Browning Team

browning-choke-tube-chart
Types of Browning Choke Tubes and the constrictions available for each.
Για αυλό 18.8 το Ντέμι είναι 3/10‼️

Εγώ παρατηρώ ότι γενικά τα τσοκ σαν συσφίξεις όσο πάνε ανοίγουν ...
Γιατί ;
Η μπραου μόνο έτσι....είναι φουλ προυφ ...για τα ατσάλινα‼️το φουλ της είναι 8/10 κ σο λέει, μην κάνς καμια μλκ κι ριξ μαύτο...ρίξει μι του ντιμι 3/10‼️

Ρε Γιαννο.... Τρια δεκατα, ουκτο δεκατα, ιπτα δεκατα.... Αϊ σαπερα ρε... Τι είν τουτα; ο νόμος των μεταβλητών αναλογιων μεταξυ σταθερων κ μεταβλητων παραγωγικων συντελεστων ή αλλιως νομος φθινουσας αποδοσης; οχι...πεμ τωρα τι καταλαβεις;

Από ότι μου είπαν και στα 3 μαγαζιά που πήγα 200€ με 300€ όλα επάνω. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή αν όχι το 2023 θα βγάλει την Α5 2 αν τα πάει όπως με την σειρά της maxus
Προετοιμάζουν το έδαφος; Πάρε τώρα αυτά που έχω να ξεστοκαρω (ήδη έχουν πάρει 50-100€) και όταν φέρω 200-300 πάνω. Δε φέρνω τώρα θα φέρω του χρόνου (γιατί δεν έχει το εργοστάσιο; ). Άσε ρε φίλε καντα γαργαρες τα τουφέκια σου. Θα πάρω κανά άλλο, η τίποτα. Άι σιχτιρ.

Άμα δείτε οι προσφορές τέλος. Betetta outlander, benelli vinci. Τι έγινε έχει ζήτηση τώρα;
Στην Ελλαδα σιγουρα οχι, στο Μερικα ομως ναι...ξεπουλανε...
Βαλε οτι η Browning δεν εχει κατι φτηνο πλεον, Remington και Mossberg ανυπαρκτες, η Franchi ειναι δικια τους, η Marrochi και Breda δεν εχουν οπαδους...
Μενει η Winchester και η Fabarm οποτε βαλανε τις τιμες στα ισα με αυτες...το πρωταθλημα ειναι δικο τους ετουτο το καλοκαιρι!

Στην Ελλαδα σιγουρα οχι, στο Μερικα ομως ναι...ξεπουλανε...
Βαλε οτι η Browning δεν εχει κατι φτηνο πλεον, Remington και Mossberg ανυπαρκτες, η Franchi ειναι δικια τους, η Marrochi και Breda δεν εχουν οπαδους...
Μενει η Winchester και η Fabarm οποτε βαλανε τις τιμες στα ισα με αυτες...το πρωταθλημα ειναι δικο τους ετουτο το καλοκαιρι!
Με τη διαφορα οτι στο Αμερικα το ξεπουλημα ειναι ξεπουλημα. Εδω μας δουλευουν.

Με τη διαφορα οτι στο Αμερικα το ξεπουλημα ειναι ξεπουλημα. Εδω μας δουλευουν.
Σε ένα τέτοιο ξεπούλημα αγόρασα ένα περφεκτο αρνί....από 420 στα 190€ τη στιγμή που οοοοοοολοι οι άλλοι το είχαν πάει για λίγο στα 600€‼️ για να το πασάρουν πάλι στα 420€....κ κουφάλες κ ηλίθιοι‼️με ένα κλικ βλέπεις τι παίζει πλέον‼️

Back