Μην ξεχνας το tip που σου εχω πει για την σκανδαλη!Τα ξυλα ειναι περασμενα βερνικι αλλα πολυ καλης ποιοτητας. Το οπλο ερχεται πολυ στρωτα στην επωμιση και μου φαινεται οτι το χτενι του ειναι λιγο ψηλο. Ισως ψηλοτουφεκαει. Θα δειξει.
Μην ξεχνας το tip που σου εχω πει για την σκανδαλη!Τα ξυλα ειναι περασμενα βερνικι αλλα πολυ καλης ποιοτητας. Το οπλο ερχεται πολυ στρωτα στην επωμιση και μου φαινεται οτι το χτενι του ειναι λιγο ψηλο. Ισως ψηλοτουφεκαει. Θα δειξει.
Αντε και στην V3 τωρα!!!!akoma liges
akoma liges
Κούτα το εργαλείο καλόριχτο σου εύχομαι!!!Το 425 ειναι πλεον στην κατοχη μου. Το παρελαβα απο τον Κύριο Χρήστο σε κατάσταση βιτρίνας. Δεν το εχει δει ο ηλιος.
Ειναι 71 εκ καννες, μαγκνουμ με πιστοποιηση για ατσαλινα. Συνοδευεται με 6 τσοκ inv+ (full, imp mod, mod, ic, skeet και κυλινδρο).
Ο Βαγγέλης είναι καλλιτέχνης στα πέλματα.Βαγγοοο να μου βάλεις πέλμα.
ΩΩΩΧΧΧ!!! Κώστα ξέχασες το άλλο όπλο που άφησες στον οπλουργο, είναι έτοιμο.Κωστα(κολλια) το πουλαει του εγινε ενα γενικο και ειναι πενα ,View attachment 61682
Καλοριζικο!!!more
Καλορίζικο φίλε μου πολύ ωραίο οπλακι να το χαίρεσαιΤο 425 ειναι πλεον στην κατοχη μου. Το παρελαβα απο τον Κύριο Χρήστο σε κατάσταση βιτρίνας. Δεν το εχει δει ο ηλιος.
Ειναι 71 εκ καννες, μαγκνουμ με πιστοποιηση για ατσαλινα. Συνοδευεται με 6 τσοκ inv+ (full, imp mod, mod, ic, skeet και κυλινδρο).
Παλιο ιταλικα ρε φιλε. Εμεις πηραμε .... βελγικο? πορτογαλεζικο? γιαπωνεζικο? Τελος παντων ειμαστε παγκοσμιοιΚωστα(κολλια) το πουλαει του εγινε ενα γενικο και ειναι πενα ,View attachment 61682
Eλα ρε κωστα δεν υπηρχε περιπτωση να μην βρουμε κατι special Αυριο θα ερθει το select να του αλλαξω βελονα Καλυτερα να μην το δεις και αυτοΕυχαριστώ πολύ φίλοι μου. Πράγματι ήμουν πολύ τυχερός. Το όπλο είναι κατακαινουργιο. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Δημήτρη και τον Βάγγο που με ανέχτηκαν.
Σημερα το ειδε και ρωτησε: "κι αλλο οπλο ρε Κωστα?"ΩΩΩΧΧΧ!!! Κώστα ξέχασες το άλλο όπλο που άφησες στον οπλουργο, είναι έτοιμο.
Ενταξει τωρα. Καλα λεω εισαι εγκαθετος.Eλα ρε κωστα δεν υπηρχε περιπτωση να μην βρουμε κατι special Αυριο θα ερθει το select να του αλλαξω βελονα Καλυτερα να μην το δεις και αυτο
Ωχ χοντος ? παει το μισο ντουφεκι εγινε μασκαρεςΣημερα το ειδε και ρωτησε: "κι αλλο οπλο ρε Κωστα?"
Με μια απαθεια εγω: "Αφου σου ειπα δε θυμασαι? Τι θα φαμε?"
Φιλε θα καω στην κολαση!!!
Της πηρα δωρακι ομως και ξεπλυνα την αμαρτια
Σημερα ειδα ενα βιντεο απο το εργοστασιο περατσι. Παραγουν μονο 7 οπλα την ημερα.Κωστα(κολλια) το πουλαει του εγινε ενα γενικο και ειναι πενα ,View attachment 61682
Μπουφαν και παντελονι. Χοντο ειχε τον προηγουμενο μηνα. Εχω εξιλεωθει πιστευω.Ωχ χοντος ? παει το μισο ντουφεκι εγινε μασκαρες