Ωραία δουλειά αλλά και ωραίο όπλο
ΚουφόΚαλησπέρα παρέα σήμερα η maxus ενώ έριξα το πρώτο φυσιγγιο και πατάω σκανδάλη για δεύτερο δεν έριξε κοιτάζω και είχε μείνει το κλείστρο ανοιχτό και το δεύτερο φυσιγγιο ενώ το είχε βγάλει από την αποθήκη είχε βγάλει και το τρίτο μαζί και τα είχε μαζέψει ανάμεσα από αποθήκη και κλείστρο, μετά αφού τα έβγαλα έριξε κανονικά χωρίς πρόβλημα τής επόμενες φορές.
Γνωρίζετε πού μπορεί να οφείλεται αυτό και πως διορθώνεται ευχαριστώ.
Γιάννη, σε ένα b 525 που είχα πάρει μεταχειρισμένο πριν 5 χρόνια ήταν έτσι ακριβώς.
Το όπλο Το έχω 3 Χρόνια και μου το έιχε κάνει άλλη μια φορά πέρσι στο τέλος του κυνηγίουΓιάννη, σε ένα b 525 που είχα πάρει μεταχειρισμένο πριν 5 χρόνια ήταν έτσι ακριβώς.
Από τότε έως σήμερα έχω ρίξει γύρω στα 4000 φυσιγγια χωρίς κανένα πρόβλημα.
Θεωρώ ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα, χωρίς να είμαι ειδικός.
Ο αναστολεας που κραταει τα φυσιγγια στην αποθηκη ειναι σιγα το θεματακι μη σκας ευκολα λυνετεΤο όπλο Το έχω 3 Χρόνια και μου το έιχε κάνει άλλη μια φορά πέρσι στο τέλος του κυνηγίου
Μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός αν στο ξανακάνει και άλλες φορές άλλαξε τον αναστολέα αποθήκης θα έχει φαγωθείΚαλησπέρα παρέα σήμερα η maxus ενώ έριξα το πρώτο φυσιγγιο και πατάω σκανδάλη για δεύτερο δεν έριξε κοιτάζω και είχε μείνει το κλείστρο ανοιχτό και το δεύτερο φυσιγγιο ενώ το είχε βγάλει από την αποθήκη είχε βγάλει και το τρίτο μαζί και τα είχε μαζέψει ανάμεσα από αποθήκη και κλείστρο, μετά αφού τα έβγαλα έριξε κανονικά χωρίς πρόβλημα τής επόμενες φορές.
Γνωρίζετε πού μπορεί να οφείλεται αυτό και πως διορθώνεται ευχαριστώ.
Μάλλον μπερδεύτηκαμε , στον Γιάννη με το b 725 αναφέρομαι για τον επικρουστηρα.Το όπλο Το έχω 3 Χρόνια και μου το έιχε κάνει άλλη μια φορά πέρσι στο τέλος του κυνηγίου
Αυτός ποίος είναι είναι εύκολο να τον αλλάξω εγώΜπορεί να είναι τυχαίο γεγονός αν στο ξανακάνει και άλλες φορές άλλαξε τον αναστολέα αποθήκης θα έχει φαγωθεί
Γυρνά το όπλο ανάποδα βάλε ένα φυσίγγι στην αποθήκη πάτησε την γλώσσα και θα δεις ποιο σιδεράκι συγκρατεί το φυσίγγι αυτός είναι ο αναστολέας της αποθήκης. Αν πιάνουν τα χέρια σου μπορείς αλλά καλύτερα σε μάστοραΑυτός ποίος είναι είναι εύκολο να τον αλλάξω εγώ
ευχαριστω πολυ φιλε για την απαντηση ρωτησα και εγω και οντως μου ειπαν οτι δεν εχει κανενα θεμα....Μάλλον μπερδεύτηκαμε , στον Γιάννη με το b 725 αναφέρομαι για τον επικρουστηρα.
Μη ψαχνεις αδικα λιγο στραβομα προς τα μεσα θελει και εισαι κομπλε κανα χιλιοστο μη νομιζεις πιο πολυ τζαμπα μην αγωραζειςΑυτός ποίος είναι είναι εύκολο να τον αλλάξω εγώ