Browning Team

Χτες το απογευμα οπως επαιζα με το 425 πεφτει ενα τσοκ κατω και ο μαλακας το πατησα με το αρβυλο και εγινε πτανα.
Σήμερα πρωι τηλεφωνο Βαγγο: Εχεις κανα 4αρι inv+?
Τι μαλακια εκανες παλι?
Ρε εχεις?
Εχω
Και ετσι πηρα ενα brand new. Ηταν και το 4αρι που χρησιμοποιώ συνέχεια, γι αυτο και ο πανικος να το αντικαταστησω αμεσα.
Χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω, το μαμά 4* ίσον σχεδόν κύλινδρος. Εάν σου αρέσει η συμπεριφορά του 4* θα πρέπει να πας σε 3*, ή αλλιώς after market στην ονομαστική σύσφιξη.

Χτες το απογευμα οπως επαιζα με το 425 πεφτει ενα τσοκ κατω και ο μαλακας το πατησα με το αρβυλο και εγινε πτανα.
Τι μαλακια εκανες παλι?
Ρε εχεις?
Εχω
Και ετσι πηρα ενα brand new. Ηταν και το 4αρι που χρησιμοποιώ συνέχεια, γι αυτο και ο πανικος να το αντικαταστησω αμεσα.
Το συγκεκριμένο 4αρι είναι πολύ ανοιχτό... ξέχνα αυτά που ήξερες με τα ιταλικά!!!
Το τεσσάρι μόνο για τις μαύρες το πρωί κάνει!!!

Τι μαλακια εκανες παλι?
Ρε εχεις?
Εχω
Ελέφαντας είσαι?

Τι μαλακια εκανες παλι?
Ρε εχεις?
Εχω

Πάτα το και αυτό και ρώτα τον Βαγγέλη αν έχει καρλσονς η τρουλοκ για να έχεις κανονικό 4

Τι μαλακια εκανες παλι?
Ρε εχεις?
Εχω
Άρχισες να καταστρέφεις μέχρι και τα τσοκ για να πάρεις καινούργια
Πάσχεις από υπέρμετρο καταναλωτισμό ή μου φαίνεται;

Χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω, το μαμά 4* ίσον σχεδόν κύλινδρος. Εάν σου αρέσει η συμπεριφορά του 4* θα πρέπει να πας σε 3*, ή αλλιώς after market στην ονομαστική σύσφιξη.
leo μετρησα τα τσοκ και ειναι:
full 18
imp mod 18.3
mod 18.4
ic 18.7
skeet 18.8
cyl 19
Αυλο δε μπορω να μετρησω αλλα γραφει πανω στις καννες 18,8
Για σπορτινγκ που θελω λεω να βαλω ic και mod ή mod και imp mod.
Ελέφαντας είσαι?
Λιγο να αρπαξει δεν μπαινει καλα.
Θα παν τα τσώρτσιλ γόνα.
Σου ρχεται ή θα αρχίσεις τα σκαλίσματα ;
Με καλαμακι και τις λοιπες μαντζουνιες τα αποτελεσματα ειναι ενθαρρυντικά. Εννοειται τσωρτσιλ και των γονεων μεχρι να σβησει ο ηλιος..terror.

full 18
imp mod 18.3
mod 18.4
ic 18.7
skeet 18.8
cyl 19
Όπως τα βλέπω, mod & imp mod είναι ιδανικά.

full 18
imp mod 18.3
mod 18.4
ic 18.7
skeet 18.8
cyl 19

Λιγο να αρπαξει δεν μπαινει καλα.

Με καλαμακι και τις λοιπες μαντζουνιες τα αποτελεσματα ειναι ενθαρρυντικά. Εννοειται τσωρτσιλ και των γονεων μεχρι να σβησει ο ηλιος..terror.
3.5/10 είχα βγάλει το μοντ 18.8 αυλος

3.5/10 είχα βγάλει το μοντ 18.8 αυλος
Τωρα Γιάννη λιγο η πρεσβυωπια, λιγο το παχυμετρο (αναλογικο και κινεζικο με 0,02μμ ακριβεια) +- 5 σφαλμα παιζει. Η ουσια ειναι τα τσοκ ειναι 1* διαφορα πιο ανοιχτα απο το αναγραφομενο. Το ιδιο ηταν θυμαμαι και στη SX4

Παιδιά καλησπέρα. Από τον ίδιο άνθρωπο που ο Μr Kollias πήρε το 425, αγόρασα κι εγώ την Βελγίδα του.....
Ήρθα και στο χωριό μου (Δίβρη)να την δοκιμάσω.....
Αλλά σήμερα μόνο στο ιδιωτικό σκοπευτήριο δοκιμές.... Καθότι.... ούτε πουλί 🐦 πετούμενο....
Αύριο που δεν δουλεύει ο ανιψιός που έχει τα σκυλιά μας θα τη δοκιμάσω ελπίζω....σε ένα γείτονα αυτιά που μας κοροϊδεύει τώρα τελευταία...
Στο χαρτόνι.... άψογη.
Πήρες πολύ καλό όπλο. Καλορίζικο!

Back