Καλορίζικο , σου εύχομαι να το χαρείς . Ομοχλός όπλισης που φαίνετε στην φωτογραφία έχει κάποια "τάπα" προστασίας από πάνω ή τον άλλαξε η breda ;
Καλορίζικο , σου εύχομαι να το χαρείς . Ομοχλός όπλισης που φαίνετε στην φωτογραφία έχει κάποια "τάπα" προστασίας από πάνω ή τον άλλαξε η breda ;
Καλορίζικη, να τη χαρείς!
Καλορίζικη, καλοτουφεκη Κώστα, να είσαι γερός να τη χαρείς!
Τάπα προστασίας πρέπει να είναι δεν νομίζω να έβαλε τακτικάλ μοχλό όπλισηςΚαλορίζικο , σου εύχομαι να το χαρείς . Ομοχλός όπλισης που φαίνετε στην φωτογραφία έχει κάποια "τάπα" προστασίας από πάνω ή τον άλλαξε η breda ;
Με υγεια Κωστη!
Καλορίζικο!
Θεωρώ ότι δεν το χρειάζεσαι στα μπρεντα που έχουν μεγάλο κώνο γιατί έχει μειωμένο το λάκτισμαΚαλορίζικο!
Το μόνο που με κράτησε κ δεν το πήρα ακόμα είναι το kick off κοντάκι που έχουν τα Benelli...
Καλοριχτω Κωστα να το χαρεις
οπλάρα
Λογικά πρέπει να έχει δεν νομίζω να έχει σκέτη την βίδα!Σε breda ermes έχει ροδέλα πίσω από την φλάντζα που είναι μέσα στο κοντάκι?
Ροδέλα μόνη της πισω απο την φλάντζα... οχι μπροστά με την βιδαΛογικά πρέπει να έχει δεν νομίζω να έχει σκέτη την βίδα!
Λογικά το σωστό είναι φλατζα-ροδέλα-βίδαΡοδέλα μόνη της πισω απο την φλάντζα... οχι μπροστά με την βιδα
Μάλλον το έχω βάλει λάθος γι αυτό ρωτάωΛογικά το σωστό είναι φλατζα-ροδέλα-βίδα