Browning Team

Το 425 ειναι πλεον στην κατοχη μου. Το παρελαβα απο τον Κύριο Χρήστο σε κατάσταση βιτρίνας. Δεν το εχει δει ο ηλιος.
Ειναι 71 εκ καννες, μαγκνουμ με πιστοποιηση για ατσαλινα. Συνοδευεται με 6 τσοκ inv+ (full, imp mod, mod, ic, skeet και κυλινδρο).
Κόσμημα! Καλοτουφεκο!

Το 425 ειναι πλεον στην κατοχη μου. Το παρελαβα απο τον Κύριο Χρήστο σε κατάσταση βιτρίνας. Δεν το εχει δει ο ηλιος.
Ειναι 71 εκ καννες, μαγκνουμ με πιστοποιηση για ατσαλινα. Συνοδευεται με 6 τσοκ inv+ (full, imp mod, mod, ic, skeet και κυλινδρο).
Καλοντούφεκο! Να το ευχαριστηθείς όσο δε πάει!

Σε ακουσα καλε μου φιλε. Ελεγες συνεχεια να παρω browning. Σε ειχα στο μυαλο μου.
Ε μαααα αν δεν έπαιρνες κάτι αξιόλογο από δικανο θα έσκαγα.. Τώρα να πάρεις μια χειροποίητη τραγιασκα και με την παραδοσιακή χιαστί τσάντα που εφοδιαστηκες πριν λίγο καιρό είσαι έτοιμος να αλωνισεις τα highlands

Ε μαααα αν δεν έπαιρνες κάτι αξιόλογο από δικανο θα έσκαγα.. Τώρα να πάρεις μια χειροποίητη τραγιασκα και με την παραδοσιακή χιαστί τσάντα που εφοδιαστηκες πριν λίγο καιρό είσαι έτοιμος να αλωνισεις τα highlands
Αυτός κ ο αθάνατος‼️(χαιλαντερ)👀😆😆😆😆

Τα ξυλα ειναι περασμενα βερνικι αλλα πολυ καλης ποιοτητας. Το οπλο ερχεται πολυ στρωτα στην επωμιση και μου φαινεται οτι το χτενι του ειναι λιγο ψηλο. Ισως ψηλοτουφεκαει. Θα δειξει.
καλοριζικο εκανες μια πολυ καλη επιλογη πηρες οπλαρα!

Σημερα το ειδε και ρωτησε: "κι αλλο οπλο ρε Κωστα?"
Με μια απαθεια εγω: "Αφου σου ειπα δε θυμασαι? Τι θα φαμε?"
Φιλε θα καω στην κολαση!!!
Της πηρα δωρακι ομως και ξεπλυνα την αμαρτια
Να την πας ρομαντικο τριημερο στα Τρικαλα Κορινθιας. Και εσυ το πρωι πριν ξυπνησει θα πηγαινεις για καμμια τουφεκια!

Καλορίζικο και καλές τουφεκιές!

Το καλοκαιρι που μας περασε ειπα να φτιαξω λιγο το πλαγιο για να ξαναμπει στο παιχνιδι
Ελπίζω να το εννοείς......
Θα σε παρακολουθω στην μπεκάτσα........

Η καλυτερη κίνηση που θα μπορουσες να κάνεις, κάλλιο αργά παρα ποτέ....

Συγχαρητήρια.....
Και ευχομαι να ευχαριστηθείς τον κόπο σου.....

Ελπίζω να το εννοείς......
Θα σε παρακολουθω στην μπεκάτσα........

Η καλυτερη κίνηση που θα μπορουσες να κάνεις, κάλλιο αργά παρα ποτέ....

Συγχαρητήρια.....
Και ευχομαι να ευχαριστηθείς τον κόπο σου.....
Με αυτό κυνηγω φέτος Τάσο! Αλλά και το maxus είναι μεγάλη αγάπη!

Back