Επειδή το πήρες από ιδιώτη ανταλλάξετε κάποιες υπεύθυνες δηλώσεις;Τη Δευτερα θα παρω την αδεια κατοχης Παναγιώτη. Δε μπορω να το βγαλω ακομα.
Επειδή το πήρες από ιδιώτη ανταλλάξετε κάποιες υπεύθυνες δηλώσεις;Τη Δευτερα θα παρω την αδεια κατοχης Παναγιώτη. Δε μπορω να το βγαλω ακομα.
Μόνο απο τον πωλητη οτι μου πουλησε το οπλο του. Αυτος εχει ενα αντιγραφο της αδειας αγορας.Επειδή το πήρες από ιδιώτη ανταλλάξετε κάποιες υπεύθυνες δηλώσεις;
δεν εχεις αδικο ,θελεις ειδικα κατσαβιδια να μην τις βιδες κλπΕεεε,για να λύσεις το κλείστρο σ'αυτο πρέπει να είσαι τριτοετης μηχανολογίας!
Χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω, το μαμά 4* ίσον σχεδόν κύλινδρος. Εάν σου αρέσει η συμπεριφορά του 4* θα πρέπει να πας σε 3*, ή αλλιώς after market στην ονομαστική σύσφιξη.Χτες το απογευμα οπως επαιζα με το 425 πεφτει ενα τσοκ κατω και ο μαλακας το πατησα με το αρβυλο και εγινε πτανα.
Σήμερα πρωι τηλεφωνο Βαγγο: Εχεις κανα 4αρι inv+?
Τι μαλακια εκανες παλι?
Ρε εχεις?
Εχω
Και ετσι πηρα ενα brand new. Ηταν και το 4αρι που χρησιμοποιώ συνέχεια, γι αυτο και ο πανικος να το αντικαταστησω αμεσα.
Το συγκεκριμένο 4αρι είναι πολύ ανοιχτό... ξέχνα αυτά που ήξερες με τα ιταλικά!!!Χτες το απογευμα οπως επαιζα με το 425 πεφτει ενα τσοκ κατω και ο μαλακας το πατησα με το αρβυλο και εγινε πτανα.
Τι μαλακια εκανες παλι?
Ρε εχεις?
Εχω
Και ετσι πηρα ενα brand new. Ηταν και το 4αρι που χρησιμοποιώ συνέχεια, γι αυτο και ο πανικος να το αντικαταστησω αμεσα.
Ελέφαντας είσαι?Χτες το απογευμα οπως επαιζα με το 425 πεφτει ενα τσοκ κατω και ο μαλακας το πατησα με το αρβυλο και εγινε πτανα.
Τι μαλακια εκανες παλι?
Ρε εχεις?
Εχω
Θα παν τα τσώρτσιλ γόνα.Τη Δευτερα θα παρω την αδεια κατοχης Παναγιώτη. Δε μπορω να το βγαλω ακομα.
Δηλαδή αν θέλεις 4-3 βάζεις 3-2 η λείπουν τελείως κάποιες συσφιξεις ;Το συγκεκριμένο 4αρι είναι πολύ ανοιχτό... ξέχνα αυτά που ήξερες με τα ιταλικά!!!
Το τεσσάρι μόνο για τις μαύρες το πρωί κάνει!!!
Χτες το απογευμα οπως επαιζα με το 425 πεφτει ενα τσοκ κατω και ο μαλακας το πατησα με το αρβυλο και εγινε πτανα.
Τι μαλακια εκανες παλι?
Ρε εχεις?
Εχω
Άρχισες να καταστρέφεις μέχρι και τα τσοκ για να πάρεις καινούργιαΧτες το απογευμα οπως επαιζα με το 425 πεφτει ενα τσοκ κατω και ο μαλακας το πατησα με το αρβυλο και εγινε πτανα.
Τι μαλακια εκανες παλι?
Ρε εχεις?
Εχω
leo μετρησα τα τσοκ και ειναι:Χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω, το μαμά 4* ίσον σχεδόν κύλινδρος. Εάν σου αρέσει η συμπεριφορά του 4* θα πρέπει να πας σε 3*, ή αλλιώς after market στην ονομαστική σύσφιξη.
Λιγο να αρπαξει δεν μπαινει καλα.Ελέφαντας είσαι?
Με καλαμακι και τις λοιπες μαντζουνιες τα αποτελεσματα ειναι ενθαρρυντικά. Εννοειται τσωρτσιλ και των γονεων μεχρι να σβησει ο ηλιος.Θα παν τα τσώρτσιλ γόνα.
Σου ρχεται ή θα αρχίσεις τα σκαλίσματα ;
Όπως τα βλέπω, mod & imp mod είναι ιδανικά.leo μετρησα τα τσοκ και ειναι:
full 18
imp mod 18.3
mod 18.4
ic 18.7
skeet 18.8
cyl 19
Αυλο δε μπορω να μετρησω αλλα γραφει πανω στις καννες 18,8
Για σπορτινγκ που θελω λεω να βαλω ic και mod ή mod και imp mod.
Απλα ηταν βαρια η αρβυλα!!! Α ρε Κωστα τι περνας!!!Ελέφαντας είσαι?
3.5/10 είχα βγάλει το μοντ 18.8 αυλοςleo μετρησα τα τσοκ και ειναι:
full 18
imp mod 18.3
mod 18.4
ic 18.7
skeet 18.8
cyl 19
Αυλο δε μπορω να μετρησω αλλα γραφει πανω στις καννες 18,8
Για σπορτινγκ που θελω λεω να βαλω ic και mod ή mod και imp mod.
Λιγο να αρπαξει δεν μπαινει καλα.
Με καλαμακι και τις λοιπες μαντζουνιες τα αποτελεσματα ειναι ενθαρρυντικά. Εννοειται τσωρτσιλ και των γονεων μεχρι να σβησει ο ηλιος.
Τωρα Γιάννη λιγο η πρεσβυωπια, λιγο το παχυμετρο (αναλογικο και κινεζικο με 0,02μμ ακριβεια) +- 5 σφαλμα παιζει. Η ουσια ειναι τα τσοκ ειναι 1* διαφορα πιο ανοιχτα απο το αναγραφομενο. Το ιδιο ηταν θυμαμαι και στη SX43.5/10 είχα βγάλει το μοντ 18.8 αυλος
LM/M για την ακρίβεια. Ότι πρέπει!Στην πραγματικοτητα το 3- 2 που ειπε ο leo ειναι 4-3 given take που λενε στο χωριο
Πήρες πολύ καλό όπλο. Καλορίζικο!Παιδιά καλησπέρα. Από τον ίδιο άνθρωπο που ο Μr Kollias πήρε το 425, αγόρασα κι εγώ την Βελγίδα του.....
Ήρθα και στο χωριό μου (Δίβρη)να την δοκιμάσω.....
Αλλά σήμερα μόνο στο ιδιωτικό σκοπευτήριο δοκιμές.... Καθότι.... ούτε πουλί πετούμενο....
Αύριο που δεν δουλεύει ο ανιψιός που έχει τα σκυλιά μας θα τη δοκιμάσω ελπίζω....σε ένα γείτονα αυτιά που μας κοροϊδεύει τώρα τελευταία...
Στο χαρτόνι.... άψογη.
Φτυστε τον να μην τον ματιασουμε!!! Δεν εχει λεφτα για πεταμα.Πήρες πολύ καλό όπλο. Καλορίζικο!