Dimitris benelli
Banned
Τι λες ρε φίλε ;; που βρέθηκε τέτοιο Λόττο ;; μην μου πεις με οπτιμα κάνεςΣτα 2500 που παίζει ένα σε 81 με 1350! κάννες θα του έριχνες μια ματιά?
Τι λες ρε φίλε ;; που βρέθηκε τέτοιο Λόττο ;; μην μου πεις με οπτιμα κάνεςΣτα 2500 που παίζει ένα σε 81 με 1350! κάννες θα του έριχνες μια ματιά?
Την άλλαξαν για να παίρνει προσθήκη αποθήκης. Το ότι κουνάει δεν έχει αναγνωριστεί επίσημα από την Browning αν και είναι γνωστό θέμα . Τώρα διορθώθηκαν λάθη όπως η βαριά σκανδάλη και η κλήση του πέλματος. Επίσης κάνανε πιο ανοιχτή τη βαλβίδα αερίων και πολύ σημασία δωθηκε στα grip που πλέον είναι πολύ χρειστικα. Ε δε τις λες και λίγες βελτιώσεις.Νομίζω το λες ειρωνικά. Σε κάθε περίπτωση σε πολλές κριτικές που έχω διαβάσει εδώ και στο εξωτερικό είχε ειπωθεί ότι η πάπια στην maxus 1 λόγω του ιδιαίτερου κλεισίματος είχε αποτέλεσμα να κουνάει. Για αυτόν τον λόγο στην 2 έβαλαν κλασσική βίδα. Το κούνημα της πάπιας είναι σημαντική παράμετρος για πολλούς, ίσως όχι για σένα.
Οκ όπως νομίζεις .Χάνουν κ μάλιστα πολυ
Καλησπερα σας θα ηθελα μια βοηθεια για την maxus και την maxus2...Μπορειτε να μου πειτε τις διαφορες που εχουν στις κανες τους κ που μπορει να υστερει η μια απο την αλλη στον συγκεκριμενο τομεα κ αν μπορειτε να μου δωσετε μια αναλυτικη απαντηση γιατι εχω χασει την μπαλα?
Ποσο κωνο εχει η μια κ ποσο η αλλη?Οσο μεγαλυτερος ο κωνος ομως καλυτερα δεν ειναι?Τι αλλαζει στο οπλο οταν εχει πιο μεγαλο ή πιο μικρο κωνο?
Θεωρητικά ναι. Στην πράξη και οι μαξους με τον ποιο μικρό κώνο ρίχνουν πολύ καλάΣταματη τι αλλαζει οταν εχει μεγαλυτερο κώνο?Η ανακρουση κ η συγκεντρωση?
Μάριε εγω εχω την απλη εκδοση (one) της ενα με τον 3.5αρι κωνο. Παρακατω θα βρεις μερικές τουφεκιες για να εχεις μια αποψη για την κανη.Σταματη τι αλλαζει οταν εχει μεγαλυτερο κώνο?Η ανακρουση κ η συγκεντρωση?
Πολυ καλη κατανομη Κωστα ...Αυλο 18.7 εχεις?Μάριε εγω εχω την απλη εκδοση (one) της ενα με τον 3.5αρι κωνο. Παρακατω θα βρεις μερικές τουφεκιες για να εχεις μια αποψη για την κανη.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Βλητικές-Δοκιμές.106/post-599420
Εγω ψαχνω για χαρακτηριστικα κ δν μπορω να βρω πουθενα....Σε τι τιμη θα κυκλοφορησει ξερουμε?δεν εχω βρει καπου να μιλαει για αλλαγες στην κανη μεχρι τωρα προσωπικα....
αν εννοεις την παπια στην αρχη ειχε ενα πολυ απαλο το οποιο το καταλαβαινες μονο οταν την κουναγες επιτηδες.....αν σε ενοχλεί διορθωνεται πανευκολαΔν σου κανει κουνηματα καθολου?