Γιατί κυνήγια το θες Παναγιώτη;Εγώ έχω το lr και είμαι πολύ ευχαριστημένος στο ημερήσιο με χοντρά νούμερα 4 και 5Καλημερα στην ομαδα θα ηθελα γνωμες για το τσοκ της br tl
Δημητρη σε ευχαρηστω για την απαντηση.εχω παρει το bellειμαι πολυ ευχαρηστημενος σε περπατητο εχω και το tm για περδικα λαγο .το tl το πηρα πξο πολυ για φασσα και για αγριοπεριστερα .δεν το εχω δοκιμασει ακομα.μολισ τι δουλεψω θα θα σου πωΓιατί κυνήγια το θες Παναγιώτη;Εγώ έχω το lr και είμαι πολύ ευχαριστημένος στο ημερήσιο με χοντρά νούμερα 4 και 5
Το εχω παρει για φασσα .εχω το bell και το tm.το tl το εχω παρει για μακρινες.Γιατί κυνήγια το θες Παναγιώτη;Εγώ έχω το lr και είμαι πολύ ευχαριστημένος στο ημερήσιο με χοντρά νούμερα 4 και 5
μετρια τα saga ta 28gr ?γιατι ρε τολη?ολα ζωντανα?saga 28αρια 7,5 (μέτρια στην καλύτερη )
Τα συγκεκριμένα που δεν υπάρχουν Ελλάδα ΝΑΙ. Μέτρια ήταν οι πρώτες κούτες που ήταν τα άσπρα sporting. Μετά μας έφερε άσπρα Τραπ...αυτά ήταν ακόμα χειρότερα. Επίσης αν ρίχνεις με 7,5 28γρμ σε πουλι σαν φασσα στα 40-60 μέτρα....τι περιμενεις;;μετρια τα saga ta 28gr ?γιατι ρε τολη?ολα ζωντανα?
να κλεισεις το τσοκ σε full,αλλα θα χαλαγες τα κοντινα,αλλα με την πλωθωρα μαλλον που συναντησες εκει δεν θα σε συμφερε.Επίσης αν ρίχνεις με 7,5 28γρμ σε πουλι σαν φασσα στα 40-60 μέτρα....τι περιμενεις;;
Και πάλι...ριχναμε με ΤΜ κ anaconda LR τα ίδια..άκουγες τα "σκρατς" πάνω στο πουλι και τίποτα...και το σκρατς ήταν έντονο και με χρονοκαθυστεριση....επίσης έβλεπες πουλιά που έπεφταν στουπι...και ήταν κάτω ζωντανά κ οι μαύροι τα κυνηγουσαννα κλεισεις το τσοκ σε full,αλλα θα χαλαγες τα κοντινα,αλλα με την πλωθωρα μαλλον που συναντησες εκει δεν θα σε συμφερε.
Ευχαρίστως Γιώργο...αλλά έχουμε άλλους κώνους ρε φίλε....και το vinci είναι πειραγμενο αλλά και το 930 μαμα βέβαια. Στείλε μου pm ποτέ μπορείς να μιλήσουμε κινητοΤόλη καλωσήρθατε οι μπαρουτοκαπνισμένοι πίσω στην πατρίδα. Εύχομαι υγεία και χαρά και πάντα να μπορείτε να κάνετε το κέφι σας. Διαβάζοντας τις εμπειρίες σου, σκέφτηκα να σου προτείνω να πιούμε ένα καφεδάκι στο σκοπευτήριο του Ασπροπύργου και να κάνουμε δοκιμές διάτρησης και συγκέντρωσης με διάφορα chokes μεταξύ των οποίων και αυτά που χρησιμοποιείς. Έχουμε και δύο όπλα με τα ίδια σπειρώματα, τους ίδιους αυλούς, τα ίδια μήκη καννών, οπότε νομίζω ότι θα είναι μια ενδιαφέρουσα δοκιμή.
Ποιους κώνους και πειράγματα; Στο ίδιο όπλο θα βιδώσουμε τα τσοκ,λόγω ίδιου σπειρωματος optima+.....αυτό εννοούσα, όχι να συγκρίνουμε τα όπλαΕυχαρίστως Γιώργο...αλλά έχουμε άλλους κώνους ρε φίλε....και το vinci είναι πειραγμενο αλλά και το 930 μαμα βέβαια. Στείλε μου pm ποτέ μπορείς να μιλήσουμε κινητο
Ποιους κώνους και πειράγματα; Στο ίδιο όπλο θα βιδώσουμε τα τσοκ,λόγω ίδιου σπειρωματος optima+.....αυτό εννοούσα, όχι να συγκρίνουμε τα όπλα
Καλησπερα τελικα κανατε τησ δοκημεσ με τα choke να μαθουμε και εμεισΠοιους κώνους και πειράγματα; Στο ίδιο όπλο θα βιδώσουμε τα τσοκ,λόγω ίδιου σπειρωματος optima+.....αυτό εννοούσα, όχι να συγκρίνουμε τα όπλα
οκ αναμενουμε ...Όχι...τεμπελιάζουμε
Καλησπέρα παιδιά μόλις παρέλαβα το μεσημέρι το τσόκ μου (bell) το είχα στείλει στο ΚΎΡΙΟ Σωτηροπουλο για αλλαγή χρώματος και καθαρισμό και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω δημόσια για την εξυπηρέτηση που μου έκανε χωρίς χρήματα και τέτοιες πράξεις δείχνουν ότι πάνω από όλα είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
Ειναι μεγάλη χαρα να βλέπεις στην Ελλάδα συμπεριφορά Αμερικής και όχι κουτοπονηριά...... Ειναι πολυ σωστόςΚαλησπέρα παιδιά μόλις παρέλαβα το μεσημέρι το τσόκ μου (bell) το είχα στείλει στο ΚΎΡΙΟ Σωτηροπουλο για αλλαγή χρώματος και καθαρισμό και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω δημόσια για την εξυπηρέτηση που μου έκανε χωρίς χρήματα και τέτοιες πράξεις δείχνουν ότι πάνω από όλα είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ