Για αυλό 18.8 το Ντέμι είναι 3/10Types of Browning Choke Tubes and the constrictions available for each.
Για αυλό 18.8 το Ντέμι είναι 3/10Types of Browning Choke Tubes and the constrictions available for each.
Μπα,θα έλειπαείχα γράψει ολόκληρο άρθρο στο e-artemis
δεν ξερω αν το θυμάσαι Γιάννη
Αφού ο βελτιωμένος σε μένα 1/10 είναιπροσεξτε
ο κυλινδρος πιο ανοιχτός από τον αυλό
Θενκς ρεTypes of Browning Choke Tubes and the constrictions available for each.
σε εμένα με 18.7 αυλο τι διαφορά εχει ;Invector DS Choke Chart
Choke Size (12 ga) Diameter (inches) Cylinder 0.740 Skeet 0.735 Improved Cylinder 0.730 Light Modified 0.725 Modified 0.720 Improved Modified 0.715 Full 0.710 Extra-Full 0.700
Το Ντέμι ,θα είναι 4/10σε εμένα με 18.7 αυλο τι διαφορά εχει ;
Εγώ παρατηρώ ότι γενικά τα τσοκ σαν συσφίξεις όσο πάνε ανοίγουν ...Το Ντέμι ,θα είναι 4/10
Δε βρίσκανε υλικά λογω covid...Εγώ παρατηρώ ότι γενικά τα τσοκ σαν συσφίξεις όσο πάνε ανοίγουν ...
Γιατί ;
Η μπραου μόνο έτσι....είναι φουλ προυφ ...για τα ατσάλινατο φουλ της είναι 8/10 κ σο λέει, μην κάνς καμια μλκ κι ριξ μαύτο...ρίξει μι του ντιμι 3/10Εγώ παρατηρώ ότι γενικά τα τσοκ σαν συσφίξεις όσο πάνε ανοίγουν ...
Γιατί ;
Μάλλον για λόγους ασφαλείας για τα ατσάλιναΕγώ παρατηρώ ότι γενικά τα τσοκ σαν συσφίξεις όσο πάνε ανοίγουν ...
Γιατί ;
Ανοιχτόσουφρα η Brow.Η μπραου μόνο έτσι....είναι φουλ προυφ ...για τα ατσάλινατο φουλ της είναι 8/10 κ σο λέει, μην κάνς καμια μλκ κι ριξ μαύτο...ρίξει μι του ντιμι 3/10
Είναι η εποχή που μια γενική χαλάρωση υπάρχει στα γκροβερΑνοιχτόσουφρα η Brow.
Πολύ χαλαρά γκρόβερ ...
Προετοιμάζουν το έδαφος; Πάρε τώρα αυτά που έχω να ξεστοκαρω (ήδη έχουν πάρει 50-100€) και όταν φέρω 200-300 πάνω. Δε φέρνω τώρα θα φέρω του χρόνου (γιατί δεν έχει το εργοστάσιο; ). Άσε ρε φίλε καντα γαργαρες τα τουφέκια σου. Θα πάρω κανά άλλο, η τίποτα. Άι σιχτιρ.Από ότι μου είπαν και στα 3 μαγαζιά που πήγα 200€ με 300€ όλα επάνω. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή αν όχι το 2023 θα βγάλει την Α5 2 αν τα πάει όπως με την σειρά της maxus
Στην Ελλαδα σιγουρα οχι, στο Μερικα ομως ναι...ξεπουλανε...Άμα δείτε οι προσφορές τέλος. Betetta outlander, benelli vinci. Τι έγινε έχει ζήτηση τώρα;
Εμ τι, μυξοπαρθενεςΑνοιχτόσουφρα η Brow.
Πολύ χαλαρά γκρόβερ ...
Με τη διαφορα οτι στο Αμερικα το ξεπουλημα ειναι ξεπουλημα. Εδω μας δουλευουν.Στην Ελλαδα σιγουρα οχι, στο Μερικα ομως ναι...ξεπουλανε...
Βαλε οτι η Browning δεν εχει κατι φτηνο πλεον, Remington και Mossberg ανυπαρκτες, η Franchi ειναι δικια τους, η Marrochi και Breda δεν εχουν οπαδους...
Μενει η Winchester και η Fabarm οποτε βαλανε τις τιμες στα ισα με αυτες...το πρωταθλημα ειναι δικο τους ετουτο το καλοκαιρι!
Σε ένα τέτοιο ξεπούλημα αγόρασα ένα περφεκτο αρνί....από 420 στα 190€ τη στιγμή που οοοοοοολοι οι άλλοι το είχαν πάει για λίγο στα 600€ για να το πασάρουν πάλι στα 420€....κ κουφάλες κ ηλίθιοιμε ένα κλικ βλέπεις τι παίζει πλέονΜε τη διαφορα οτι στο Αμερικα το ξεπουλημα ειναι ξεπουλημα. Εδω μας δουλευουν.