Browning Team

Μήπως και οι 2 καραμπίνες μαζί 800?
Και οι δύο 800
Μία με χρυσή σκανδάλη και μία κανονική .hair.
Το 2022 γράφουν ακόμα για χρυσές σκανδάλες
Και πάει στο διάολο αν σταμάτησε το κυνήγι την δεκαετία του 80''αν πηγαίνει ακόμα και γράφει τέτοια υπάρχει πρόβλημα
Θενκς Τζωρτζ
Γιού άρ γουέλκαμ, που θα έλεγε και ο Τζόνις

Σε αυτό το θέμα δεν είμαι μηδενιστής αλλά ...
Για δεκάδες χρόνια το 99,999% των Ελλήνων κυνηγών έριχναν με κοντάκι που δεν ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ στα μέτρα τους.
Εγώ έχω 4 όπλα με διαφορετικά κοντάκια.
Σε 3 από τα 4 δεν έχω την δυνατότητα να αλλάξω κλίσεις.
Το ίδιο πολλοί άλλοι.
Και με τα 4 όμως δεν έχω προβλήματα σκόπευσης.
Τα κοντάκια αποκλείεται να είναι τα ίδια.
Α303, 1187, m2 και ένα δίκανο.
Αυτό που θέλω να πω (και το έχω ξαναγράψει) είναι ότι το απόλυτο είναι αυτό που ζητάμε αλλά και με το 80-90% κάνουμε δουλειά.
Προσωπική άποψη ... το τέλειο στο σώμα μας κοντάκι χρειάζεται περισσότερο σε πολύ γρήγορες τουφεκιές.
Φυσικά όταν πας να αγοράσεις όπλο που δεν έχει κλίσεις το δοκιμάζεις, δεν το συζητάω αυτό.
Το θέμα είναι ότι και αυτά που έχουν κλίσεις, δεν επιτρέπεται να τις αλλάξεις στο κατάστημα αχαχα εδώ να δεις γέλιο.
Εγώ δοκίμασα μια Μ2 ενός φίλου, ώστε αν χρειαστεί να αλλάξω κλίση να μπορώ να το κάνω.
Το ιδανικό είναι κοντάκι στα μέτρα μας αλλά πόσοι το κάνουν;
Πάντως μεταξύ Α303 και Μ2 δεν υπάρχει περίπτωση να σου κάθονται καλά και οι δύο. Καμία Μπερέτα της σειράς 300 δεν μου έκατσε ποτέ. Έβλεπα τη μισή ρίγα από το μέσο έως την μπίλια. Εγώ θέλω να βλέπω μόνο τη μπίλια και καθόλου κάννη ας πούμε. Και οι Ρεμί και οι μπενελι μου κάθονται καλά όπως θελω.

Πάντως μεταξύ Α303 και Μ2 δεν υπάρχει περίπτωση να σου κάθονται καλά και οι δύο. Καμία Μπερέτα της σειράς 300 δεν μου έκατσε ποτέ. Έβλεπα τη μισή ρίγα από το μέσο έως την μπίλια. Εγώ θέλω να βλέπω μόνο τη μπίλια και καθόλου κάννη ας πούμε. Και οι Ρεμί και οι μπενελι μου κάθονται καλά όπως θελω.
Δεν είπα ότι μου κάθεται καλά η 303 ;)
Είπα ότι βαράω και μ' αυτή άμα λάχει ναούμ' :) :) :)
Άσε την λαβή της ...

Αυτό σε πείραξε;
Το σούπερ πόζες το κατάπιες
Σαν το ''αινιγμα'' το παλιο, τι ειναι μωβ και σου λεει καθε πρωι καλημερα, τι ειναι ρωταει ενας πρωην εργοδοτης? το πεζοδρομιο του λεω, μπα μου λεει, και απο ποτε τα πεζοδρομια ειναι μωβ? μπα του λεω απο ποτε τα πεζοδρομια σου λενε καλημερα!

Back