Browning Team

θα διαφωνούσα γιατί έτυχε να έχω την Browning gold fusion και έκανα κάποιες δοκιμές με την maxus και η gold fusion βλητικά υπερτερούσε πολύ της maxus. Όμως και η maxus βλητικά είναι πολύ καλή!!!

Η κάννη της gold fusion γράφει Made in Belgium;;;

Σοβαρεψου! Δεν γίνονται αυτά! Εκτός αν ρίχνεις έναν κουβά σκάγια!
Άστα αυτά τώρα coach... Για πες γιατί μπορεί να φεύγω δεξιά όταν πατάω τη σκανδάλη? Ακόμα κ στον πίνακα λίγο? Η κανη είναι ευθεία, δεν υπάρχει θέμα... Εγώ κάνω μαλακια... Μπορεί να τραβάω πιο δυνατά τη σκανδάλη από ότι χρειάζεται? Να φταίει το πέλμα?

Άστα αυτά τώρα coach... Για πες γιατί μπορεί να φεύγω δεξιά όταν πατάω τη σκανδάλη? Ακόμα κ στον πίνακα λίγο? Η κανη είναι ευθεία, δεν υπάρχει θέμα... Εγώ κάνω μαλακια... Μπορεί να τραβάω πιο δυνατά τη σκανδάλη από ότι χρειάζεται? Να φταίει το πέλμα?
Αν και σέβομαι,θεωρώ ότι σε ένα μακρύ κοντάκι μπορεί να "τραβηχτείς" δεξιά.Προσωπικη μου άποψη.Αν το κοντάκι είναι κομπλέ,το βάρος έλξης κομπλέ....Για δώσε σε κάποιον άλλον να ρίξει ..

Αν και σέβομαι,θεωρώ ότι σε ένα μακρύ κοντάκι μπορεί να "τραβηχτείς" δεξιά.Προσωπικη μου άποψη.Αν το κοντάκι είναι κομπλέ,το βάρος έλξης κομπλέ....Για δώσε σε κάποιον άλλον να ρίξει ..
Έχω δώσει, εγώ έχω το θέμα μόνο... :mad:

Και made in Thessaloniki να γράφει επειδή την είχα σαν Ρεμί δε σκοτώνει.
Δεν έτυχε να έχω ποτέ Ρεμ και δεν ξερω αλλά η gold fusion θέλει από 36 γρ και πάνω ενω οι παλιότερες Ρεμ αποδίδουν και στα πιο χαμηλά γραμ, Πάντως με 36gr και πάνω ή gold δεν παίζεται! Μιλάμε για μεγάλες αποστάσεις!

Να πω την γνώμη μου δεν είμαι ειδικός μήπως Άρη σου μπαίνει το δάχτυλο πολύ μέσα στην σκανδάλη και αναγκάζεσαι να το τραβάς με δύναμη λόγο ότι είναι ποιο μέσα και τραβάς και το όπλο ελάχιστα δεξιά!
Άστα αυτά τώρα coach... Για πες γιατί μπορεί να φεύγω δεξιά όταν πατάω τη σκανδάλη? Ακόμα κ στον πίνακα λίγο? Η κανη είναι ευθεία, δεν υπάρχει θέμα... Εγώ κάνω μαλακια... Μπορεί να τραβάω πιο δυνατά τη σκανδάλη από ότι χρειάζεται?

Άρη είσαι αριστεροχειρος;
Επειδή εχω παρόμοιο θέμα με μια fabarm που απέκτησα πρόσφατα (εγώ φεύγω αριστερα), είμαι δεξιοεπωμιζωμενος... Αφού αλλάξα cast off, μείωσα το μηκος κοντακιου,δοκιμασα βολή σε πίνακα με αποτέλεσμα να έχει μαζευτεί ελάχιστα προς το κέντρο.
Αυτό που μου περνάει από το μυαλό μου και δεν ξέρω πως να το κάνω, είναι να μειώσω στην απόσταση λαβής σκανδάλης. Θεωρώ ότι εάν είχε πιο κλειστή λαβή θα ήμουν οκ.
Έχει κανένας καμία πατέντα;

Συνήθως το τράβηγμα της σκανδάλης σε πάει κάτω αριστερά...εκεί με τράβαγε εμένα ,τώρα όχι‼️(η δική μου είναι βαρύτερη απ' το όπλο)

Back