D
DrV
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ωραίος ο τυπάς
Εμένα για άγνοια μου κάνει. Πέφτουν συχνά όπλα σε χέρια μη κυνηγών που προσπαθούν να τα διώξουν και γράφουν ότι έχουν ακούσει ή τους έχουν πει άσχετοι. Αυτές συνήθως είναι και καλές περιπτώσεις για τους γνώστες.Πιστεύετε ότι είναι απλα τρολαρισμα ή πραγματική άγνοια
Εμένα για άγνοια μου κάνει. Πέφτουν συχνά όπλα σε χέρια μη κυνηγών που προσπαθούν να τα διώξουν και γράφουν ότι έχουν ακούσει ή τους έχουν πει άσχετοι. Αυτές συνήθως είναι και καλές περιπτώσεις για τους γνώστες.
Γιατί εσύ όταν χαλάει η σκανδάλη δεν πας σε χρυσοχόο...;Η σκανδαλη εχει εκτος απο χρυσο κ κραμματα πολυτιμων λιθων.
Καλα το πουλαει..
Μην σας παραξενεύει παιδιά είναι από αυτές τις χρυσοσκανδαλες ........συλλεκτικές .....
Το ξέρω βρε Νικόλα μου, ειρωνικά το έγραψα γιατί μας έχουν πρήξει με τις χρυσοσκανδαλες.......Κανένα λειόκαννο βιομηχανικής παραγωγής είναι συλλεκτικό Γιάννη
Ναι αλλά για διαβασε καλύτερα την αγγελία, αυτή είναι το μοναδικό μοντέλο breda της Beretta, μετά το καλούπι έσπασε .......φαντάσου δεν θα υπάρχει άλλος με το ίδιο όπλο ......δεν ξέρω αν είστε τπτ τριτοτεταρτοι, αλλά στο χωριο μου οι χρυσοσκανδαλες σκοτωνουν καλυτερα απο τις αλλες