Ευχαριστώ πολύ Γιάννη!! Καλά κυνήγια εύχομαι!Καλορίζικο το εργαλείο !!!
Ευχαριστώ πολύ Γιάννη!! Καλά κυνήγια εύχομαι!Καλορίζικο το εργαλείο !!!
καλα γιατι δεν ρωταγες πριν βαλεις το χερι στην τσέπη...δεν βαρανε αυτα ...ειδικα με λιγα γραμμαρια
Ευχαριστώ πολύ Κώστα μου!! Χαχαχα τι να πω ρε φίλε θα δείξει η νεκροψίακαλα γιατι δεν ρωταγες πριν βαλεις το χερι στην τσέπη...δεν βαρανε αυτα ...ειδικα με λιγα γραμμαρια
Καλοριζικη Γιωργο!! Πολυ ομορφο οπλο!!
χαχα να θυμασαι μονο σε ποια ντουλαπα θα τη βαλεις να ανανεώνεις την αδεια οπλοκατοχήςΧαχαχαχα σε ευχαριστώ φίλε.. την Benella μου δεν την αφήνω ποτε! Θα πέσει φωτιά από το urbino να με κάψει![]()
Σε ευχαριστώ Σταματο μου!! Μακάρι να με πάει όπως εσένα φέτος με τους αυτιαδεςΚαλοριζικο φιλαρακι μου να το χαρεις σου ευχομαι. Αμα κανουμε καμια εξέγερση οι κατοχοι μαξους στο φορουμ τους εχουμε όλους να ξερεις![]()
![]()
Χαχαχα θα το έχω στο νου μου..χαχα να θυμασαι μονο σε ποια ντουλαπα θα τη βαλεις να ανανεώνεις την αδεια οπλοκατοχής![]()
Σε ευχαριστώ λιακο!! Να σαι καλά!!Να σου κάνει τα κέφια ευχομαι!
Τρελανές ρε Γιώργη τρελανέ μας...
Σε ευχαριστώ Κωστή!! Να σαι πάντα καλά φίλε..Τρελανές ρε Γιώργη τρελανέ μας...
Πολύ ωραίο το εργαλείο φίλε....καλορίζικο κ εύχομαι να το χαρείς....
Μπράβο στν πατέρα σου.....
Να πεις του πατέρα σου να ντυθεί Άγιος Βασίλης και να φέρει μια ίδια στην Αμαλιάδα για μ'ένα....![]()
Ευχαριστώ από καρδιάς νικο μου! Να σαι πάντα καλά!Kαλοριζικο το εργαλειο Γιωργαρε!!!!!!
Ευχομαι να το ''στυψεις''.........φιλε!!!!!
Ετοιμασε.....ολμους.......!!!!!![]()
Σε θα ευχαριστώ πολύ Τάσο μου... και για την βοήθεια..Καλορίζικο κι από μένα Γιώργο να τη χαρείς και να χαίρεσαι τον πατέρα σου. Αν είναι κυνηγός είναι η καλύτερη παρέα στο κυνήγι! Σαν τον πατέρα κανείς!
Ευχαριστώ Κώστα!! Να σαι πάντα καλά φίλε!Καλορίζικη και καλοτούφεκη ....
Σε ευχαριστώ πολύ Αρίστο!! Ναι σαι πάντα καλά φίλε!!Καλορίζικη, καλοτουφεκη Γιώργο, να την χαρείς!
Σε θα ευχαριστώ πολύ Τάσο μου... και για την βοήθεια..
Ο πατέρας δεν ασχολείται καθόλου, αλλα του αρέσει πολύ σαν δραστηριότητα....
Ακριβώς έτσι σαν τον πατέρα κανεις.....![]()