Browning Team

Εγω παιδια εχω ψιλοαπογοητευτεί. Σε αλλες συνθηκες θα ειχα ηδη βγαλει αδεια με το που πουλησα το αλλο.
Οι εταιριες μαλακιζονται, τα οπλα των 1000-1200 ειναι μπουρδελα πλην ελαχιστων, υπαρχει ελλειψη, οι τιμες ανεβαίνουν. Ολα ειναι φακτ απ.

Σε ένα τέτοιο ξεπούλημα αγόρασα ένα περφεκτο αρνί....από 420 στα 190€ τη στιγμή που οοοοοοολοι οι άλλοι το είχαν πάει για λίγο στα 600€‼️ για να το πασάρουν πάλι στα 420€....κ κουφάλες κ ηλίθιοι‼️με ένα κλικ βλέπεις τι παίζει πλέον‼️
Κατσε ρε φιλε, τι γραφεις εκτος θεματος στο threads/browning, στο αλλο γραψε, threads/benelli....

Εννοείται μου κανει. Μια εχω βρει Ελλαδα μεταχ κι αυτη με σπασμενο κοντακι. Καινουργια ισως εχει ξωμεινει καμια
Στειλτους μυνημα να αρχισουν διανομες στην ευρωπη...φτιαχνεται πορτογαλια και διανεμεται μονο στην αμερικη προς στιγμην.

Στειλτους μυνημα να αρχισουν διανομες στην ευρωπη...φτιαχνεται πορτογαλια και διανεμεται μονο στην αμερικη προς στιγμην.
Και θα με γραψουν στα παπαρια τους. Και αν τη φερουν σπεσιαλ φορ μι θα πληρωσω τον κουκο αηδονι. Αμα ειναι παιρνω sx4. same shit

Αποφάσισε το μπάτζετ και κοίτα δύο τρία όπλα γιατί έτσι που τα θέλεις όλα υποβάλλεις τον εαυτό σου σε βασανιστήρια
Οταν ερθει η ωρα ξερω τι θα παρω Γιωργο. Κουβεντα κανουμε και ακουω γνωμες. Παντα τα πολλα μυαλα ειναι καλυτερα απο ενα. Οταν παιρνεις γνωση απο εμπειρια πολλων ειναι πολυτιμη.

Και θα με γραψουν στα παπαρια τους. Και αν τη φερουν σπεσιαλ φορ μι θα πληρωσω τον κουκο αηδονι. Αμα ειναι παιρνω sx4. same shit
Μεσω αντιπροσωπιας κατοπιν συνενοησης στην επομενη παραγγελια τους ισως στο φερουν..

Μεσω αντιπροσωπιας κατοπιν συνενοησης στην επομενη παραγγελια τους ισως στο φερουν..
Θα δοκιμασω Γιωργο. Αύριο κιόλας μιας που οπως λενε θα φερουν με τον καινουργιο χρονο. Εξαρταται και την τιμη βεβαια. Αν μπορουν να πουν βεβαια. Το μεγα θεμα ειναι τα ανταλλακτικα ομως

Αν λεμε αν τη βαρεθεις σε απαλλασω
Άκου να γελάσεις....δεν είχε περάσει χρόνος κ βγήκε η Γκολντ φουσιον‼️οι μοοοοονες διάφορες ήταν ,κουρμπα στη βάση κ οπτική ίνα στο σκοπευτρο‼️κ φαγώθηκα να την πάρω ,η αφραγκια με φύλαξε‼️‼️‼️‼️

Back