Κατσε ρε φιλε, τι γραφεις εκτος θεματος στο threads/browning, στο αλλο γραψε, threads/benelli....Σε ένα τέτοιο ξεπούλημα αγόρασα ένα περφεκτο αρνί....από 420 στα 190€ τη στιγμή που οοοοοοολοι οι άλλοι το είχαν πάει για λίγο στα 600€ για να το πασάρουν πάλι στα 420€....κ κουφάλες κ ηλίθιοιμε ένα κλικ βλέπεις τι παίζει πλέον
Άμα σου πω ότι δεν κοιτάζω καν θέμαΚατσε ρε φιλε, τι γραφεις εκτος θεματος στο threads/browning, στο αλλο γραψε, threads/benelli....
τφεκαου και οποιον παρ ου χαρους...Άμα σου πω ότι δεν κοιτάζω καν θέμα
Αυτήν έχουαλλά η θκιμ δεν είνει γκλος ούτε ιεχ τέτοιου πέλμαΑυτο μου αρεσει με το σκαλοπατι στη βαση
https://www.browning.com/products/firearms/shotguns/gold/discontinued/gold-classic-hunter.html
Aυτο δεν σου κανει?Αυτο μου αρεσει με το σκαλοπατι στη βαση
https://www.browning.com/products/firearms/shotguns/gold/discontinued/gold-classic-hunter.html
Εννοείται μου κανει. Μια εχω βρει Ελλαδα μεταχ κι αυτη με σπασμενο κοντακι. Καινουργια ισως εχει ξωμεινει καμια ως phoenix
Στειλτους μυνημα να αρχισουν διανομες στην ευρωπη...φτιαχνεται πορτογαλια και διανεμεται μονο στην αμερικη προς στιγμην.Εννοείται μου κανει. Μια εχω βρει Ελλαδα μεταχ κι αυτη με σπασμενο κοντακι. Καινουργια ισως εχει ξωμεινει καμια
Αν λεμε αν τη βαρεθεις σε απαλλασωΑυτήν έχουαλλά η θκιμ δεν είνει γκλος ούτε ιεχ τέτοιου πέλμα
Και θα με γραψουν στα παπαρια τους. Και αν τη φερουν σπεσιαλ φορ μι θα πληρωσω τον κουκο αηδονι. Αμα ειναι παιρνω sx4. same shitΣτειλτους μυνημα να αρχισουν διανομες στην ευρωπη...φτιαχνεται πορτογαλια και διανεμεται μονο στην αμερικη προς στιγμην.
Αποφάσισε το μπάτζετ και κοίτα δύο τρία όπλα γιατί έτσι που τα θέλεις όλα υποβάλλεις τον εαυτό σου σε βασανιστήριαΑν λεμε αν τη βαρεθεις σε απαλλασω
Οταν ερθει η ωρα ξερω τι θα παρω Γιωργο. Κουβεντα κανουμε και ακουω γνωμες. Παντα τα πολλα μυαλα ειναι καλυτερα απο ενα. Οταν παιρνεις γνωση απο εμπειρια πολλων ειναι πολυτιμη.Αποφάσισε το μπάτζετ και κοίτα δύο τρία όπλα γιατί έτσι που τα θέλεις όλα υποβάλλεις τον εαυτό σου σε βασανιστήρια
Μεσω αντιπροσωπιας κατοπιν συνενοησης στην επομενη παραγγελια τους ισως στο φερουν..Και θα με γραψουν στα παπαρια τους. Και αν τη φερουν σπεσιαλ φορ μι θα πληρωσω τον κουκο αηδονι. Αμα ειναι παιρνω sx4. same shit
Θα δοκιμασω Γιωργο. Αύριο κιόλας μιας που οπως λενε θα φερουν με τον καινουργιο χρονο. Εξαρταται και την τιμη βεβαια. Αν μπορουν να πουν βεβαια. Το μεγα θεμα ειναι τα ανταλλακτικα ομωςΜεσω αντιπροσωπιας κατοπιν συνενοησης στην επομενη παραγγελια τους ισως στο φερουν..
Τιμή ανταλλακτικών ή διαθεσιμότητα;Το μεγα θεμα ειναι τα ανταλλακτικα ομως
Άκου να γελάσεις....δεν είχε περάσει χρόνος κ βγήκε η Γκολντ φουσιονοι μοοοοονες διάφορες ήταν ,κουρμπα στη βάση κ οπτική ίνα στο σκοπευτροκ φαγώθηκα να την πάρω ,η αφραγκια με φύλαξεΑν λεμε αν τη βαρεθεις σε απαλλασω