Εγω αλλαξα μονο το ελατηριο εφτιαξα 5 με κοστος 10€ σε ελατυρια...αλλα εχω παρη και καινουργιο 100€ νομιζωΟλόκληρο Ηλία δεν πρέπει να αλλάζει μόνο το ελατήριο νομίζω
Εγω αλλαξα μονο το ελατηριο εφτιαξα 5 με κοστος 10€ σε ελατυρια...αλλα εχω παρη και καινουργιο 100€ νομιζωΟλόκληρο Ηλία δεν πρέπει να αλλάζει μόνο το ελατήριο νομίζω
ΕμέναΚαλησπέρα στην ομάδα .ερώτηση...... είναι συχνο το φαινόμενο να σπαει το ελατήριο του πιστονιού στις maxus ? χαλβαδιαζω την maxus 2.να ξέρω που πονάει....!
Ποτέ δεν κατάλαβα σε τι εξυπηρετεί αυτό το ελατήριοΕμένα
9 χρόνια δεν έσπασε..... Ακόμα και να σπάσει το όπλο συνεχίζει και ρίχνει , είναι και φθηνή επισκευή
Κι είναι να απορείς 30 χρ μετά δεν σκέφτηκε ένας να το βγάλει .Ποτέ δεν κατάλαβα σε τι εξυπηρετεί αυτό το ελατήριο
Ευχαριστώ πολυ. κάθε πληροφορία είναι πολύτιμη !Εμένα
9 χρόνια δεν έσπασε..... Ακόμα και να σπάσει το όπλο συνεχίζει και ρίχνει , είναι και φθηνή επισκευή
Το ελατήριο είχε 2-3 χρόνια σπασμένο σίγουρα αλλά δεν μου είχε κάνει εμπλοκή
Φέτος είδα ότι έσπασε και αυτό το δαχτυλίδι και το άλλαξα όλο 75 ευρώ το πήρα View attachment 25679
Στο μαγαζί που την είχα αγοράσει πήγα Σταμάτη γιατί τον ξέρω καλά και το έφερε αυτός δεν ξέρω από πού αλλά αν θες μαθαίνω και σου λέω75€ όλο το πιστόνι από που αν επιτρέπεται ?
Διαστάσεις και αν είναι πομπέ (κυρτό)μάθε αν μπορείς και κάτι μπορεί να γίνει.Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω πέλμα κοντακιου για auto 5. Το όπλο ανήκει σε φίλο και του έχει σπάσει. Γνωρίζει κάποιος που μπορεί να βρεθεί ίδιο με το λογότυπο της εταιρείας;View attachment 25901
Από 525 ταιριάζει;Να ψάξω να το βρω ,αν και δεν προστατεύει τον ώμο καθόλου .Που μένεις;Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω πέλμα κοντακιου για auto 5. Το όπλο ανήκει σε φίλο και του έχει σπάσει. Γνωρίζει κάποιος που μπορεί να βρεθεί ίδιο με το λογότυπο της εταιρείας;View attachment 25901
https://www.midwestgunworks.com/page/mgwi/prod/B1111040Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω πέλμα κοντακιου για auto 5. Το όπλο ανήκει σε φίλο και του έχει σπάσει. Γνωρίζει κάποιος που μπορεί να βρεθεί ίδιο με το λογότυπο της εταιρείας;View attachment 25901
Θα δώ αύριο γιατί μάλλον έχω κρατήσει από την βελγικη που είχα το γνήσιο. Μπορεί να ναι ίδιο και από την b-80 αν είναι πομπέ.Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω πέλμα κοντακιου για auto 5. Το όπλο ανήκει σε φίλο και του έχει σπάσει. Γνωρίζει κάποιος που μπορεί να βρεθεί ίδιο με το λογότυπο της εταιρείας;View attachment 25901