Browning Team

Τα ξυλα ειναι περασμενα βερνικι αλλα πολυ καλης ποιοτητας. Το οπλο ερχεται πολυ στρωτα στην επωμιση και μου φαινεται οτι το χτενι του ειναι λιγο ψηλο. Ισως ψηλοτουφεκαει. Θα δειξει.
Μην ξεχνας το tip που σου εχω πει για την σκανδαλη!

Σχεδον Κκαινούργιο μπραουνινγκ δικαννο στο χιλιαρικο.

Πιο και γαμω αγορά δεν γίνεται.

Ορισμένοι είστε κολοφαρδοι αλλά για να λέμε και την αλήθεια έχετε και τα μάτια σας ανοιχτά και βρίσκεται τις ευκαιρίες.

Καλοτουφεκο!!!
akoma liges

Το 425 ειναι πλεον στην κατοχη μου. Το παρελαβα απο τον Κύριο Χρήστο σε κατάσταση βιτρίνας. Δεν το εχει δει ο ηλιος.
Ειναι 71 εκ καννες, μαγκνουμ με πιστοποιηση για ατσαλινα. Συνοδευεται με 6 τσοκ inv+ (full, imp mod, mod, ic, skeet και κυλινδρο).
Κούτα το εργαλείο καλόριχτο σου εύχομαι!!!
Να το ευχαριστηθείς!!!

Το 425 ειναι πλεον στην κατοχη μου. Το παρελαβα απο τον Κύριο Χρήστο σε κατάσταση βιτρίνας. Δεν το εχει δει ο ηλιος.
Ειναι 71 εκ καννες, μαγκνουμ με πιστοποιηση για ατσαλινα. Συνοδευεται με 6 τσοκ inv+ (full, imp mod, mod, ic, skeet και κυλινδρο).
Καλορίζικο φίλε μου πολύ ωραίο οπλακι να το χαίρεσαι

Ευχαριστώ πολύ φίλοι μου. Πράγματι ήμουν πολύ τυχερός. Το όπλο είναι κατακαινουργιο. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Δημήτρη και τον Βάγγο που με ανέχτηκαν.
Eλα ρε κωστα δεν υπηρχε περιπτωση να μην βρουμε κατι special Αυριο θα ερθει το select να του αλλαξω βελονα;) Καλυτερα να μην το δεις και αυτο.yel.

ΩΩΩΧΧΧ!!! Κώστα ξέχασες το άλλο όπλο που άφησες στον οπλουργο, είναι έτοιμο.
Σημερα το ειδε και ρωτησε: "κι αλλο οπλο ρε Κωστα?"
Με μια απαθεια εγω: "Αφου σου ειπα δε θυμασαι? Τι θα φαμε?"
Φιλε θα καω στην κολαση!!!
Της πηρα δωρακι ομως και ξεπλυνα την αμαρτια

Σημερα το ειδε και ρωτησε: "κι αλλο οπλο ρε Κωστα?"
Με μια απαθεια εγω: "Αφου σου ειπα δε θυμασαι? Τι θα φαμε?"
Φιλε θα καω στην κολαση!!!
Της πηρα δωρακι ομως και ξεπλυνα την αμαρτια
Ωχ χοντος ? παει το μισο ντουφεκι εγινε μασκαρες

Back