Ωραιος τυπος ο Mauro Perazzi...
Ωραιος τυπος ο Mauro Perazzi...
Κόσμημα! Καλοτουφεκο!Το 425 ειναι πλεον στην κατοχη μου. Το παρελαβα απο τον Κύριο Χρήστο σε κατάσταση βιτρίνας. Δεν το εχει δει ο ηλιος.
Ειναι 71 εκ καννες, μαγκνουμ με πιστοποιηση για ατσαλινα. Συνοδευεται με 6 τσοκ inv+ (full, imp mod, mod, ic, skeet και κυλινδρο).
Μαντιναδα 50000 δισκοιΚόλλησε ο Κόλλιας κόλλησε και πώς θα ξεκολλήσει βρείτε ένα ψυχίατρο μήπως και τον βοηθήσει
Καλοντούφεκο! Να το ευχαριστηθείς όσο δε πάει!Το 425 ειναι πλεον στην κατοχη μου. Το παρελαβα απο τον Κύριο Χρήστο σε κατάσταση βιτρίνας. Δεν το εχει δει ο ηλιος.
Ειναι 71 εκ καννες, μαγκνουμ με πιστοποιηση για ατσαλινα. Συνοδευεται με 6 τσοκ inv+ (full, imp mod, mod, ic, skeet και κυλινδρο).
Ε μαααα αν δεν έπαιρνες κάτι αξιόλογο από δικανο θα έσκαγα.. Τώρα να πάρεις μια χειροποίητη τραγιασκα και με την παραδοσιακή χιαστί τσάντα που εφοδιαστηκες πριν λίγο καιρό είσαι έτοιμος να αλωνισεις τα highlandsΣε ακουσα καλε μου φιλε. Ελεγες συνεχεια να παρω browning. Σε ειχα στο μυαλο μου.
Τεμπελοσκυλαγια αυτό είναι πανάκριβαΣημερα ειδα ενα βιντεο απο το εργοστασιο περατσι. Παραγουν μονο 7 οπλα την ημερα.
Αυτός κ ο αθάνατος(χαιλαντερ)Ε μαααα αν δεν έπαιρνες κάτι αξιόλογο από δικανο θα έσκαγα.. Τώρα να πάρεις μια χειροποίητη τραγιασκα και με την παραδοσιακή χιαστί τσάντα που εφοδιαστηκες πριν λίγο καιρό είσαι έτοιμος να αλωνισεις τα highlands
καλοριζικο εκανες μια πολυ καλη επιλογη πηρες οπλαρα!Τα ξυλα ειναι περασμενα βερνικι αλλα πολυ καλης ποιοτητας. Το οπλο ερχεται πολυ στρωτα στην επωμιση και μου φαινεται οτι το χτενι του ειναι λιγο ψηλο. Ισως ψηλοτουφεκαει. Θα δειξει.
Να την πας ρομαντικο τριημερο στα Τρικαλα Κορινθιας. Και εσυ το πρωι πριν ξυπνησει θα πηγαινεις για καμμια τουφεκια!Σημερα το ειδε και ρωτησε: "κι αλλο οπλο ρε Κωστα?"
Με μια απαθεια εγω: "Αφου σου ειπα δε θυμασαι? Τι θα φαμε?"
Φιλε θα καω στην κολαση!!!
Της πηρα δωρακι ομως και ξεπλυνα την αμαρτια
Να το χαίρεσαι φιλεμου πολύ ωραίο όπλο...Που το έβαψες αν επιτρέπεται??
Καλορίζικο και καλές τουφεκιές!Το 425 ειναι πλεον στην κατοχη μου. Το παρελαβα απο τον Κύριο Χρήστο σε κατάσταση βιτρίνας. Δεν το εχει δει ο ηλιος.
Ελπίζω να το εννοείς......Το καλοκαιρι που μας περασε ειπα να φτιαξω λιγο το πλαγιο για να ξαναμπει στο παιχνιδι
Έχει ρίξει κλαμπάνια ατελείωτα φίλε!Ελπίζω να το εννοείς......
Θα σε παρακολουθω στην μπεκάτσα.......
Τα ξύλα τα έκανε ο Γιάννης εδώ από το φόρουμ και τα μέταλλα ο Χρήστος επίσης μέλος μας! Εξαιρετικοι και οι δύο!Να το χαίρεσαι φιλεμου πολύ ωραίο όπλο...Που το έβαψες αν επιτρέπεται??
Με αυτό κυνηγω φέτος Τάσο! Αλλά και το maxus είναι μεγάλη αγάπη!Ελπίζω να το εννοείς......
Θα σε παρακολουθω στην μπεκάτσα........
Η καλυτερη κίνηση που θα μπορουσες να κάνεις, κάλλιο αργά παρα ποτέ....
Συγχαρητήρια.....
Και ευχομαι να ευχαριστηθείς τον κόπο σου.....