Με invector plus ήταν και η πρωτη πρώτη gold ήταν το πρώτο όπλο που μου έκανε δώρο ο πατέρας μουΝαι η πρώτη ήταν η gold . Μετα η gold hunter. Αυτές ήταν με invector τα κοντά . Όχι τα plus. Και ήταν Made in Belgium η κάνη .
Με invector plus ήταν και η πρωτη πρώτη gold ήταν το πρώτο όπλο που μου έκανε δώρο ο πατέρας μουΝαι η πρώτη ήταν η gold . Μετα η gold hunter. Αυτές ήταν με invector τα κοντά . Όχι τα plus. Και ήταν Made in Belgium η κάνη .
Αυτά είναι δώρα!!!Με invector plus ήταν και η πρωτη πρώτη gold ήταν το πρώτο όπλο που μου έκανε δώρο ο πατέρας μου
Ωραία KostAnd , αφου το είχες κι Εσυ τότε σίγουρα ήταν με plus. Το είπε κι ο Γιάννης πριν . Πάντως έβαζα Κι στοίχημα ότι είχε απλα τσοκ . Άρχισα να ξεχνάω !!! Γεράματα ...Με invector plus ήταν και η πρωτη πρώτη gold ήταν το πρώτο όπλο που μου έκανε δώρο ο πατέρας μου
όπα μια χαρά είσαι,άκου εκεί γεράματαΩραία KostAnd , αφου το είχες κι Εσυ τότε σίγουρα ήταν με plus. Το είπε κι ο Γιάννης πριν . Πάντως έβαζα Κι στοίχημα ότι είχε απλα τσοκ . Άρχισα να ξεχνάω !!! Γεράματα ...
Thank you my friend.όπα μια χαρά είσαι,άκου εκεί γεράματα
εγώ σε βρίσκω πολύ plus και gold heart![]()
Προ εικοσαετίας χαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχα τώρα γάμησέ ταΑυτά είναι δώρα!!!
Δεν θύμαμαι τι βάρος είχε η δίκη μου Σταυρο. Αλλα για να σε παραγορησω θα σου δείξω την 1100 .Εκπληξη μου προκαλεσε το βαρος (3,5kgr) μιας Gold Hunter που απεκτησα πριν λιγους μηνες, το βρηκα υπερβολικο, εχει καποιος
φιλος αποψη γι'αυτο? Απο ολα τα οπλα που εχω, ειναι το μοναδικο που μου δινει αισθηση πολεμικου και οχι κυνηγετικου οπλου...Να σημειωσω οτι η κανη ειναι 71cm.
Είναι στιβαρά όπλα, παρά το αλουμίνιο.Εκπληξη μου προκαλεσε το βαρος (3,5kgr) μιας Gold Hunter που απεκτησα πριν λιγους μηνες, το βρηκα υπερβολικο, εχει καποιος φιλος αποψη γι'αυτο? Απο ολα τα οπλα που εχω, ειναι το μοναδικο που μου δινει αισθηση πολεμικου και οχι κυνηγετικου οπλου...Να σημειωσω οτι η κανη ειναι 71cm.
Στην τσόχα την έχεις!!!
Καλή είναι !Στην τσόχα την έχεις!!!
"Μια φωτογραφια χιλιες λεξεις", ανεκτιμητο το "δια χειρος Remington" τουφεκι σου, να τα χαιρεσαι παντα.
Να σε καλα Σταύρο . Με αυτό κυνηγάω συνήθως ."Μια φωτογραφια χιλιες λεξεις", ανεκτιμητο το "δια χειρος Remington" τουφεκι σου, να τα χαιρεσαι παντα.
Που πας ρε Νικολα με τοσο βαρυ οπλο?Να σε καλα Σταύρο . Με αυτό κυνηγάω συνήθως .
Αντρικό όπλο Alex !!! Κι χωρίς αορτηρα παρακαλώΠου πας ρε Νικολα με τοσο βαρυ οπλο?![]()
Εεεεεεεετσιιιιι ...οι αορτήρες είναι για τα γεράματα.....εσύ είπαμε...είσαι ακόμα νέος....Αντρικό όπλο Alex !!! Κι χωρίς αορτηρα παρακαλώ![]()
Εεεεεεεετσιιιιι ...οι αορτήρες είναι για τα γεράματα.....εσύ είπαμε...είσαι ακόμα νέος....
Χωρίς πλάκα Φιλίππα , είναι βαρύ . Ακόμα κι στο καρτέρι για γουρούνια που το περνω το καταλαβαίνεις . Ο λόγος είναι μονο γιατί έχω συνήθηση με χοντρή πάπια τόσα χρόνια .Εεεεεεεετσιιιιι ...οι αορτήρες είναι για τα γεράματα.....εσύ είπαμε...είσαι ακόμα νέος....
σου αρεση να χουφτωνεις καλααααΟ λόγος είναι μονο γιατί έχω συνήθηση με χοντρή πάπια τόσα χρόνια
Δεν νομίζω να διαφωνεί και κανένας με αυτοΤο 725 μου δεν έχει καν θέση για αορτήρες. Αλλά ο κύριος @elias930i θεωρεί πως για να είσαι άντρας δεν πρέπει να έχεις και σκαμπό.