Περνά πρώτα μια βόλτα από δω https://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better-Γνωριμία.17/ να γνωριστούμε και μετά τα αναλύουμε όλα!τα 2* τσοκ πως μεταφραζονται στο brain?
Περνά πρώτα μια βόλτα από δω https://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better-Γνωριμία.17/ να γνωριστούμε και μετά τα αναλύουμε όλα!τα 2* τσοκ πως μεταφραζονται στο brain?
Γιώργη το ΤΜ ζητάς. Δουλευει σαν 2-3 ότι πρέπει δλδ μετά πας στο LR αλλά είναι σφιχτότα 2* τσοκ πως μεταφραζονται στο brain?
Έχει κάποιος φίλος το mr σε σπείρωμα optima plus για να το δοκιμάσω στην breda μου...??Με αυτά που υπόσχεται μάλλον κάτι τέτοιο ψάχνω!
Ηλία πρέπει να το κυνηγισεις το τσοκ,με το να το δοκιμασεις με μερικά φυσίγγια δεν πιστεύω να βγαλεις συμπεράσματα, λίγο η βιασύνη λίγο η προσκοπευση λίγο τα μετρα του κοντακιου....χάνουμε τα θηράματα και τα ρίχνουμε στα τσοκ. Εγώ έχω σχεδόν όλη τη σειρα και δεν τα αλαζω με τίποτα......Έχει κάποιος φίλος το mr σε σπείρωμα optima plus για να το δοκιμάσω στην breda μου...??Με αυτά που υπόσχεται μάλλον κάτι τέτοιο ψάχνω!
Γιάννη για τα τσοκ δεν έχω αμφιβολία ξέρω οτι την κανουν την δουλειά τους αλλά ρε συ κάτσε ,κάτσε λίγο 25 ΛΑΓΟΥΣ μέχρι τώρα??? Ρε γιαυτό τους κυνηγούς και τους ψαράδες τους λένε ψεύτες....Τρία brain έχει ο αδελφός μου στο blaser F16 με περιπου 6000 τουφεκιές σύνολο και τα τρία και ειναι πολυ ευχαριστημένος!
Επισης φέτος ο φίλος μου ο Μιχάλης ο λαγοκυνηγος πήρε το ΤM! Έχει αδυναμία στα κλειστά τσοκ εχοντας δοκιμάσει παρά πολλά τσοκ σε λαγο και σε πίνακα! έχει πάρει μέχρι τωρα 25 λαγούς περιπου με το TM crio plus και μου λέει οτι ειναι παρά πολυ καλο και όντως τα brain ειναι τσοκ τσάντας! Φέτος του έχει φυγει μόνο ενας λαγος αυτος που σκότωσα εγω ο πολυ μακρυνος με το Remington nitro magnum.του έριξε μόνο μια τουφεκια καθώς προσαλεψε μακρια και μετά γύρισε ένα μικρό ύψωμα και δεν φαινόταν!
Τα μέτρα μου είναι καλά,σπάνια τα βάζω με κάτι άλλο πέρα από τον εαυτό μου επομένως θα το καταλάβω πιστεύω το τσοκακι....ο πατέρας μου είναι απόλυτα ικανοποιημένος αλλά σε σπείρωμα crio!Ηλία πρέπει να το κυνηγισεις το τσοκ,με το να το δοκιμασεις με μερικά φυσίγγια δεν πιστεύω να βγαλεις συμπεράσματα, λίγο η βιασύνη λίγο η προσκοπευση λίγο τα μετρα του κοντακιου....χάνουμε τα θηράματα και τα ρίχνουμε στα τσοκ. Εγώ έχω σχεδόν όλη τη σειρα και δεν τα αλαζω με τίποτα......
Αφού εχεις δικο σου άνθρωπο που το έχει και είναι ευχαρίστημενος δεν χρειάζεται κάτι παρα πέρα. Πάτε παρέα η πάρε το όπλο του και δοκίμασε το.και στο δικο σου το όπλο πιστεύω το μρ ίδια τουφέκια θα βγάλει.Τα μέτρα μου είναι καλά,σπάνια τα βάζω με κάτι άλλο πέρα από τον εαυτό μου επομένως θα το καταλάβω πιστεύω το τσοκακι....ο πατέρας μου είναι απόλυτα ικανοποιημένος αλλά σε σπείρωμα crio!
Θεωρώ πως η κάθε κανη ανταποκρίνεται διαφορετικά!στην δική του κάνει ανταποκρίνεται εξαιρετικά...για αυτό μου έχουν μπει ιδέες!Αφού εχεις δικο σου άνθρωπο που το έχει και είναι ευχαρίστημενος δεν χρειάζεται κάτι παρα πέρα. Πάτε παρέα η πάρε το όπλο του και δοκίμασε το.και στο δικο σου το όπλο πιστεύω το μρ ίδια τουφέκια θα βγάλει.
Οντως μπορεί και εγώ crio plus έχω,και μου τα παει ωραια. Νομιζω έχει ο καπετάνιος Breda και δουλεύει brain είναι πολύ γνωστής ρώτησε τονΘεωρώ πως η κάθε κανη ανταποκρίνεται διαφορετικά!στην δική του κάνει ανταποκρίνεται εξαιρετικά...για αυτό μου έχουν μπει ιδέες!
Ξέρεις τι θα πει, Κρήτη στους λαγούς;κάτσε λίγο 25 ΛΑΓΟΥΣ μέχρι τώρα???
Οχι δεν το'πιασα....δηλαδή η Κρήτη έχει πολλους λαγούς?Ξέρεις τι θα πει, Κρήτη στους λαγούς;
Ναι αδερφέΟχι δεν το'πιασα....δηλαδή η Κρήτη έχει πολλους λαγούς?
Το έχει αγγίξει το ΤΜ το χέρι το μήδα γι αυτόΤρία brain έχει ο αδελφός μου στο blaser F16 με περιπου 6000 τουφεκιές σύνολο και τα τρία και ειναι πολυ ευχαριστημένος!
Επισης φέτος ο φίλος μου ο Μιχάλης ο λαγοκυνηγος πήρε το ΤM! Έχει αδυναμία στα κλειστά τσοκ εχοντας δοκιμάσει παρά πολλά τσοκ σε λαγο και σε πίνακα! έχει πάρει μέχρι τωρα 25 λαγούς περιπου με το TM crio plus και μου λέει οτι ειναι παρά πολυ καλο και όντως τα brain ειναι τσοκ τσάντας! Φέτος του έχει φυγει μόνο ενας λαγος αυτος που σκότωσα εγω ο πολυ μακρυνος με το Remington nitro magnum.του έριξε μόνο μια τουφεκια καθώς προσαλεψε μακρια και μετά γύρισε ένα μικρό ύψωμα και δεν φαινόταν!
Μμμμμ μόλις πάρω άδεια απο την δουλειά ξέρω που θα πάω για κυνήγι..... Χα χαΝαι αδερφέ