Δεν είναι δικό μου χαχαχαView attachment 61767
ΕΥΓΕ.
Τώρα που τελείωσες το όπλο, δεν βάφεις και το τραπέζι???
Εκδούλευση στην γυναίκα σου για περισσότερα εξοδόχαρτα!!!
Δεν είναι δικό μου χαχαχαView attachment 61767
ΕΥΓΕ.
Τώρα που τελείωσες το όπλο, δεν βάφεις και το τραπέζι???
Εκδούλευση στην γυναίκα σου για περισσότερα εξοδόχαρτα!!!
Χρήστος.. Και είπα τι μου θυμίζει...Δεν είναι δικό μου χαχαχα
θα τον στειλω στον κουμπαρο μου στον Φενεο εχει κατι φασσα να τα καπνισειΝα την πας ρομαντικο τριημερο στα Τρικαλα Κορινθιας. Και εσυ το πρωι πριν ξυπνησει θα πηγαινεις για καμμια τουφεκια!
Καλορίζικο το εργαλείο!Καλοτουφεκο να είσαι γερός να το χαρείς!Πένα ειναιΤο 425 ειναι πλεον στην κατοχη μου. Το παρελαβα απο τον Κύριο Χρήστο σε κατάσταση βιτρίνας. Δεν το εχει δει ο ηλιος.
Ειναι 71 εκ καννες, μαγκνουμ με πιστοποιηση για ατσαλινα. Συνοδευεται με 6 τσοκ inv+ (full, imp mod, mod, ic, skeet και κυλινδρο).
Καλοντούφεκη καλά κυνήγια να έχεις, φαίνεται στην πέναΠαιδιά καλησπέρα. Από τον ίδιο άνθρωπο που ο Μr Kollias πήρε το 425, αγόρασα κι εγώ την Βελγίδα του.....
Ήρθα και στο χωριό μου (Δίβρη)να την δοκιμάσω.....
Αλλά σήμερα μόνο στο ιδιωτικό σκοπευτήριο δοκιμές.... Καθότι.... ούτε πουλί πετούμενο....
Αύριο που δεν δουλεύει ο ανιψιός που έχει τα σκυλιά μας θα τη δοκιμάσω ελπίζω....σε ένα γείτονα αυτιά που μας κοροϊδεύει τώρα τελευταία...
Στο χαρτόνι.... άψογη.
Α ρε κυρ Χρήστο μερακλήΠαιδιά καλησπέρα. Από τον ίδιο άνθρωπο που ο Μr Kollias πήρε το 425, αγόρασα κι εγώ την Βελγίδα του.....
Ήρθα και στο χωριό μου (Δίβρη)να την δοκιμάσω.....
Αλλά σήμερα μόνο στο ιδιωτικό σκοπευτήριο δοκιμές.... Καθότι.... ούτε πουλί πετούμενο....
Αύριο που δεν δουλεύει ο ανιψιός που έχει τα σκυλιά μας θα τη δοκιμάσω ελπίζω....σε ένα γείτονα αυτιά που μας κοροϊδεύει τώρα τελευταία...
Στο χαρτόνι.... άψογη.
Βάγγο, για ρώτα αν του πλαει ,ου πηρηφανους κατουχους για παλιουσίδειραέχουν ιεναν γύφτο ειδω απαν απ' του κιφαλιμ φαγωθκιρώτα Τουν κι ρωτα τουν είνει
Ζηλευεις...... Nanotechnology!Πατεντιαρης ο κάτοχος.... Ωραίο πέλμα
Γιαννο δεν εχει σκουριες απλα ξημερωθηκαν κατι κοτες μεσα,που να δεις και την αλλη τρις χειροτερη ,Δες διαφορες τα ελατηρια παλια με νεα και το κλειστρο τι εχει επανωΒάγγο, για ρώτα αν του πλαει ,ου πηρηφανους κατουχους για παλιουσίδειραέχουν ιεναν γύφτο ειδω απαν απ' του κιφαλιμ φαγωθκιρώτα Τουν κι ρωτα τουν είνει
Η Χιονάτη λείπειΖηλευεις...... Nanotechnology!
Εεεε,για να λύσεις το κλείστρο σ'αυτο πρέπει να είσαι τριτοετης μηχανολογίας!AUTO 5
Γιαννο δεν εχει σκουριες απλα ξημερωθηκαν κατι κοτες μεσα,που να δεις και την αλλη τρις χειροτερη ,Δες διαφορες τα ελατηρια παλια με νεα και το κλειστρο τι εχει επανωView attachment 62385View attachment 62386
Τφεκαει κανονικά αυτό δε πιστεύω να κάνει εμπλοκέςAUTO 5
Γιαννο δεν εχει σκουριες απλα ξημερωθηκαν κατι κοτες μεσα,που να δεις και την αλλη τρις χειροτερη ,Δες διαφορες τα ελατηρια παλια με νεα και το κλειστρο τι εχει επανωView attachment 62385View attachment 62386
Ζηλευεις...... Nanotechnology!
Έριξες καμία τουφεκιά;Χτες το απογευμα οπως επαιζα με το 425 πεφτει ενα τσοκ κατω και ο μαλακας το πατησα με το αρβυλο και εγινε πτανα.
Σήμερα πρωι τηλεφωνο Βαγγο: Εχεις κανα 4αρι inv+?
Τι μαλακια εκανες παλι?
Ρε εχεις?
Εχω
Και ετσι πηρα ενα brand new. Ηταν και το 4αρι που χρησιμοποιώ συνέχεια, γι αυτο και ο πανικος να το αντικαταστησω αμεσα.
Τη Δευτερα θα παρω την αδεια κατοχης Παναγιώτη. Δε μπορω να το βγαλω ακομα.Έριξες καμία τουφεκιά;