Αφηστε τον ανθρωπο να αγιασει!
Αφηστε τον ανθρωπο να αγιασει!
Συμφωνω απολυτα!!!!!!!!Τώρα μπήκε στον σωστό δρόμο
Το αγορασες?
Αν θα το παρεις εχω ενα tip για να μην την πατησεις στην αρχη οπως εγω. Οχι κατι σπουδαιο ζητημα συνηθειας.Έκλεισε.
Το αγορασες?
Λόγω δουλειάς δεν μπόρεσα να το δω και παρακάλεσα το Βάγγο να το δει για μένα και να το ελέγξει . Θα μιλήσω με τον άνθρωπο και αν τα βρούμε στην τιμή θα το πάρω. Δε ξέρω τι ζητάει.Τι,πως και το κακόμοιρο και ταπεινό ΑΤΑ που περιμένει στη γωνία τι θα γίνει τώρα που το εξεθεσες;;;;
Για πες Γιώργη , εμείς με τα brow πρέπει να είμαστε ενωμένοι.Αν θα το παρεις εχω ενα tip για να μην την πατησεις στην αρχη οπως εγω. Οχι κατι σπουδαιο ζητημα συνηθειας.
Οταν πατας την σκανδαλη για την πρωτη τουφεκια θα πρεπει να παιρνεις τελειως το δακτυλο σου απο αυτην και να την ξαναπατας. Αλλιως δεν θα ριξει την δευτερη . Την επαθα πολλες φορες μεχρι να το συνηθισω. Μονο αυτο .Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλα τουφεκια!Για πες Γιώργη , εμείς με τα brow πρέπει να είμαστε ενωμένοι.
Καλό δείχνει και δεν είδα αορτηριουχους αν είναι και η τιμή σωστή ....... αλλιώς περιμένεις θα βρεθεί άλλο.Λόγω δουλειάς δεν μπόρεσα να το δω και παρακάλεσα το Βάγγο να το δει για μένα και να το ελέγξει . Θα μιλήσω με τον άνθρωπο και αν τα βρούμε στην τιμή θα το πάρω. Δε ξέρω τι ζητάει.
Αν ζητάει ένα νεφρό Παναγιώτη, το ata παίζει πολύ δυνατά .
Μιλάμε είναι καινούργιο!!!Για την σειρα μου, κωστη ειναι απλα αριστο και αντουView attachment 60817View attachment 60818View attachment 60819View attachment 60820φεκιστο
Έχει βγει με 3 και 3,5 ιντσες. Το συγκεκριμένο είναι 3ιντσο 18,8 αυλούςΤο 425.waterfall προσοχή είναι με τις μεγάλες θαλαμες αν δεν κάνω λάθος
Υπάρχει κι άλλο ένα στην Κατερίνη στα 900 ευρώ... λίγο μακριά είναι αλλά αν έχεις κάποιον γνωστό να το δει είναι και πολύ καλή τιμή!!!Έχει βγει με 3 και 3,5 ιντσες. Το συγκεκριμένο είναι 3ιντσο 18,8 αυλούς
Πόσα το ζητάει αυτό Κωστή?Έχει βγει με 3 και 3,5 ιντσες. Το συγκεκριμένο είναι 3ιντσο 18,8 αυλούς
Παιδιά θα μιλήσω το βράδυ μαζί του. Θα σας πω. Έχω κολλήσει στο κωλογραφειο γαμω τη σύνταξή μου γαμω. Κάθομαι σε κάρβουνα.Πόσα το ζητάει αυτό Κωστή?
Αντε μας εχεις λαχταρησει με το Brow......Παιδιά θα μιλήσω το βράδυ μαζί του. Θα σας πω. Έχω κολλήσει στο κωλογραφειο γαμω τη σύνταξή μου γαμω. Κάθομαι σε κάρβουνα.
Μην παιδευεσαι.Στειλε την στον Σταμάτη...browning fusion σε κατασταση κοτετσιView attachment 60827View attachment 60829
Μην παιδευεσαι.Στειλε την στον Σταμάτη...
Ειμαι σιγουροςΘα την κάνω στην πένα λέμε
Φύγαμε βλητικές ...Έχει βγει με 3 και 3,5 ιντσες. Το συγκεκριμένο είναι 3ιντσο 18,8 αυλούς