Έχω δει αντί για στόχαστρο το πλαστικό ( κόκκινο) που ταπωνουν στους ζεστούς καφέδες το στόμιο. Take away, θα σέβεστε
Πόσο είχε αρχική τιμή;Ποσα θα δινατε για αυτο το οπλο μετ/νοView attachment 54198
700-800 αν με ενδιέφερε.Ποσα θα δινατε για αυτο το οπλο μετ/νοView attachment 54198
Στον Πλαστουργο είναι αυτό;Ποσα θα δινατε για αυτο το οπλο μετ/νοView attachment 54198
Ναι κωστσΣτον Πλαστουργο είναι αυτό;
Εγώ 1200€700-800 αν με ενδιέφερε.
Τόσο πωλείται 1300,το custom δεν σημαίνει ότι τα θηράματα τα κατεβάζει μόνη της , μεταχειρισμένο όπλο που αν χρειαστεί ανταλλακτικά από ποια εταιρεία θα βρει;Η Breda κατασκευάζει όπλα;Εγώ 1200€
Εάν είναι σε άριστη κατάσταση,λόγω custom και λόγω ότι έχω την εντύπωση ότι δεν έχει εντελώς απλά ξύλα
100€ πηστευω θα πιασειΠοσα θα δινατε για αυτο το οπλο μετ/νοView attachment 54198
Ίδια με την benelli νομίζω ότι είναιΤόσο πωλείται ,το custom δεν σημαίνει ότι τα θηράματα τα κατεβάζει μόνη της , μεταχειρισμένο όπλο που αν χρειαστεί ανταλλακτικά από ποια εταιρεία θα βρει;Η Breda κατασκευάζει όπλα;
Πρέπει να σου ξέφυγε ένα μηδενικό Ηλία100€ πηστευω θα πιασει
Πόσο πωλείται μια αστρολουξ μεταχειρισμένη χωρίς τη βελτίωση που δεν ξέρουμε τι πραγματικό όφελος προσφέρει;Ίδια με την benelli νομίζω ότι είναι
Το custom σαν πιό προσεγμένη εργασία το έγραψα όχι ότι βαράει μόνη της
Πέντε έξι κατοστάρικα βαριάΠόσο πωλείται μια αστρολουξ μεταχειρισμένη χωρίς τη βελτίωση που δεν ξέρουμε τι πραγματικό όφελος προσφέρει;
Πάρα πολλά είναι, μια κάννη μεταχειρισμένη σε καλή κατάσταση σε διαστάσεις και τσοκ που ζητείται,δεν μπορεί να πιάσει πάνω από 2-3 κατοσταρικα ,αλλιώς πας σε καινούργιαΠέντε έξι κατοστάρικα βαριά
Η συγκεκριμένη βελτίωση είναι από εταιρεία γι'αυτό και την μετράω, αλλιώς δεν πιστεύω ότι θα έπαιρνα ποτέ όπλο που έχουν γίνει παρεμβάσεις χωρίς κάποια πιστοποίηση
Έχει και δύο κάννες η συγκεκριμένη όπως έγραψες γι'αυτό πιστεύω ότι ένα 1200άρι μπορεί να το πιάσει
Εγω θα περνα την 303 χωρις τα σκαλισματα λατρεια την εχωΠοσα θα δινατε για αυτο το οπλο μετ/νοView attachment 54198
400 και πολλά είναι ... ακόμα και με 10 κάνες ...Πέντε έξι κατοστάρικα βαριά
Η συγκεκριμένη βελτίωση είναι από εταιρεία γι'αυτό και την μετράω, αλλιώς δεν πιστεύω ότι θα έπαιρνα ποτέ όπλο που έχουν γίνει παρεμβάσεις χωρίς κάποια πιστοποίηση
Έχει και δύο κάννες η συγκεκριμένη όπως έγραψες γι'αυτό πιστεύω ότι ένα 1200άρι μπορεί να το πιάσει