Altair Lusso
Banned
Σε ποιο θέμα είναι πολύ καλύτερα από muller;Πολύ καλύτερα. Θα τα εβλεπες από κοντά όταν είχατε έρθει κάτω με τον ντιζ αλλά δεν ειδοποίησατε
Σε ποιο θέμα είναι πολύ καλύτερα από muller;Πολύ καλύτερα. Θα τα εβλεπες από κοντά όταν είχατε έρθει κάτω με τον ντιζ αλλά δεν ειδοποίησατε
ΠΜΠοιος τα έχει πάρει;; νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος με Plasma
Ναι τα Thinwall καί το βάρος στα τιτανιουκαι εγώ αυτά έχω δει και έχω διαβάσει τίποτα το ιδιαίτερο παρα μόνο η καστομιά
Τα extreme πολλά κέντρα φίλε. Δεν συγχωρούν λάθηΤα δικά μου στο mxs αντέχουν ακόμα (muller) αλλά τα ξεκουράζω με 2 extreme...![]()
Στα πάντα ΓιώργοΣε ποιο θέμα είναι πολύ καλύτερα από muller;
Του εχω κουμπώσει 2 15άρια πάνω και τα έχω κατα ευχαριστηθεί.Τα extreme πολλά κέντρα φίλε. Δεν συγχωρούν λάθη
LM δηλαδή. Η καλύτερη σύσφιξηΤου εχω κουμπώσει 2 15άρια πάνω και τα έχω κατα ευχαριστηθεί.
Απο βιντεο κλπ η gold εχει τα εξης παραπανω απο την oneΓνωρίζουμε διάφορες ανάμεσα σε maxus one και black gold? Η διαφορα τιμής είναι μόνο για τα ξύλα και τα χρυσά ένθετα;
Είχαμε μια κουβέντα με ένα φιλο γιαυτο ρωτάω.. ευχαριστώ πολύ!!Απο βιντεο κλπ η gold εχει τα εξης παραπανω απο την one
1. Βαλιτσα μεταφορας
2. Καλυτερες βαφες σε βαση και κανη
3. Χρυσες αναπαραστασεις στη βαση και χρυση σκανδαλη
4. 5 τσοκ
5. Καλυτερη ποιοτητα ξυλων
Για μενα η καλυτερη μαγκια ειναι η one και με τα υπολοιπα λεφτα παιρνειςτσοκς που γουσταρεις
Αν σου αρεσει το ματι οκ πας στην gold
Γνωρίζουμε διάφορες ανάμεσα σε maxus one και black gold? Η διαφορα τιμής είναι μόνο για τα ξύλα και τα χρυσά ένθετα;
Όντως είναι πολύ ζόρικη.. αυτή έχεις εσυ;H black gold ειναι απο τις ποιο ομορφες μαξους που εχει βγαλει. Ισως μονο η carbon sporting παιζει στα ισια μαζι της.
τα μαμα μια χαρα...να ειχα και το 5αρι πολυ θα με βολευε....απο εξω τα carlson's F και LM κατέχω Γιωργο 2.5* και 4* αντιστοιχα, πολυ ευχαριστημενος απο ολα προσωπικα!!Οι κάτοχοι Maxus για πείτε εντυπώσεις από έξω-εργοστασιακά τσόκ που έχετε χρησιμοποιήσει...
Εγώ έχω μείνει εντυπωσιασμένος με το Anaconta Mid και επίσης εξαιρετικά είναι τα Carlson's 4,3 και φουλ που έχω χρησιμοποιήσει.
Και φυσικά τα μαμά τσοκάκια που συνοδεύουν το όπλο κάνουν μια χαρά την δουλειά τους και αυτά!