Καλορίζικο και εύχομαι να το ευχαριστηθεις στο έπακρο!Στέλιο ένα 425 πήρα φίλε. Βρέθηκε αναπάντεχα.
Μεγεια καταρχήν. Καλοντουφεκο.Έχει χάσει τη μπαλα. Δε ξερει τι εχω. Ολα φαινονται ιδια, καραμπινες, δικανα, αεροβολα. Το συγκεκριμενο ειναι στον οπλουργο για φτιαξιμο πολυ καιρο γιατι δεν υπηρχαν ανταλλακτικά.
Οχι δεν εχει προβλημα. Ηταν παραμυθα για να το παρουσιασω στη γυναικαΜεγεια καταρχήν. Καλοντουφεκο.
Σχεδόν ολοκαινουργιο όπλο τι παρουσίασε;
Πριν κάτι μήνες άκουσα κιεγω από ((μέσα)) για έλλειψη ανταλλακτικων στα Browning.
Κανόνισε να παρακολουθεί το hunterslife να δούμε που θα κοιμηθείς το βράδυ.Οχι δεν εχει προβλημα. Ηταν παραμυθα για να το παρουσιασω στη γυναικα
Φίλε να το χαρείς μέχρι εκεί που δεν παίρνει.Το όπλο είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έκανες φοβερή αγορά .Ελπίζω να μην σε πιάσει καμία βλακεία και αρχίσεις να το σκαλίζεις.akoma liges
Το βερνίκι είναι πιο αντοχής σε περίπτωση βροχής μην το πειράξεις.Το πιθανότερο να θέλει κόψιμο γιατί η browning τα βγάζει 37,5 αν βάλεις και ένα καλό πέλμα 2 εκατοστών .Τα ξυλα ειναι περασμενα βερνικι αλλα πολυ καλης ποιοτητας. Το οπλο ερχεται πολυ στρωτα στην επωμιση και μου φαινεται οτι το χτενι του ειναι λιγο ψηλο. Ισως ψηλοτουφεκαει. Θα δειξει.
Καροριζικο με υγεια ρε φιλε .Ευχομαι να το λιωσεις στο τουφεκιδι. Υ.Γ Βαλτου ενα καλο πελμα.Παω σε μια υποχρεωση και επανερχομαι. See you
Δεν ξέρω αν φαίνεται, αλλά εδώ γεννήθηκε έρωτας μεγάλος.......χαχαχα. Καλορίζικο, καλές ντουφεκιές φίλε.Παω σε μια υποχρεωση και επανερχομαι. See you