Πέρασε μια βόλτα και αποδώ https://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better-Γνωριμία.17/ συνάδελφε για να γνωριστούμε!καλησπερα παιδια οπιος εχει optima hp τσοκ σε brain (ΜR) και το πουλαει το αγοραζω
Πέρασε μια βόλτα και αποδώ https://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better-Γνωριμία.17/ συνάδελφε για να γνωριστούμε!καλησπερα παιδια οπιος εχει optima hp τσοκ σε brain (ΜR) και το πουλαει το αγοραζω
φιλε ειμαι μελος της σελιδας περιπου ενα χρονο απο τοτε που πηρα το brain(bell) και δεν ηξερα πως να γραψω σχολια στο forum και πριν δυο μερες μου εδειξε ενας φιλοςΠέρασε μια βόλτα και αποδώ https://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better-Γνωριμία.17/ συνάδελφε για να γνωριστούμε!
Θα χαρούμε πολύ που θα είσαι στην παρέα μας,απλά περνά μια βόλτα από κει για να μας γράψεις δυο λόγια για σένα!φιλε ειμαι μελος της σελιδας περιπου ενα χρονο απο τοτε που πηρα το brain(bell) και δεν ηξερα πως να γραψω σχολια στο forum και πριν δυο μερες μου εδειξε ενας φιλος
Καλησπερα σε ολους!Γιάννη για τα τσοκ δεν έχω αμφιβολία ξέρω οτι την κανουν την δουλειά τους αλλά ρε συ κάτσε ,κάτσε λίγο 25 ΛΑΓΟΥΣ μέχρι τώρα??? Ρε γιαυτό τους κυνηγούς και τους ψαράδες τους λένε ψεύτες....
Οπως το λες Γιώργο και ο κύριος λόγος κατα την γνώμη μου ειναι η απουσία αλεπούς! Η χαμηλή βλάστηση που ευνοεί τον λαγο που δεν θέλει μεγάλα και πυκνά δάση,και το πιο ήπιο κλίμα βοηθάει στις γενες!Ξέρεις τι θα πει, Κρήτη στους λαγούς;
Χαχα αυτό ξαναπεστο! Αυτό το πράγμα πρώτη φορά το βλεπω! Τουφεκια και λαγος πραγματικα! Έχει μείνει πολυ ευχαριστημένος από την αγορά! Εγω του λέω μην το ξαναβγάλει (TM) από πάνω ούτε στην τσίχλα που την κυνηγάει συνηθως καρτέρι (με full η xfull) άλλες μέρες εκτός λαγού!Το έχει αγγίξει το ΤΜ το χέρι το μήδα γι αυτό
Χαχα αυτό ξαναπεστο! Αυτό το πράγμα πρώτη φορά το βλεπω! Τουφεκια και λαγος πραγματικα! Έχει μείνει πολυ ευχαριστημένος από την αγορά! Εγω του λέω μην το ξαναβγάλει (TM) από πάνω ούτε στην τσίχλα που την κυνηγάει συνηθως καρτέρι (με full η xfull) άλλες μέρες εκτός λαγού!
Γιαννη, δεν ξερω αν το εχεις αναφερει, αλλα αν θελεις γραψε σε τι οπλο βαζει το ΤΜ ο φιλος σουΚαλησπερα σε ολους!
Ειναι και καλο τουφέκι,ειδικά στο λαγο που μπροστά μου έχει σκοτώσει 4 λαγούς τους θέριζε κοντά-μακρια! Ειναι έμπειρος κυνηγάει πολλά χρόνια λαγο! Απλά μου έχει πει σε λαγούς που καταλαβαίνει οτι δεν ειναι πολυ καλα πάνω πέφτουν με το TM σε σχέση με αλλά τσοκ που δούλευε (συνηθως full-xfull)..
Σε καταλαβαινω για τη δυσπιστία σου αληθεια! Και εγω το ίδιο δύσπιστος (παρόλο που εδω έχει πολυ λαγο και φέτος ειναι πολυ καλή χρόνια) ημουν μέχρι που πήγα μαζί του και σε τρεις φορες πήραμε 6 λαγούς! Το νούμερο ειναι απολυτα αληθές,οσο μεγάλο και αν μοιάζει! Αλλά δεν ειναι κάθε χρόνο ετσι,φέτος ειναι και πολυ καλή χρονια! Έμπειροι λαγοκυνηγοι μου λένε οτι έχουν να δουν πολλά χρόνια τέτοια χρόνια!
Καλησπερα σε ολους! Μόλις μπήκα σπιτι από το χωράφι! Κουβάλησαμε και δυο αυτοκίνητα ελιες και μας πήρε η νύχτα!Γιαννη, δεν ξερω αν το εχεις αναφερει, αλλα αν θελεις γραψε σε τι οπλο βαζει το ΤΜ ο φιλος σου
ok. Ευχαριστώ ΓιάννηΚαλησπερα σε ολους! Μόλις μπήκα σπιτι από το χωράφι! Κουβάλησαμε και δυο αυτοκίνητα ελιες και μας πήρε η νύχτα!
Χρηστο το όπλο ειναι Benelli crio comfort με 18,5 άυλο! Απλά το όπλο θερίζει,δυσκολα φεύγει λαγος! Είχε αλλη μια benelli με 18,6 αυλο την πούλησε και το έχει σκύλομετανιώσει! Αυτοί οι άυλοι ήταν από το εργοστάσιο! Είχε πάρει τον Κυργια τηλέφωνο και του λέει όταν ξανάρθει benelli (κατα προτίμηση crio comfort) από 18,4 αυλο και πάνω χτυπά τηλέφωνο!
Σωστός....εγώ πήρα το bell για την sx4 και το δοκίμασα σε ένα κλειστό καρτέρι τον Αύγουστο στα τρυγόνια και δεν έμεινα ευχαριστημένος, αρκετά τραυματισμενα...σκεφτόμουν να το δώσω....ήρθε ο Οκτώβριος και το δοκίμασα πάρα πολύ σε τσιχλες περπατητο και σούρουπο..... Εντυπωσιάστηκα ... πραγματικά ότι κινείται μέχρι τα 25 πραγματικά μέτρα δεν έκανε κιχ....Ηλία πρέπει να το κυνηγισεις το τσοκ,με το να το δοκιμασεις με μερικά φυσίγγια δεν πιστεύω να βγαλεις συμπεράσματα, λίγο η βιασύνη λίγο η προσκοπευση λίγο τα μετρα του κοντακιου....χάνουμε τα θηράματα και τα ρίχνουμε στα τσοκ. Εγώ έχω σχεδόν όλη τη σειρα και δεν τα αλαζω με τίποτα......
Μουσταφά από που είσαι;καλησπερα... μετα απο δοκημεσ σε χαρτονη αλλα και σε θυραμα με το bell kai fabarm l4s το τσοκ ειναι προσοπικα για μενα παρα πολι αποδοτικο μεχρι τα 30μετρα που το εχω δοκημασι συγχορι σκοπευτικα λαθη και το συνυστο ανεπιφιλακτα...επιδη ακουο και διαβαζο διαφορα και εχω προσωπικη αποπση για το bell ειναι καλο να να εχουμε προσοπικη αποπση για αυτα που γραφουμε παρα να λεμε αφτα που ακουμε φιλικα πανατα..
Από κω δοδεκανισσαΜουσταφά από που είσαι;
θα πόνταρα Ξάνθη-Κομοτηνή και θα έχαναΑπό κω δοδεκανισσα
Δεν ήσουν ευχαριστημένος με τα 4*;Καλησπέρα σας πήρα το bl brain choke .συνήθως κυνηγάω με 4* τσοκ με την 391 urica 2 .τι διαφορές θα περιμένω να δω συγκριτικά με τα 2 τσοκακια;πρέπει να αλλάξω κ την προ σκοπευση;(για το κυνήγι τσίχλας αναφέρομαι.)ευχαριστώ!!!
Το πήρα και εγώ πρόσφατα το συγκεκριμένο τσοκ αλλά μόνο για αργά το βράδυ και νωρίς το πρωί στο καρτερι!Την πρώτη φορά που το έριξα δεν άλλαξα κάτι στις προσκοπευσεις μου και μου έδινε τα πουλιά με καθαρά σκοτωματα!
Δεν ήσουν ευχαριστημένος με τα 4*;[/QUOT
ευχαριστημενευχαριστημενος ειμαι απλα για τις πιοΔεν ήσουν ευχαριστημένος με τα 4*;
ευχαριστημενος ειμαι απλα μαλλον με ετρωγε η τσεπη μου.θα δειξει βεβαια κ τισ επομενες φορες που θα παω για κυνηγι(αν εχει τσιχλες),Δεν ήσουν ευχαριστημένος με τα 4*;
Άλλο τσοκ το ένα άλλο το άλλο....περπατητο,καρτερι ή και τα δύο?Καλησπέρα σας πήρα το bl brain choke .συνήθως κυνηγάω με 4* τσοκ με την 391 urica 2 .τι διαφορές θα περιμένω να δω συγκριτικά με τα 2 τσοκακια;πρέπει να αλλάξω κ την προ σκοπευση;(για το κυνήγι τσίχλας αναφέρομαι.)ευχαριστώ!!!