Καλησπέρα στην παρέα, σκέφτομαι να αγοράσω μία ημιαυτόματη καραμπίνα και μία από τις επιλογές μου είναι η Breda astro. Γνώμες από κατόχους καλοδεχούμενες...
Καλορίζικη, πάντα ζεστές κάννες!View attachment 91085Breda Astro Synthetic. Το Παρέλαβα προχθές και δεν έχω λόγια για το όπλο. Μου έκανε εντύπωση το πιάσιμο που έχει, η ποιότητα στα πλαστικά του, και το πιο καλύτερο από όλα και πιο φονικό ο υπερβολικά μακρύς κώνος που έχει. 18.3 ο αυλός. Περιμένω να το ρίξω στα μπασιματα!!
Σε Ευχαριστώ πολύ Γιάννη!Καλορίζικη, πάντα ζεστές κάννες!
Καλοριζικη και καλοντουφεκη, φιλε μου! Να την χαρεις! Πολυ καλο οπλο! Τα τσοκακια, αν βλεπω καλα, ειναι crio plus;View attachment 91085Breda Astro Synthetic. Το Παρέλαβα προχθές και δεν έχω λόγια για το όπλο. Μου έκανε εντύπωση το πιάσιμο που έχει, η ποιότητα στα πλαστικά του, και το πιο καλύτερο από όλα και πιο φονικό ο υπερβολικά μακρύς κώνος που έχει. 18.3 ο αυλός. Περιμένω να το ρίξω στα μπασιματα!!
Σε ευχαριστώ πολύ Φίλε. Όντως τα τσοκ είναι τα crioΚαλοριζικη και καλοντουφεκη, φιλε μου! Να την χαρεις! Πολυ καλο οπλο! Τα τσοκακια, αν βλεπω καλα, ειναι crio plus;
Τέλεια! Σε ευχαριστώ! Και πάλι καλορίζικη!Σε ευχαριστώ πολύ Φίλε. Όντως τα τσοκ είναι τα crio
Πάρε ένα δίκαννο με τσοκάκια καλύτερα.Καλησπέρα στην παρέα, σκέφτομαι να αγοράσω μία ημιαυτόματη καραμπίνα και μία από τις επιλογές μου είναι η Breda astro. Γνώμες από κατόχους καλοδεχούμενες...
Μπράβο σου,τον έκανες "μάγκα" τον φίλο σου....Bredelli Astro Eagle.
Πολύ καλού φίλου η Άστρο είχε σπασμένη πάπια, ραγισμένο κοντάκι και τα τσοκ είχαν δηλώσει απών.
Του την έντυσα με τα έξτρα από τον Μαύρο Αετό
μου αφού του έκανα αναπαλαίωση.
Ελπιζω να του αρέσει…
Δεν την έχει κανείς;Καλησπέρα στην παρέα, σκέφτομαι να αγοράσω μία ημιαυτόματη καραμπίνα και μία από τις επιλογές μου είναι η Breda astro. Γνώμες από κατόχους καλοδεχούμενες...
Καλό όπλο την έχω αλλά οι κάννες είναι λαχείο Τι θα σου τύχει σε άλλους έχει μεγάλο κώνο σε άλλους όχιΔεν την έχει κανείς;
Επειδή σε βλέπω γράφεις σε όλα τα νήματα των όπλων, κανε ένα κόπο και διάβασε τις προηγούμενες σελίδες. Και κυρίως στο "σκέφτομαι να αγοράσω" που σίγουρα έχουν αναφερθεί γνώμες για τα όπλα που ρωτάς. Φιλικά.Δεν την έχει κανείς;
Δεν ισχύει έχω δει με τα μάτια μου και 71 76 κάννη με ίσια ρίγα με μεγάλο κώνο γι αυτό ειπα παραπάνω είναι λαχείο σε τι θα πέσειςΠέρυσι σε οπλοπωλείο στην Θεσσαλονίκη είδα την Breda Astro Synthetic. O πωλητής μου είπε ότι στην 66 εκατοστά κάνη βάζουν την κάνη από την Breda B12i που έχει μακρύτερο κώνο και σπαστό κλισιοσκόπιο πίσω . Η έκδοση με τα71 εκατοστά κάνη , είναι χωρίς μακρύ κώνο και κλισιοσκόπιο .Μου έδειξε την 66 εκ. και φαινόνταν όντως μακρύς ο κώνος . Αν μου είπε βλακείες λέω και εγώ βλακείες , Δεν έχω γνώσεις για να μπορώ να κρίνω αν μου είπε αλήθεια ή όχι .
Καλορίζικο κ καλοτούφεκο φίλε...Καλορίζικη, πάντα ζεστές κάννες!
Καλημέρα σε όλους καλό σαββατοκύριακο έπεσε στα χέρια μου σχεδόν καινούργια μια astrolux με εξωτερικα τσοκ βάρος 3,160 έχει κάποιος να μου πει εντυπώσεις.
Σχεδόν τσάμπα.Άμα «έπεσε» τσάμπα τότε μην ρωτάς…
Πάντως ένα φιλαράκι την έχει 30 χρόνια και έχει ρίξει ένα τάνκερ φυσίγγια χωρίς να του βγάλει τίποτα.
Να το πάρεις το κορίτσι,ένα αντίγραφο benelli είναι, οπότε....Καλημέρα σε όλους καλό σαββατοκύριακο έπεσε στα χέρια μου σχεδόν καινούργια μια astrolux με εξωτερικα τσοκ βάρος 3,160 έχει κάποιος να μου πει εντυπώσεις.
ΛίραΚαλημέρα σε όλους καλό σαββατοκύριακο έπεσε στα χέρια μου σχεδόν καινούργια μια astrolux με εξωτερικα τσοκ βάρος 3,160 έχει κάποιος να μου πει εντυπώσεις.