Παλικάρια ψάχνομαι για breda b12i... Έχω ακούσει καλά σχόλια... Έχω μια ήδη μια maxus και θα ήθελα και μια καραμπίνα σε αδράνεια.. Τι λετε για την b12i.??????
Το επωμισα σε ένα μαγαζί μια μέρα.Μου άρεσε.Παλικάρια ψάχνομαι για breda b12i... Έχω ακούσει καλά σχόλια... Έχω μια ήδη μια maxus και θα ήθελα και μια καραμπίνα σε αδράνεια.. Τι λετε για την b12i.??????
Πάρε άλλη μια μαξους φίλε να τις κανεις ζευγαριΠαλικάρια ψάχνομαι για breda b12i... Έχω ακούσει καλά σχόλια... Έχω μια ήδη μια maxus και θα ήθελα και μια καραμπίνα σε αδράνεια.. Τι λετε για την b12i.??????
Εχεις φεραρι και θελεις παπακι....αδρανεια μονο μπενελιΠαλικάρια ψάχνομαι για breda b12i... Έχω ακούσει καλά σχόλια... Έχω μια ήδη μια maxus και θα ήθελα και μια καραμπίνα σε αδράνεια.. Τι λετε για την b12i.??????
Benelli, Beretta, Winchester, Browning.breda
Ναι φίλε μου βαρέθηκα να καθαριζω συνέχεια και ρίχνω πολλά κουτιά φυσίγγια κάθε χρόνο.. Άστα να πάνεBenelli, Beretta, Winchester, Browning.
Διάλεξε μια και πάρε.
Βαρέθηκες να καθαρίζεις ;
ΓΓράφει πάνω r σε κυκλακι? Breda rείναι η καννη με τα εξωτερικα τσοκ που βιδωνουν σε μουφα
Καλοριζικο φιλε πολυ ωραιο οπλοΣτα χερια μου από σήμερα μια astrolux 63 cm με εξωτερικά. Μαμά 3αρι 4αρι. Πολύ ωραίες τουφεκιές σε φασσες το απόγευμα με 32γρ
Παραγγηλα κι ένα gemini **