Η βιδα πιανει πανω στο δαχτυλιδι κατευθειαν στις αλλες παερεμβαλετε ελατιριο αναμεσα αυτα ειναι πισω απ το δαχτυλιδιΝομίζω έχουνε πάνω στην παπια εμένα έτσι είναι η BEView attachment 64640View attachment 64641
Νομίζω την ίδια δουλειά κάνει το ένα ελατήριο πατάει από πάνω το άλλο από κάτω και τα δυο είναι για να μην έχει τζόγο. Όποτε εμένα μου φαίνεται ότι κάνει την ίδια δουλειά έτσι το σκέφτομαι αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό.Η βιδα πιανει πανω στο δαχτυλιδι κατευθειαν στις αλλες παερεμβαλετε ελατιριο αναμεσα αυτα ειναι πισω απ το δαχτυλιδι
Τι είναι τούτο
Η λύση στο κουνιμα της παπιας της μαξους εξ αμερικης κολλησε με ταινια καπιο υλικο τσοχα λαστιχο και εσφιξε το κουνιμαΤι είναι τούτο
Ρε συ σκέψου να γίνεις οπλουργός.Η λύση στο κουνιμα της παπιας της μαξους εξ αμερικης κολλησε με ταινια καπιο υλικο τσοχα λαστιχο και εσφιξε το κουνιμα
Νομίζω ότι αυτά τα ελατήρια μέσα στην πάπια είναι για προστασία του δαχτυλιδιού της κάνης πρώτιστα και όχι τόσο για το κούνημα της πάπιας.Νομίζω την ίδια δουλειά κάνει το ένα ελατήριο πατάει από πάνω το άλλο από κάτω και τα δυο είναι για να μην έχει τζόγο. Όποτε εμένα μου φαίνεται ότι κάνει την ίδια δουλειά έτσι το σκέφτομαι αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό.
Κολλησες τιποτα και στο σηκωσε την τσιμουχα που την εβαλες?Πήρα τσιμούχα αλλά δεν τα κατάφερα γιατί ότι βάλω δεν περνάει εύκολα μέσα και το σηκώνει μέχρι να φτάσει εκεί που πρέπει να κουμπώσει
Maxus forend wiggle στο google εχει φοτο και με τα τσοχακια δες που τα εχει βαλει μηπως σε βολεψουν καλυτεραΌπου και να δοκιμάσω το σηκώνει γιατί περνάει συρταροτο μέχρι να κουμποσει.
Δεν έχω βρει την ποιότητα που θέλω η αλήθεια.
Θέλει καλό κόλλημα και ίσως ψαλίδισμα στη Αρχή να είναι πιο κοντό.
Έχω 2 χρόνια να ασχοληθώ με το θεμα ίσως το στείλω για κοντάκι να μου το φτιάξουν και αυτό
Ναι καταλαβαίνω τι λες ίσως να έχεις δίκιο απλά το είδα ότι έχει ένα και εκεί τώρα τι κάνει πιθανόν να το έχει για προστασία της πάπιας.Ρε συ σκέψου να γίνεις οπλουργός.
Στο έχω ξαναπεί ...
Νομίζω ότι αυτά τα ελατήρια μέσα στην πάπια είναι για προστασία του δαχτυλιδιού της κάνης πρώτιστα και όχι τόσο για το κούνημα της πάπιας.
Δεν έχω δοκιμάσει να σπρώξω την πάπια μπροστά για να δω αν κουνιέται.
Μου φαίνονται πολύ αδύναμα σαν ελατήρια.
μαγκες δεν μου τα λετε καλα ,ο ενας τζογο ,ο αλλος τσοχα .ο παππας λειπει και οι ρουλεταΝαι καταλαβαίνω τι λες ίσως να έχεις δίκιο απλά το είδα ότι έχει ένα και εκεί τώρα τι κάνει πιθανόν να το έχει για προστασία της πάπιας.
Ειναι που κοροιδευες εμενα με τις σκανδαλοθηκες, τα τσοκακια, τις αποθηκες φυσιγγιων και τα λοιπα τζιβιτζιλικια. Θα παρω franchi 48 και θα γινει Τεξας ρε!!!μαγκες δεν μου τα λετε καλα ,ο ενας τζογο ,ο αλλος τσοχα .ο παππας λειπει και οι ρουλετα
την τεταρτη εχουμε κοπη πιτας στον συλλογο, για ελα απο κει μια βολτα εχει κληρωση μια benellaΕιναι που κοροιδευες εμενα με τις σκανδαλοθηκες, τα τσοκακια, τις αποθηκες φυσιγγιων και τα λοιπα τζιβιτζιλικια. Θα παρω franchi 48 και θα γινει Τεξας ρε!!!
Να βαλετε V3 ή SX4. Μην ειστε τσιπιδες.την τεταρτη εχουμε κοπη πιτας στον συλλογο, για ελα απο κει μια βολτα εχει κληρωση μια benella
συνεχεια sx3 βαζουμε και fabarnΝα βαλετε V3 ή SX4. Μην ειστε τσιπιδες.