Browning Team

Αν προκειται για τσίχλα κ σε αποστάσεις που επιβάλλουν διασποράς θα συμφωνήσω ως προς το κόστος...
Εναν μπεκατσοκυνηγο όμως δεν τον ενδιαφέρει αυτό...
Και μην ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι μπεκατσαδες σε όπλα με ανοιχτά τσοκ πάλι διασποράς χρησιμοποιούν...

Το αν θα μείνει περισσότερο ευχαριστημένος είναι σχετικό.....

Για εμενα στο κυνήγι δεν υπάρχει " Το ιδανικο"....

Εχω βαρεθεί να ακουω για
ιδανικο όπλο για το τάδε θήραμα, ιδανικό τσοκ,ιδανικό σκαγι, ιδανικη γομωση, ιδανικό σκυλί κλπ...
Όλα αλλάζουν κ ολα μεταβάλλονται, ο καθένας επιλέγει ότι του κανει τα κέφια...

Δεν υπάρχει ακατάλληλος συνδιασμός,όταν υπάρχει επιτυχία......
Τασο απεχθανομε τα διασπορας μαζι και την τιμη τους αλλα και 61 κυλινδο να εχεις με συγγεντρωτηρα η μισοταπα καπιες μπεκατσες στα 8 10 μετρα τις κανει κιμα αν εισαι κεντρο οποτε ειναι αναγκη η χρηση διασπορας ειναι κριμα να πηγενει το θυραμα τζαμπα

Aυτα που μου βάζεις να δω τα εχω διαβάσει πριν μπουν στην οπλογνωσια....
ήμουν σίγουρος, αλλά παρακολουθούν και άλλοι την συζήτηση....... συν τοις άλλοις οι παραθέσεις δεν βλάπτουν ίσα - ίσα βοηθούν την επιχειρηματολογία.... άλλο να γράψω "ο Κυπρίδημος λέει ότι...." κι άλλο να παραθέσω κιόλας ΤΙ λέει....
Και θα σου πω για μένα.....
Μόλις το διαβασα τι επρεπε να κάνω???
Να ανοιξω τα τσοκ μου από 1-3 σε 4-3 για να εχω το ιδανικο(να το παλι..) δικαννο με το πιο καλό τσοκαρισμα???

Ε οχι δα.........

Νομίζω εξήγησα κ παραπανω.....
Φίλε Τάσο όπως σΕ είπα: όπως βολεύεται ο καθένας!
αλλά αυτό που τον βολεύει μπορεί να μην είναι το ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΣ ΟΡΘΟΤΕΡΟ!!!
και τι γίνεται όταν προτείνει σε τρίτους αυτό "που τον βολεύει;"
Ο φίλος που ανέφερα, πρότεινε σε νέο κυνηγό να πάρει καραμπίνα σλαγκ για φέρμα: "θα χεις οπλαρα για φέρμα και ΑΝ ΠΑΣ/ ΟΠΟΤΕ ΠΑΣ για γουρούνι".... τρόμαξα να του δώσω να καταλάβει πως η συμβουλή του δεν ήταν σωστή.....

Τζιφος το λαγοκυνηγι σημερα. Δεν πειραζει. Ναμαστε καλα. Αλλα τι να περιμενεις με τοση ξηρασια.
Και σε μας δυτική Μακεδονία πολύ ξέρα. Αν βρέξει αυτές τις μέρες ( που όντως βρέχει) αύριο κάτι θα γίνει. Μόνο που πάω Θεσσαλονίκη οπότε αύριο δεν θα είμαι εκεί 😭

Για χαρά παιδιά να κάνω μια ερώτηση.. μήπως μπορείτε να μου πείτε πού μπορώ να βρω ανταλλακτικά για μια Browning fusion evolve που έχω???
Κάνε ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία για αρχή
Εγώ όταν χρειάστηκα πιστόνι πήγα στο μαγαζί που την είχα αγοράσει και με την ΜΕΤΠΛΑΣΤ μίλησε και του το έστειλε Screenshot_20221011-105220_Chrome.jpg

Και σε μας δυτική Μακεδονία πολύ ξέρα. Αν βρέξει αυτές τις μέρες ( που όντως βρέχει) αύριο κάτι θα γίνει. Μόνο που πάω Θεσσαλονίκη οπότε αύριο δεν θα είμαι εκεί 😭
θα ανεβω επανω απο δευτερα στον κυργια κανονισε να τα πουμε απο κοντα

Καλημερα στην ομαδα,θα ηθελα την γνωμη σας για ενα θεμα που εχω στο browning b725 hunter....στον κατω επικρουστηρα φαινεται ενα σημαδακι ισα ισα....το οπλο ριχνει κανονικα δεν εχει κανενα θεμα....να το ψαξω περαιτερω?

και να προσθεσω οτι πανω ειναι καινουριος οπως το πηρα το οπλο πριν 5 χρονια....κανενα θεμα....μπορει να υπαρχει αστοχια υλικου στον κατω?ευχαριστω εκ των προτερων....

Back