Παίρνει κ usb,πόσο μπροστά....
Παίρνει κ usb,πόσο μπροστά....
Φίλος που έρχεται μαζί μας ...Και στα ταίρια του ο κάπρος και ας μην προλάβα να τον δω
Που το βρήκες το εργαλείο αυτό;
Παλιο-benellακιδες περίεργοιΦίλος που έρχεται μαζί μας ...
Θα υπογράψει μερικές βλητικές δοκιμές το όπλο αυτό.
Βέλγικο 12άρι, τσοκ μάλλον ένα άστρο ;;;;
Όποιος ξέρει λέει ...
Δεν το περιεργάστηκα πολύ.
Αύριο αν δεν ρίχνει καρέκλες.
Αχώνευτο όπλο ...
View attachment 36648
View attachment 36649
Η πιο ξεχωριστή εξωτερικά βάση ημιαυτοματου στην ιστορία . Η λαβή του βάζει το χέρι πού την πιάνει χαμηλά και την σκοπευτικη γραμμή ψηλά, ότι πια βολικό. Αν κάποιος προσαρμόσει έναν μηχανισμό αδράνειας με μικρό μήκος, όπως του breda xanthos, το τέλειο αυτογεμες.Φίλος που έρχεται μαζί μας ...
Θα υπογράψει μερικές βλητικές δοκιμές το όπλο αυτό.
Βέλγικο 12άρι, τσοκ μάλλον ένα άστρο ;;;;
Όποιος ξέρει λέει ...
Δεν το περιεργάστηκα πολύ.
Αύριο αν δεν ρίχνει καρέκλες.
Αχώνευτο όπλο ...
View attachment 36648
View attachment 36649
Τι άποψη έχεις για την Α5 την καινούργια Λευτέρη; Είναι αδράνειας και διαθέτει το σκαλοπάτι.Η πιο ξεχωριστή εξωτερικά βάση ημιαυτοματου στην ιστορία . Η λαβή του βάζει το χέρι πού την πιάνει χαμηλά και την σκοπευτικη γραμμή ψηλά, ότι πια βολικό. Αν κάποιος προσαρμόσει έναν μηχανισμό αδράνειας με μικρό μήκος, όπως του breda xanthos, το τέλειο αυτογεμες.
Το επώμισα και το κοντάκι ήταν μακρύ για εμένα.Η πιο ξεχωριστή εξωτερικά βάση ημιαυτοματου στην ιστορία .
Φίλε, ( δεν γνωρίζω το όνομα σου), αυτοί που πάτησαν πάνω στον θρύλο που δημιούργησε η Α5 ελατηρίου, και την κυρτή πλάτη της βάσης της maxus την έκαναν με ορθή γωνία, δεν έχουν σχέση με όπλα,μάλλον είναι γραβάτες του marketing. Οι αρχαίοι Έλληνες που πρώτοι είχαν δώσει στην αισθητική την θέση που της αξίζει, έλεγαν πως δεν μπορεί να είναι ωραίο κάτι που δεν χρησιμεύει σε τίποτα. Η σχεδίαση οφείλει να εξυπηρετεί την λειτουργία. Αν δεις την ορίτζιναλ, το κλείστρο όταν τερματίζει εφάπτεται σε όλα τα σημεία με το εσωτερικό της βάσης, γιαυτό και το σκαλί αγκαλιάζει το κλείστρο με το επανατατικό ελατηρίο,δεν έχει χώρο εσωτερικα που σε κάποια φάση της λειτουργίας της να μην καλύπτεται. Η ουρά τής βάσης έχει το ελατηρίο στο πάνω μέρος της λαβής, ενώ σε όλα τα υπόλοιπα ( και στην νέα Α5), στο κέντρο, κάτι που κάνει την θέση του χεριού που πιάνει το κοντάκι πιο άβολη. Oλα τα αδράνειας, εκτός του xanthos και του guerini Roman, για ίδιο μήκος κάνης και κοντακίου δίνουν ολικό μήκος όπλου 6 η περισσότερα εκατοστά μεγαλύτερο σε σύγκριση με την Α5 ελατηρίου ή την σειρά Α300 της Beretta. Έχω πολλά να προσθέσω αλλά θα γίνω κουραστικός.Τι άποψη έχεις για την Α5 την καινούργια Λευτέρη; Είναι αδράνειας και διαθέτει το σκαλοπάτι.
Τεκμηριώνεις την άποψη σου πολύ ωραία και δεν γίνεσαι καθόλου κουραστικός. Σε ευχαριστώ που απάντησες Λευτέρη. Κώστα με λένε.Φίλε, ( δεν γνωρίζω το όνομα σου), αυτοί που πάτησαν πάνω στον θρύλο που δημιούργησε η Α5 ελατηρίου, και την κυρτή πλάτη της βάσης της maxus την έκαναν με ορθή γωνία, δεν έχουν σχέση με όπλα,μάλλον είναι γραβάτες του marketing. Οι αρχαίοι Έλληνες που πρώτοι είχαν δώσει στην αισθητική την θέση που της αξίζει, έλεγαν πως δεν μπορεί να είναι ωραίο κάτι που δεν χρησιμεύει σε τίποτα. Η σχεδίαση οφείλει να εξυπηρετεί την λειτουργία. Αν δεις την ορίτζιναλ, το κλείστρο όταν τερματίζει εφάπτεται σε όλα τα σημεία με το εσωτερικό της βάσης, γιαυτό και το σκαλί αγκαλιάζει το κλείστρο με το επανατατικό ελατηρίο,δεν έχει χώρο εσωτερικα που σε κάποια φάση της λειτουργίας της να μην καλύπτεται. Η ουρά τής βάσης έχει το ελατηρίο στο πάνω μέρος της λαβής, ενώ σε όλα τα υπόλοιπα ( και στην νέα Α5), στο κέντρο, κάτι που κάνει την θέση του χεριού που πιάνει το κοντάκι πιο άβολη. Oλα τα αδράνειας, εκτός του xanthos και του guerini Roman, για ίδιο μήκος κάνης και κοντακίου δίνουν ολικό μήκος όπλου 6 η περισσότερα εκατοστά μεγαλύτερο σε σύγκριση με την Α5 ελατηρίου ή την σειρά Α300 της Beretta. Έχω πολλά να προσθέσω αλλά θα γίνω κουραστικός.
Η πιο ξεχωριστή εξωτερικά βάση ημιαυτοματου στην ιστορία . Η λαβή του βάζει το χέρι πού την πιάνει χαμηλά και την σκοπευτικη γραμμή ψηλά, ότι πια βολικό. Αν κάποιος προσαρμόσει έναν μηχανισμό αδράνειας με μικρό μήκος, όπως του breda xanthos, το τέλειο αυτογ
Εγώ παλι θέλω να αγοράσω τη νέα για αυτό το σκαλί. Και επειδή η παλια ήταν το πρωτο μου 12 αρι στην εφηβεία. Βοηθάει πολυ στη σκοπευση. Οχι δεν είναι αισθητικά ωραία αλλά σε βάθος χρόνου οι επιτυχίες σε κάνουν να την ερωτευτείς. Το θέμα είναι αν η νέα είναι το ίδιο βολική με τη παλια. Ελπίζω να είναι..Το επώμισα και το κοντάκι ήταν μακρύ για εμένα.
Σέβομαι την ιστορία του (100 χρόνια δεν είναι τυχαία).
Θα ρίξω μερικά φυσίγγια για να δω τι κάνει γιατί έχω ακούσει κολακευτικά λόγια για την βλητική απόδοσή του.
Το ότι δεν μου αρέσει οπτικά δεν συνεπάγεται ότι δεν πρέπει να αρέσει σε κανέναν .... γούστα είναι αυτά.
Το παραμικρό σκαλί με πειράζει, φαντάσου αυτό.
Τι να πούμε για αυτο το οπλο?
Ναι είναι full, αν δεν έχει ξεχειλώσει από τα μονόβολαΤα βέλγικα.
* full choke (F).
*- improved modified choke (IM).
** modified choke (M).
**- improved cylinder choke (IC).
**$ skeet (SK).
*** cylinder bore (CYL).
Για να "ανοίξει σαν γαρύφαλλο" πρέπει να του βάλεις φουσέκι με ΤΝΤ ή κανα μισολιβρο C4.Ναι είναι full, αν δεν έχει ξεχειλώσει από τα μονόβολα
Τσέκαρα και το σημείο ... αυτό είναι που δείχνει το τσοκάρισμα.
Θα πέσει κάποια στιγμή δοκιμή.
Rem express 35.5gr #4 σίγουρα και percorso #6 όταν τσεκάρω πιέσεις κάνης και φυσιγγίων.
Μην μας
View attachment 36742