ των οποίων είχε κερδίσει κάποτε στοίχημα λέγοντας πως με 9βολο remington δεν θα έμπαινε ούτε μία δραμιάρα σε τενεκέ φέτας στα 30 μέτρα! Αυτός και αν τρελάθηκε.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Χρήστος Σωτηρόπουλος
Η τιμή διάθεσης όλων των τσοκ BRAIN είναι 94 ευρώ. Όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν, η τιμή των BRAIN είναι συναρτηση του κόστους κατασκευής, απαραίτητου για την επίτευξη αυτής της ποιότητας που έχει χαρακτηριστεί ως η ύψιστη από πολλούς αγοραστές αλλά και ειδικούς σε πολλές χώρες. Επιπρόσθετα, το εσωτερικό προφίλ BRAIN είναι πολύ πιό απαιτητικό ως προς τη δυσκολία κατασκευής και του απαιτούμενου μηχανλογικού εξοπλισμού από τα συμβατικά.Σε τι τιμές θα βγουν στο εμπόριο και αν ακόμη δεν γνωρίζετε πως διαμορφώνονται οι τιμές διάθεσης στα τσοκ κατασκευής σας???
Το τσοκ BRAIN για μονόβολο SLUG ALIGN = ευθυγραμμιστής μονόβολου, είναι το μόνο που διαθέτει 2 δακτύλιους επαφής - ορισμού της ευθείας - πορείας του μονόβολου, ένα στο μέσο του και ένα στο στόμιο. Ως γνωστόν, για να ορίσεις μία ευθεία χρειάζεσαι 2 σημεία και τα συμβατικά τσοκ διαθέτουν μόνο ένα, στο στόμια. Για να καταλάβεις καλύτερα το πως λειτουργεί, δες στο https://brainchokes.com/tria_idiaitera_choke/ στο κάεω μέρος της σελίδαςΚαλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω τι διαφορά έχει το τσοκ brain για μονοβολο από ένα κανονικό τσοκ και πόσο ευθυβολία έχει από ένα κοινό τσοκ??Ρωτάω γτ ενδιαφέρομαι για την αγορά του και θέλω να κατασταλαξω κάπου γτ άκουω πολλές γνώμες.
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση αρχικά.Κατά δεύτερον ψαχνωντας τώρα την συζήτηση βρήκα ένα σχόλιο σας.λέτε ότι οι εκτός Ελλάδος πελάτες επωφελούνται την χαμηλή τιμή των εγχώριων πελατών σας...θα μπορούσατε να μας το εξηγήσετε περαιτέρω οικονομικά και κατ επέκταση σε δεοντολογικό επίπεδο???Η τιμή διάθεσης όλων των τσοκ BRAIN είναι 94 ευρώ. Όπως έχω αναφέρει και στο παρελθόν, η τιμή των BRAIN είναι συναρτηση του κόστους κατασκευής, απαραίτητου για την επίτευξη αυτής της ποιότητας που έχει χαρακτηριστεί ως η ύψιστη από πολλούς αγοραστές αλλά και ειδικούς σε πολλές χώρες. Επιπρόσθετα, το εσωτερικό προφίλ BRAIN είναι πολύ πιό απαιτητικό ως προς τη δυσκολία κατασκευής και του απαιτούμενου μηχανλογικού εξοπλισμού από τα συμβατικά.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Χρήστος Σωτηρόπουλος
BRAIN Chokes
Ευχαρίστως. Εάν τιμολογούσα με βάση τον τρόπο τιμολόγησης του ανταγωνισμού (κατηγορία τεχνολογικά "ανώτερων" τσοκ πχ Briley Helix, muller, Extreme κλπ), η τιμή θα ήταν γύρω στα 110 ευρώ με ΦΠΑ δηλ 88 ευρώ χωρίς = περίπου 100 δολλάρια και μάλιστα χωρίς τα μεταφορικά όπως είναι και τα άλλα . Όμως, επειδή ο Έλληνας κυνηγός δεν έχει την αγοραστική δύναμη του πχ Αμερικάνου, για αυτό και εγώ προσφέρω το τσοκ στα 94 ευρώ με ΦΠΑ και μεταφορικά στον Έλληνα και αναγκαστικά και στον ξένο αγοραστή. Η μείωση της τιμής που κάνω για να είναι πιό "προσβάσιμα" τα τσο BRAIN στον Έλληνα είναι 88 - 75,8 (=94 - ΦΠΑ) = 12,2 ευρώ το κάθε τσοκ και αν αφαιρέσουμε και το μέσο κόστος μεταφορικών...τα BRAIN πωλούνται τελικά πολύ φτηνότερα από το φτηνότερο της κατηγορίας. Και όλα αυτά συγκρίνοντας κόστη κατασκευής ανόμοια, καθώς τα BRAIN κοστίζουν πολύ περισσότερο από τα υπόλοιπα που είναι απλά ένα κωνικό και ένα παράλληλο.Ευχαριστούμε για την ενημέρωση αρχικά.Κατά δεύτερον ψαχνωντας τώρα την συζήτηση βρήκα ένα σχόλιο σας.λέτε ότι οι εκτός Ελλάδος πελάτες επωφελούνται την χαμηλή τιμή των εγχώριων πελατών σας...θα μπορούσατε να μας το εξηγήσετε περαιτέρω οικονομικά και κατ επέκταση σε δεοντολογικό επίπεδο???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Αγαπητέ φίλε Nikolis,Καλησπέρα κ. Σωτηρόπουλε. Θα μπορούσατε να παραθέτατε μια στατιστική μελέτη πάνω στην βλητική ικανότητα των τσοκ σας ; Εκτιμώ και χαιρετίζω την ελληνική, προσωπική προσπάθεια σας και τα καλά σας λόγια για τα προϊόντα σας.
Με φιλικούς χαιρετισμούς Νικολής.
Γιώργο σε τι σπείρωμα έχεις το bell?Παιδιά τα τσοκ είναι στην κατηγορία premium οπότε δύσκολα θα κατέβει η τιμή χωρίς να κατέβει και η ποιότητα.
Κατά την προσωπική μου άποψη (εχω το BELL το MR και το LR) τα αξίζουν.
crio plusΓιώργο σε τι σπείρωμα έχεις το bell?
Γιώργο που μενεις?με ενδιαφέρει μια δοκιμή με το συγκεκριμενο τσοκ...το σκέφτομαι για τις μαύρες τσίχλες και για την μπεκάτσα!crio plus