Browning Team

Από Κύπρο τι διαδικασίες θέλει...?
Άδεια εισαγωγής την οποία κανείς τα χαρτιά σου στο α.τ της περιοχής σου πάνε γαδα και καλή υπομονή για κάνα 7μηνο 8μηνο αν είσαι τυχερος.αλλα και στο α.τ θα προσπαθήσουν να σε αποτρέψουν γιατί βαριουνται τη χαρτουρα εκτός αν έχεις γνωστό να σπρωξει

Από Κύπρο τι διαδικασίες θέλει...?
Πας στην γαδα,συμπληρώνεις μια φόρμα και στον μήνα πάνω σε ειδοποιούν πως τα χαρτιά είναι έτοιμα!Στελνεις τα απαραίτητα έγγραφα στον εκεί πωλητή...και σου τα στέλνει υπογεγραμμένα μαζί με το όπλο και τυχόν κάποια εξουσιοδότηση που μπορεί να απαιτηθεί!

Πας στην γαδα,συμπληρώνεις μια φόρμα και στον μήνα πάνω σε ειδοποιούν πως τα χαρτιά είναι έτοιμα!Στελνεις τα απαραίτητα έγγραφα στον εκεί πωλητή...και σου τα στέλνει υπογεγραμμένα μαζί με το όπλο και τυχόν κάποια εξουσιοδότηση που μπορεί να απαιτηθεί!
Στο μήνα?πολύ αισιόδοξο σε βρισκω

εχεις ακουσει σε 725 προβληματα?δεν νομιζω!
Σου έχω δώσει την ιδέα να προσπαθώ να βγάλω ψεύτικες φήμες ρε πατρίδα,τι έχω να κερδίσω;Άμα μπεις σε ξένα φόρουμ θα διαβάσεις για προβλήματα κατά την οπλιση...

Σου έχω δώσει την ιδέα να προσπαθώ να βγάλω ψεύτικες φήμες ρε πατρίδα,τι έχω να κερδίσω;Άμα μπεις σε ξένα φόρουμ θα διαβάσεις για προβλήματα κατά την οπλιση...
και εγω εχω δει και ακουσει για beretta ,αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν ειναι αξιοπιστα!

και εγω εχω δει και ακουσει για beretta ,αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν ειναι αξιοπιστα!
Θα συμφωνήσω. Αν υπάρχουν κάποια browning που έβγαλαν κάποιο πρόβλημα, ή αν υπάρχουν κάποια beretta που έχουν βγάλει πρόβλημα, τότε δεν καθίσταται ούτε το μοντέλο αναξιόπιστο, ούτε η εταιρεία. Αντιθέτως μάλιστα, για παράδειγμα η browning έχει 10 χρόνια εγγύηση στη χώρα μας. Αυτό κάτι λέει από μόνο του. Και αν μη τι αλλο τα όπλα και της beretta και της browning και άλλων μεγάλων κατασκευαστων έχουν αποδείξει την αξιοπιστια τους σε βάθος πολλών ετών.

Δηλαδη να μην το αναφέρουμε αυτό που διαβάσαμε ή έχουμε δει με τα μάτια μας,επειδή έχει ελαφάκι;Για τα 692 δεν αναφέρθηκαν τα θεματάκια που είχε βγάλει;

Back