δυσκολο να βρεις σημερα σωστους επαγγελματιες οι ποιο πολυ σε βλεπουν μονο για το πορτοφολι σου και μετα δεν σε ξερωΚαλησπέρα παιδιά θελω να μοιραστω μαζι σας την εμπειρία μου από την πρώτη επαφή μου με τον Κυριο Σωτηροπουλo.
Φετος με το τέλος της κυνηγετικης σεζον απεκτησα μια μεταχειρισμενη καραμπινα μαζί με δυο τσοκ brain που ειχε ο πρωην ιδιοκτητης το ενα το είχε χρησιμοποιήσει το αλλο δεν προλαβε,και τα δυο τσοκ δεν έκαναν για τα δικα μου κυνηγια λογο των συσφιξεων που ειχαν.
Mετα απο πολυ σκεψη πηρα το θαρρος και επικοινώνησα με τον Κυριο Σωτηροπουλo περισσοτερο για να του πω για το ενα τσοκ που ηταν
αχρησιμοποιητο, αν θα μπορουσα να το αλλαξω με ένα πιο ανοιχτο, ο ανθρωπος μολις με ακουσε τι ειπα και χωρις κανενα δισταγμo και μισoλογα και πολλη ευγενεια δεχτηκε και oχι μoνο αυτo αλλα με την κουβέντα του ειπα και για το αλλο τσοκ οτι και αυτο δεν μου κανει και μου λεει αμεσως οτι θα μου το αλλαξει και αυτο και ας ηταν ελαφρως μεταχειρισμενο και με βοηθησε να επιλεξω τα σωστα τσοκάκια για τα κυνηγια που κανω.
Eγω παιδια αυτην την συμπεριφορα επαγγελματισμο και εξυπηρετηση πιστευω οτι είναι δυσκολο να την βρεις στην ελλαδα.
Απο μενα ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ!!!! Και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!