Το ίδιομήπωςΔεν σκοτώνει καλύτερα, στο λέω από τώρα κ από αυτά που είδα κ άκουσα λίγο στον πίνακα....
Το ίδιομήπωςΔεν σκοτώνει καλύτερα, στο λέω από τώρα κ από αυτά που είδα κ άκουσα λίγο στον πίνακα....
Λέο δε ξηγιεσαι ντιπ καλά να ξέρςΑπ'ότι κατάλαβα σε ... βαφή!
Μια μέρα είναι αύριο θα μιλάμε για άλλο όπλο.Ξαναδες το disassembly στο youtube και θα σου περάσει....
Ναι καιρός να πιάσουμε εκείνη τη βε 3Μια μέρα είναι αύριο θα μιλάμε για άλλο όπλο.
θα διαφωνούσα γιατί έτυχε να έχω την Browning gold fusion και έκανα κάποιες δοκιμές με την maxus και η gold fusion βλητικά υπερτερούσε πολύ της maxus. Όμως και η maxus βλητικά είναι πολύ καλή!!!
Ναι, η κάννη της gold fusion γράφει made in BelgiumΗ κάννη της gold fusion γράφει Made in Belgium;;;
Άστα αυτά τώρα coach... Για πες γιατί μπορεί να φεύγω δεξιά όταν πατάω τη σκανδάλη? Ακόμα κ στον πίνακα λίγο? Η κανη είναι ευθεία, δεν υπάρχει θέμα... Εγώ κάνω μαλακια... Μπορεί να τραβάω πιο δυνατά τη σκανδάλη από ότι χρειάζεται? Να φταίει το πέλμα?Σοβαρεψου! Δεν γίνονται αυτά! Εκτός αν ρίχνεις έναν κουβά σκάγια!
Αν και σέβομαι,θεωρώ ότι σε ένα μακρύ κοντάκι μπορεί να "τραβηχτείς" δεξιά.Προσωπικη μου άποψη.Αν το κοντάκι είναι κομπλέ,το βάρος έλξης κομπλέ....Για δώσε σε κάποιον άλλον να ρίξει ..Άστα αυτά τώρα coach... Για πες γιατί μπορεί να φεύγω δεξιά όταν πατάω τη σκανδάλη? Ακόμα κ στον πίνακα λίγο? Η κανη είναι ευθεία, δεν υπάρχει θέμα... Εγώ κάνω μαλακια... Μπορεί να τραβάω πιο δυνατά τη σκανδάλη από ότι χρειάζεται? Να φταίει το πέλμα?
Έχω δώσει, εγώ έχω το θέμα μόνο...Αν και σέβομαι,θεωρώ ότι σε ένα μακρύ κοντάκι μπορεί να "τραβηχτείς" δεξιά.Προσωπικη μου άποψη.Αν το κοντάκι είναι κομπλέ,το βάρος έλξης κομπλέ....Για δώσε σε κάποιον άλλον να ρίξει ..
Δεν έτυχε να έχω ποτέ Ρεμ και δεν ξερω αλλά η gold fusion θέλει από 36 γρ και πάνω ενω οι παλιότερες Ρεμ αποδίδουν και στα πιο χαμηλά γραμ, Πάντως με 36gr και πάνω ή gold δεν παίζεται! Μιλάμε για μεγάλες αποστάσεις!Και made in Thessaloniki να γράφει επειδή την είχα σαν Ρεμί δε σκοτώνει.
Άστα αυτά τώρα coach... Για πες γιατί μπορεί να φεύγω δεξιά όταν πατάω τη σκανδάλη? Ακόμα κ στον πίνακα λίγο? Η κανη είναι ευθεία, δεν υπάρχει θέμα... Εγώ κάνω μαλακια... Μπορεί να τραβάω πιο δυνατά τη σκανδάλη από ότι χρειάζεται?
Θα σε φάει η κάπνα…..Αχ γιατί δεν πήρα τη V3
Σταματήστε να τη μνημονευετε γιατί δε θέλω και πολυ
Άρη είσαι αριστεροχειρος;Άστα αυτά τώρα coach... Για πες γιατί μπορεί να φεύγω δεξιά όταν πατάω τη σκανδάλη? Ακόμα κ στον πίνακα λίγο? Η κανη είναι ευθεία, δεν υπάρχει θέμα... Εγώ κάνω μαλακια... Μπορεί να τραβάω πιο δυνατά τη σκανδάλη από ότι χρειάζεται? Να φταίει το πέλμα?
Συνήθως το τράβηγμα της σκανδάλης σε πάει κάτω αριστερά...εκεί με τράβαγε εμένα ,τώρα όχι(η δική μου είναι βαρύτερη απ' το όπλο)Άστα αυτά τώρα coach... Για πες γιατί μπορεί να φεύγω δεξιά όταν πατάω τη σκανδάλη? Ακόμα κ στον πίνακα λίγο? Η κανη είναι ευθεία, δεν υπάρχει θέμα... Εγώ κάνω μαλακια... Μπορεί να τραβάω πιο δυνατά τη σκανδάλη από ότι χρειάζεται? Να φταίει το πέλμα?
Για μένα,σκοτώνει μακρύτερα πολύ περισσότερο απ' ότι μπορώ εγώ
Που τη βρήκες ρε αυτήΒιετκόνγκ τη βασάνιζαν