Breda Team

View attachment 91085Breda Astro Synthetic. Το Παρέλαβα προχθές και δεν έχω λόγια για το όπλο. Μου έκανε εντύπωση το πιάσιμο που έχει, η ποιότητα στα πλαστικά του, και το πιο καλύτερο από όλα και πιο φονικό ο υπερβολικά μακρύς κώνος που έχει. 18.3 ο αυλός. Περιμένω να το ρίξω στα μπασιματα!!
Καλορίζικη, πάντα ζεστές κάννες!

View attachment 91085Breda Astro Synthetic. Το Παρέλαβα προχθές και δεν έχω λόγια για το όπλο. Μου έκανε εντύπωση το πιάσιμο που έχει, η ποιότητα στα πλαστικά του, και το πιο καλύτερο από όλα και πιο φονικό ο υπερβολικά μακρύς κώνος που έχει. 18.3 ο αυλός. Περιμένω να το ρίξω στα μπασιματα!!
Καλοριζικη και καλοντουφεκη, φιλε μου! Να την χαρεις! Πολυ καλο οπλο! Τα τσοκακια, αν βλεπω καλα, ειναι crio plus;

Καλησπέρα στην παρέα, σκέφτομαι να αγοράσω μία ημιαυτόματη καραμπίνα και μία από τις επιλογές μου είναι η Breda astro. Γνώμες από κατόχους καλοδεχούμενες...
Πάρε ένα δίκαννο με τσοκάκια καλύτερα.
Υ.Γ Συγνώμη αλλά είμαι αθεράπευτος δικαννάκιας.

Bredelli Astro Eagle.
Πολύ καλού φίλου η Άστρο είχε σπασμένη πάπια, ραγισμένο κοντάκι και τα τσοκ είχαν δηλώσει απών.
Του την έντυσα με τα έξτρα από τον Μαύρο Αετό
μου αφού του έκανα αναπαλαίωση.
Ελπιζω να του αρέσει…

Attachments

• IMG_4670.jpeg
    IMG_4670.jpeg
    447,7 KB · Προβολές: 63
  • IMG_4671.jpeg
    IMG_4671.jpeg
    402,1 KB · Προβολές: 63
  • IMG_4673.jpeg
    IMG_4673.jpeg
    440,5 KB · Προβολές: 61
  • IMG_4672.jpeg
    IMG_4672.jpeg
    409,1 KB · Προβολές: 63
Bredelli Astro Eagle.
Πολύ καλού φίλου η Άστρο είχε σπασμένη πάπια, ραγισμένο κοντάκι και τα τσοκ είχαν δηλώσει απών.
Του την έντυσα με τα έξτρα από τον Μαύρο Αετό
μου αφού του έκανα αναπαλαίωση.
Ελπιζω να του αρέσει…
Μπράβο σου,τον έκανες "μάγκα" τον φίλο σου....

Δεν την έχει κανείς;
Επειδή σε βλέπω γράφεις σε όλα τα νήματα των όπλων, κανε ένα κόπο και διάβασε τις προηγούμενες σελίδες. Και κυρίως στο "σκέφτομαι να αγοράσω" που σίγουρα έχουν αναφερθεί γνώμες για τα όπλα που ρωτάς. Φιλικά.

Πέρυσι σε οπλοπωλείο στην Θεσσαλονίκη είδα την Breda Astro Synthetic. O πωλητής μου είπε ότι στην 66 εκατοστά κάνη βάζουν την κάνη από την Breda B12i που έχει μακρύτερο κώνο και σπαστό κλισιοσκόπιο πίσω . Η έκδοση με τα71 εκατοστά κάνη , είναι χωρίς μακρύ κώνο και κλισιοσκόπιο .Μου έδειξε την 66 εκ. και φαινόνταν όντως μακρύς ο κώνος . Αν μου είπε βλακείες λέω και εγώ βλακείες , Δεν έχω γνώσεις για να μπορώ να κρίνω αν μου είπε αλήθεια ή όχι .​

Πέρυσι σε οπλοπωλείο στην Θεσσαλονίκη είδα την Breda Astro Synthetic. O πωλητής μου είπε ότι στην 66 εκατοστά κάνη βάζουν την κάνη από την Breda B12i που έχει μακρύτερο κώνο και σπαστό κλισιοσκόπιο πίσω . Η έκδοση με τα71 εκατοστά κάνη , είναι χωρίς μακρύ κώνο και κλισιοσκόπιο .Μου έδειξε την 66 εκ. και φαινόνταν όντως μακρύς ο κώνος . Αν μου είπε βλακείες λέω και εγώ βλακείες , Δεν έχω γνώσεις για να μπορώ να κρίνω αν μου είπε αλήθεια ή όχι .​

Δεν ισχύει έχω δει με τα μάτια μου και 71 76 κάννη με ίσια ρίγα με μεγάλο κώνο γι αυτό ειπα παραπάνω είναι λαχείο σε τι θα πέσεις

Καλημέρα σε όλους καλό σαββατοκύριακο έπεσε στα χέρια μου σχεδόν καινούργια μια astrolux με εξωτερικα τσοκ βάρος 3,160 έχει κάποιος να μου πει εντυπώσεις.

Άμα «έπεσε» τσάμπα τότε μην ρωτάς…
Πάντως ένα φιλαράκι την έχει 30 χρόνια και έχει ρίξει ένα τάνκερ φυσίγγια χωρίς να του βγάλει τίποτα.

Καλημέρα σε όλους καλό σαββατοκύριακο έπεσε στα χέρια μου σχεδόν καινούργια μια astrolux με εξωτερικα τσοκ βάρος 3,160 έχει κάποιος να μου πει εντυπώσεις.
Να το πάρεις το κορίτσι,ένα αντίγραφο benelli είναι, οπότε....

Back