Browning Team

Να πω την γνώμη μου δεν είμαι ειδικός μήπως Άρη σου μπαίνει το δάχτυλο πολύ μέσα στην σκανδάλη και αναγκάζεσαι να το τραβάς με δύναμη λόγο ότι είναι ποιο μέσα και τραβάς και το όπλο ελάχιστα δεξιά!
Αυτό πάθαινα εγώ‼️

Άρη είσαι αριστεροχειρος;
Επειδή εχω παρόμοιο θέμα με μια fabarm που απέκτησα πρόσφατα (εγώ φεύγω αριστερα), είμαι δεξιοεπωμιζωμενος... Αφού αλλάξα cast off, μείωσα το μηκος κοντακιου,δοκιμασα βολή σε πίνακα με αποτέλεσμα να έχει μαζευτεί ελάχιστα προς το κέντρο.
Αυτό που μου περνάει από το μυαλό μου και δεν ξέρω πως να το κάνω, είναι να μειώσω στην απόσταση λαβής σκανδάλης. Θεωρώ ότι εάν είχε πιο κλειστή λαβή θα ήμουν οκ.
Έχει κανένας καμία πατέντα;
Δεν νομίζω το μικραίνει αυτή η απόσταση μόνο με νέο κοντάκι

Άστα αυτά τώρα coach... Για πες γιατί μπορεί να φεύγω δεξιά όταν πατάω τη σκανδάλη? Ακόμα κ στον πίνακα λίγο? Η κανη είναι ευθεία, δεν υπάρχει θέμα... Εγώ κάνω μαλακια... Μπορεί να τραβάω πιο δυνατά τη σκανδάλη από ότι χρειάζεται? Να φταίει το πέλμα?
Για τράβηγμα σκανδάλης μου ακούγεται κι εμένα. Ερώτηση: Χτυπάει δεξιά στον πίνακα, πηδάει η κάννη δεξιά στην ανάκρουση ή και τα δύο;

Το τράβηγμα της σκανδάλης αν είναι τέτοιας διαφοράς θα τραβούσε την ντουφέκια και λίγο κάτω ή κάνω λάθος μόνο δεξιά ή μόνο αριστερά μήπως δεν κάθεται σωστά το ζυγωμετικο στο κοντάκι είναι λίγο πιο παχύ η πιο στενο από ότι έχει συνηθίσει και φεύγει από τα κέντρα στην επωμιση.

Το τράβηγμα της σκανδάλης αν είναι τέτοιας διαφοράς θα τραβούσε την ντουφέκια και λίγο κάτω ή κάνω λάθος μόνο δεξιά ή μόνο αριστερά μήπως δεν κάθεται σωστά το ζυγωμετικο στο κοντάκι είναι λίγο πιο παχύ η πιο στενο από ότι έχει συνηθίσει και φεύγει από τα κέντρα στην επωμιση.
Μπορεί. Ακόμα και το πιάσιμο της πάπιας μπορεί να ευθύνεται. Έχω δει πολλά κουλά.

Συνήθως το τράβηγμα της σκανδάλης σε πάει κάτω αριστερά...εκεί με τράβαγε εμένα ,τώρα όχι‼️(η δική μου είναι βαρύτερη απ' το όπλο)
ναι ετσι ειναι αλλα οταν βαζεις περισσότερο το δάχτυλο μεσα τραβάς και λιγο δεξιά! Βέβαια αυτό το εχω αντιμετωπίσει στο πιστολι δεν ξερω αν ισχύει και στης λαβες τον κυνηγετικών οπλων

Για τράβηγμα σκανδάλης μου ακούγεται κι εμένα. Ερώτηση: Χτυπάει δεξιά στον πίνακα, πηδάει η κάννη δεξιά στην ανάκρουση ή και τα δύο;
Δεν νιώθω ότι πηδάει η κανη... Κ λίγο από τη shotkam που βλέπω είναι σαν να φεύγει το όπλο ένα κλικ πριν πατήσω τη σκανδάλη... Τώρα του έδωσα και για αριστερή κλήση να το δω πως θα πάει στην πράξη...
Καταλαβαίνω τι είναι αυτό που ρωτάς... Όταν για παράδειγμα πάνω στον πειραματισμό το είχα χαμηλώσει λίγο κ τού είχα δώσει καστ ον για να το αντιστάθμισω με το πάτημα το όπλο μου έφευγε χαμηλά... Έτσι όπως το έχω τώρα δεν νιώθω ότι συμβαίνει στο πάτημα, νιώθω ότι ίσως είμαι πιο σφιγμένος από όσο πρέπει...

Δεν νιώθω ότι πηδάει η κανη... Κ λίγο από τη shotkam που βλέπω είναι σαν να φεύγει το όπλο ένα κλικ πριν πατήσω τη σκανδάλη... Τώρα του έδωσα και για αριστερή κλήση να το δω πως θα πάει στην πράξη...
Καταλαβαίνω τι είναι αυτό που ρωτάς... Όταν για παράδειγμα πάνω στον πειραματισμό το είχα χαμηλώσει λίγο κ τού είχα δώσει καστ ον για να το αντιστάθμισω με το πάτημα το όπλο μου έφευγε χαμηλά... Έτσι όπως το έχω τώρα δεν νιώθω ότι συμβαίνει στο πάτημα, νιώθω ότι ίσως είμαι πιο σφιγμένος από όσο πρέπει...
Είναι δύσκολο να καταλάβω από γραπτά, το καταλαβαίνεις. Σιγουρέψου ότι το πέλμα πατάει σωστά δεξιά - αριστερά, μήπως και στο κούμπωμα τραβάει.

Σε παλιά καραμπίνα Auto-5 ελατηρίου με ατσάλινη βάση, 12άρα, με θαλάμη 2 3/4 - 70 mm κάλυκα μέχρι πόσα γραμμάρια φυσίγγια ρίχνουμε;
Μπορεί να ρίξει 36 γρ; Το όπλο είναι με τα δυο δαχτυλίδια ρύθμισης.
ανετα ακόμη και 40 γρ αρκεί τα φυσίγγια να μην αναφέρουν επάνω 1050bar max και να εχεις το δαχτυλίδι στης βαριές γόμωσης

Σε παλιά καραμπίνα Auto-5 ελατηρίου με ατσάλινη βάση, 12άρα, με θαλάμη 2 3/4 - 70 mm κάλυκα μέχρι πόσα γραμμάρια φυσίγγια ρίχνουμε;
Μπορεί να ρίξει 36 γρ; Το όπλο είναι με τα δυο δαχτυλίδια ρύθμισης.
τα ελατηρια ποτε της τα αλλαξες?

Νάτος πάλι ο παχουλοκομψός κυριούλης. Συμπαθητικός είναι δε λέω, έχει και φωτογένεια.:)

ε τοσα χρονια που ριχνεις με το μαδερι πως να μην σφίγγεσαι .yel. ,εδω μιλαμε για λειτουργια βουτηρο τα 3" δε τα νιωθεις λεμε
Από το λύκο στο λυκορνιο πάω, δεν βάζω μυαλό... .yelling. Μην φωνάζω benelli μουουουουουοοουυου σαν τον τσακαλο δεν ξέρω στο βουνό...

Back