Στα πλαισια μια μουρλιας που με εχει πιασει τελευταια για να μου φτιαξει η ψυχολογια γιατι παιδευομαι με τη μεση, οταν εφυγε η V3, ηρθε στα χερια μου μια maxus 2 3,5αρα να παιξω λιγο και με τα ¨μεγαλα¨ φυσιγγια...
Για την SX4 πηγαινα, ηθελα αεριων κ διευρυμενο, λογω κοστους, αλλα οταν τις επιασα διπλα διπλα αγαπησα τη maxus... H διαφορα στις διαστασεις του πλαστικου κοντακιου ηταν τεραστια...
Την εχω κανενα μηνα λοιπον, δεν εχω κανει πολλες δοκιμες κυριως γιατι παιδευομαι λιγο με το κοντακι... Ενω το νιωθω ωραια, για καποιο λογο όταν παταω μου φευγει λιγο δεξια... Το ψαχνω, ισως επειδη εχει πιο γρηγορη σκανδαλη απο τη Μ2 να τραβαω πιο δυνατα εγω... Δοκιμαζω ακομα μεχρι να ερθει εκει που θελω...
Στα του κυνηγιου τωρα, τσιχλες δεν μπηκαν εδω κατω που τις περιμενα κ για να ρυθμισω το κοντακι κ για να συνηθισω το οπλο, φασσες λιγες οποτε η maxus και εγω μαζι της πεσαμε κατευθειαν στα βαθια, στα υδροβια... το ευτυχημα ηταν οτι βρηκαμε αρκετα, καναμε ωραια κυνηγια, το οπλο δοκιμαστηκε σε πραγματικες συνθηκες...
Εντυπωσεις...
Εχει γρηγορη σκανδαλη κ γρηγορη λειτουργια, για καποιο λογο σου δινει την αισθηση οτι η τουφεκια ειναι πολυ γρηγορη... Η υπερηψωμενη ριγα για μενα ειναι οπτασια, τις γουσταρω πολυ, τις εχω μαθει, τις αναζητω...
Το κοντακι εχει ¨ανθρωπινες¨ διαστασεις, πολυ πιο ογκωδες απο τις πρωτες πλαστικες maxus κ ¨ακουει¨ στις 6 φλατζες κλίσεων που το συνοδευουν...
Η ποιοτητα των πλαστικων ειναι καλη αλλα κατι μαλακα επιθεματα που εχει μου φαινεται οτι σε σκληρη χρηση θα αρχισουν να σκορπιζουν, θα δειξει ο χρονος...
Τα ¨μαμα΄ τσοκ ειναι αρκετα ανοιχτα, ειδικά στο 18,7 που εχει το δικο μου, με aftermarket τσοκ η τουφεκια μεταμορφωνεται... Εχει αυτο το χαρακτηριστικο των διευρυμενων που δεν δινουν εντονα κεντρα αλλα βγαζουν τη συγκεντρωση που πρεπει γεμιζοντας την περιφερεια... Σκοτωνει ευκολα ακομα κ για μενα που δεν ειμαι ακομα επανω του οπως θελω, ειδικα με ενα ταπεινο LM... Την διαφημιζαν με 3,5αρι κωνο, αλλα βλεπω οτι η δικια μου ειναι με κοντο κωνο, κακο αυτο για τα γουστα μου...
Πηρα πολλα παπια, το χαρηκα, ζωντανα ηταν λίγα, σε οσες πηγε περιπου καλα η τουφεκια επεφταν ξερα...
Απο λειτουργια τωρα... Απο την αρχη με τα 28 γρ μου εκανε μια εμπλοκουλα που κρατα το γεματο φυσιγγι οριακα στραβα στη θαλαμη, το εψαξα κ στο ιντερνετ, ειναι γνωστο το προβλημα με τα 70αρια φυσιγγια χαμηλων γομωσεων... Αρκετοι αναφερουν οτι μετα απο εναν αρθμοι φυσιγγιων στρωνει... Πραγματι μετα απο αρκετα φυσιγγια, η συχνοτητα ειναι μια φορα καθε 50 φυσιγγια περιπου πλεον... Υπαρχει τροπος εμαθα να λυθει κ αυτο, αν το καταφερω, θα επανελθω... αυτο για να τα λεμε ολα, τα οπλα πρεπει να μας προσκυνουν, οχι να τα προσκυνουμε...
Μια βδομαδα ακαθαριστη με αρκετα φυσιγγια κ πολυ λασπη, αλλο προβλήμα λειτουργικο δεν ειχε, δεν ειναι βρωμικο οπλο, καθαριζει ευκολα κ γρηγορα...
Η βαφη της κανης ειναι εξαιρετικη... Ακουμπησμενη συνεχεια σε αρμυρικια κ καλαμια με υγρασια κ υφαλμυρο νερο κ δεν εβγαλε σκουρια πουθενα, δεν της το ειχα, ολες γινονται κοκκινες σε μια μερα...
Η ανακρουση στα χαμηλα γραμμαρια δεν διαφερει απο τη Μ2 μου, απο 36 κ πανω εχει διαφορα αρκετη, ειναι πιο μαλακη.,..
Πολλα εγραψα,δεν ξερω αν ξεχασα κατι... Συνηθεια θελει τωρα...