Εχεις φορτωσει για Browning για τα καλα.Μπορεί να παίξει για αγορά ενα 425 waterfowl 71 εκ καννες inv+.
Εχει κανεις αποψη?
Αρκεί να μην έχει τρυπισει τις ρίγες ο προηγούμενος για αορτηριουχους.Μπορεί να παίξει για αγορά ενα 425 waterfowl 71 εκ καννες inv+.
Εχει κανεις αποψη?
Ειναι στοχος Γιώργη. Το γουσταρω πολυ το brow.Εχεις φορτωσει για Browning για τα καλα.
Αμα το εχει κανει σωστα τι πειραζει?Αρκεί να μην έχει τρυπισει τις ρίγες ο προηγούμενος για αορτηριουχους.
Στο browning 325 που εχω αγορασει μεταχειρισμενο ο προηγουμενος κατοχος αυτο ειχε κανει. Το βλεπω και τα παιρνω. Καποια στιγμη ομως θα τις κλεισω.Αρκεί να μην έχει τρυπισει τις ρίγες ο προηγούμενος για αορτηριουχους.
Νασαι καλα να το παρεις και να το χαρεις με υγεια. Αλλωστε γιατι δουλευουμε?Ειναι στοχος Γιώργη. Το γουσταρω πολυ το brow.
Άμα δεν το έχει κάνει σωστά που είναι πιο εύκολο θα πάρεις ένα κατεστραμμένο όπλο.Και μην μου πεις ότι οι οπλουργοι ξέρουν τι κάνουν.Αμα το εχει κανει σωστα τι πειραζει?
Εμενα τουλαχιστον εχει γινει σωστα. Ειναι ομως αντιαισθητικο.Άμα δεν το έχει κάνει σωστά που είναι πιο εύκολο θα πάρεις ένα κατεστραμμένο όπλο.Και μην μου πεις ότι οι οπλουργοι ξέρουν τι κάνουν.
Αυτό είναι τρομερό όπλο! Αν δεν έχει πρόβλημα και τα βρείτε στην τιμή να το πάρεις χωρίς δεύτερη σκέψη.Μπορεί να παίξει για αγορά ενα 425 waterfowl 71 εκ καννες inv+.
Εχει κανεις αποψη?
Άστον έχει και άλλες δουλειές ,όλο με σένα θα ασχολείται ,να πάρουμε κι εμείς σειρά.Ρε σεις ειναι καλο? Θα το δω βεβαια μεσ τη βδομαδα (πρωτα ο Θεος). Βαααααγγοοοοοοοοοοο!!!!! Που ειναι κι αυτος τωρα?
Θα δε καλυψω εγω. Είμαι μαθητευόμενος . Πες μου τι πρόβλημα έχουμε.Άστον έχει και άλλες δουλειές ,όλο με σένα θα ασχολείται ,να πάρουμε κι εμείς σειρά.
Τον έχω στείλει σε κάτι σκοτεινά υπόγεια και ψάχνει για ανταλλακτικά.Θα δε καλυψω εγω. Είμαι μαθητευόμενος . Πες μου τι πρόβλημα έχουμε.
Έκλεισε.Για την σειρα μου, κωστη ειναι απλα αριστο και αντουView attachment 60817View attachment 60818View attachment 60819View attachment 60820φεκιστο
Το αγορασες?Έκλεισε.
Τι,πως και το κακόμοιρο και ταπεινό ΑΤΑ που περιμένει στη γωνία τι θα γίνει τώρα που το εξεθεσες;;;;Έκλεισε.
Τι,πως και το κακόμοιρο και ταπεινό ΑΤΑ που περιμένει στη γωνία τι θα γίνει τώρα που το εξεθεσες;;;;