Update:
Το όπλο έκλεισε στα 1000€. Μένει πλέον η βάσανος των διαδικαστικών.
Καλοντούφεκο, εύχομαι να το χαρείς! Είχε φίλος το αντίστοιχο 525, πολύ στιβαρό όπλο
Update:
Αυτός είσαι.Με το καλό να το πάρεις στα χέρια σου ,όπλο που αξίζει να ασχοληθείς μαζί του και να το φέρεις εκεί που θέλεις!!!Update:
Καλοντούφεκο το εργαλείο καλά κυνήγια να έχειςUpdate:
Να το χαρείς με υγεια το εγσλειο
Ακόμη δεν έχω καταλάβει...το όπλο του katsanos πηρες;Στέλιο κοίτα λίγο παραπάνω φωτό που έβαλε ο Βαγγος
Όχι φίλε μου το όπλο μου το πήρε άλλο μέλος του forum!!!Ακόμη δεν έχω καταλάβει...το όπλο του katsanos πηρες;
Το δικό μου είναι το sporter ο Κώστας πήρε το waterfowl!!!Ακόμη δεν έχω καταλάβει...το όπλο του katsanos πηρες;
Μάλιστα!Όχι φίλε μου το όπλο μου το πήρε άλλο μέλος του forum!!!
Στέλιο ένα 425 πήρα φίλε. Βρέθηκε αναπάντεχα.Ακόμη δεν έχω καταλάβει...το όπλο του katsanos πηρες;
Να βρεθουμε να κυνηγησουμε μαζι. Δυαδα browning.Στέλιο ένα 425 πήρα φίλε. Βρέθηκε αναπάντεχα.
Στέλιο ένα 425 πήρα φίλε. Βρέθηκε αναπά
Ειναι με τσοκακια Κωστα?Στέλιο ένα 425 πήρα φίλε. Βρέθηκε αναπάντεχα.
Καλορίζικο φίλε, εύχομαι να το κυνηγήσεις και να το απολαύσεις χρόνια Πολλά!!!Στέλιο ένα 425 πήρα φίλε. Βρέθηκε αναπάντεχα.
Η κυρά πως το πήρε το αναπάντεχο;Στέλιο ένα 425 πήρα φίλε. Βρέθηκε αναπάντεχα.
Έχει χάσει τη μπαλα. Δε ξερει τι εχω. Ολα φαινονται ιδια, καραμπινες, δικανα, αεροβολα. Το συγκεκριμενο ειναι στον οπλουργο για φτιαξιμο πολυ καιρο γιατι δεν υπηρχαν ανταλλακτικά.Η κυρά πως το πήρε το αναπάντεχο;